Esmu pati diezgan slaida, nesaju S izmeru, bet nu pupi man JAU ir 34DD-E (kops pienemos pa 5kg LaSenza meitene teica, ka man ir jau E). Protams, smuki jau at tadiem pupiem skraidit apkart un iet at lieliem dekolte uz klubiem, bet mana saape ir apgerbs darba. Stradaju ofisa, kur ir loti stingrs dress-code, parsvara visi staiga lietiskajos kostimos, bet nu man ir 25 gadi, ar klientiem nestradaju, tad velku bluzes+svarkus+melnas bikses un dazadas kleitas. Bet… problema ir augsinas. Man ir 2 bluzes, viena no tam ir 5 gadus veca un vina ir vieniga, kas man der un man nesprakshkj pogas ara. Un vel nesen nopirku melnu, ari ir ok. BET tas ari viss. Es nezinu vairs, ko vilkt, kadus topus, lai mani pupi nemestos visiem acis. Jo lai ari kadu topu es uzvelku, man vienmer paradas dekolte. Un man tas besi, jo visi uz man luur. It seviski es nevaru sadzivot ar skaudigo sievieshu skatieniem!
Tad nu varbut kadai ir tada pati problema un var man kko ieteikt, vai kadu bildi idejai ielikt.
Es jau ta sakusi tos pupus slept, ka man paradas kompleksi, es velku visadus balahonus, tinu apkart shalles un jutos nedrosi, tapes vienmer esmu ar saliektu muguru, kas jau veidojas ka paradums!
Iedrosiniet kaut ka pliiz! :D