sliktie paradumi!

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
kādi ir jūsu sliktie paradumi, neskaitot dzeršanu, pīpēšanu, melošanu un kavēšanu? (tām, kas to dara) :)

mans - katru dienu ēst bulciņas :/ un nemazgāt traukus līdz vairs nav ar ko ēst :D
03.08.2012 14:19 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
sedet Cosmo lapa darba laika!
03.08.2012 18:00 |

Reitings 1852
Ko oes no citiem nevaru izturēt:
NEKAD NEŅEMT MANU ĶEMMI!!!!
NEKAD NEŅEMT MANU HIGIĒNISKO LŪPUKRĀSU!!! (paranoja par herpēm )
NEKAD NESLAUCĪTIES MANĀ DVIELĪ!!!
NEKAD NEŅEMT MANU SKUVEKLI!!!
Tās priekš manis ir intīmas lietas un netaisos dalīties ar citiem

Tas jau nav nekāds netikums, bet normālas higiēnas prasības attiecībā pret sevi!!!
03.08.2012 18:04 |

Reitings 385
Ieraugot diskusiju, man ienāca prātā šis nesen izlasītais:

“ Kad meitenes par daudz iedzer!”

1. Mums nav ne mazākās nojausmas, kur ir mūsu somiņa.

2. Mēs ticam, ka dejošana mētājot rokas virs galvas, gorot pēcpusi un kliedzot "juu-huu", ir patiešām seksīgākais deju solis.

3. Mēs pēķšņi nolemjam, ka vēlamies kādam sadot pa galvu un no visas sirds arī ticam, ka patiešām varam to izdarīt.

4. Pēc mūsu pēdēja dāmistabas apmeklējuma, mēs secinam, ka nu jau izskatamies vairāk pēc noklīdušas palaistuves, nekā pēc dievietes, kuras mēs bijām pirms dažām stundām.

5. Mēs nometam savu 3:00 nakts sviestmaizi uz zemes (kuru mēs ēdam, kaut gan nav nemaz neesam izsalkušas), tad to paceļam un turpinam ēst.

6. Mēs sākam raudāt un teikt visiem cik ļooooti mēs viņus mīlam.

7. Mēs stipri sajūsminamies un sākam lēkāt ik reizi, kad sāk skanēt jauna dziesma, jo "Ak mans Dievs! Es dievinu šo dziesmu!"

8. Mēs esam atradušas dziļu un garīgu saikni ar nūģi, kas sēz mums blakus.

9. Vīrietis, ar kuru flirtējam bija praktikants, kurš mums pasniedza stundas 8. klasē.

10. Nepieciešamība kāpt uz letes vai galda un dejot kļūst aizdomīgi nepārvarama.

11. Mūsu acis vienkārši nespēj pašas par sevi turēties atvērtas, tāpēc mēs tās turam puspievērtas un domājam, ka tas izskatās eksotiski un seksīgi.

12. Mēs pēkšņi esam sākušas smēķēt un kā izrādās, mums tas arī diezgan labi padodas.

13 . Mēs bļaujam uz bārmeni, jo esam pārliecinātas, ka viņš mūs ir apšmaucis ieliedams limonādi, kaut gan patiesībā mēs vienkārši vairs nejūtam alkohola garšu.

14. Mēs domājam, ka esam gultā, taču spilvens ir aizdomīgi līdzīgs virtuves grīdai (em, vai arī kājslauķim?)

15. Mēs sākam katru sarunu ar ievadu; "Neņem ļaunā, bet..."

16. Mēs nepamanam, ka tualetes poda vāks ir aizvērts, kad uz tā sēžam.

17. Mūsu apskāvieni sāk līdzināties reslinga nogāšanas paņēmieniem.

18. Mēs esam tik ļoti nogurušas, ka apsēžamies uz grīdas (katru reizi, kad stāvam) un ātri nosnaužamies.

19. Mēs sākam atstāt vaļā bikšu pogas, lai ietaupītu laiku ikreiz, kad ejam uz tualeti.

20. Mēs velkam nost kurpes, jo tieši viņas mēs vainojam pie tā, ka nevaram noiet taisni.
03.08.2012 18:14 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
vēl pie sliktiem ieradumiem var pieskaitīt to, ka es pārāk daudz naudas tērēju drēbes, kosmētikā un citās lietiņās. :(
03.08.2012 18:16 |

Reitings 5709
Bieži ēdu gultā. Draugs vienmēr (vismaz pagaidām) pasmīn, kad vakarā ieguļas gultā un saprot, ko pa dienu esmu tur ēdusi. (s) :D
03.08.2012 18:16 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
melessii - protams, bet to es attiecinu uz citiem, kam ir paradumi ņemt citu lietas :D
03.08.2012 18:21 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Nesaklāt gultu no rīta! Pašai kaitina, bet nu nevaru sevi piespiest. Saklāju gultu tikai pēc savām dienas gaitām.
Nemāku uzturēt kārtību- uztaisu baigo bardaku un tad kārtoju visu, lai ir perfekti.
Arī slimība ir, no rīta domājot, ko vilkt, izvilkt drēbes un neielikt atpakaļ
03.08.2012 19:12 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Ar traukiem man problēmu nav, pašai riebjas, ja kaut kur netīri šķīvji un rūzes mētājas, tad vienmēr tūliņ aiznesu uz virtuvi un nomazgāju :)
Mans vienīgais sliktais ieradums varētu būt, ka baigi izniekoju laiku, sēžu netā un lasu stulbības, spēlēju spēlītes utt., kā jau priori minēja - tas mazkustīgums līdz ar to. Esmu slinka iziet no mājas, ja ir brīvdiena un pēc tam pati sevi rāju, ka atkal pusdiena pie kompja pavadīta, neko nedarot:D
03.08.2012 19:22 |

Reitings 660
Reģ: 12.02.2012
patīk ēst ne virtuvē.. tāpēc arī trauki mēdz palikt uz datorgalda.
ļoti slikts ieradums ir slaucīt biksēs rokas, bet no tā atradinos, velkot mājās bikses, kuras žēl nošmulēt..:D :)
+vēl arī tas, ka laiku velti izniekoju, skatoties tv, sēžot netā..
nepatīk pārāk likt drēbes smuki skapī, tapēc uz krēsla mēdz veidoties grēda, kamēr sakārtoju..
aiz ziņkārības mēdzu nopirkt kosmēetikas produktus, kurus pēctam nelietoju, un tad nopērku vēl ko citu to vietā, jo iepriekš nopirktie nepatīk, vai nav gluži atbilstoši sejas ādai..
03.08.2012 19:28 |

Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Visbriesmīgākais sliktais ieradums ir atrunas pēdējā brīdī. Man piezvana, lai pasauktu uz ballīti, bet man "steidzīgi" jābrauc uz Jelgavu, Venstpili, Latgali vai kur tik nekur. :D
03.08.2012 19:29 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Saldumu atkarība.

Un tāpēc man radās interese par tiem apēstajiem saldumiem, cik jums skaitās daudz, nu tā, teiksim dienā apēstais?

Man laikam bail pat apzināties tos kvantumus, jo saldumi tiek ēsti pilnīgi katru dienu, šausmas.

Man arī katru dienu sanāk ēst :) Mīļākais saldums ir šokolāde... daudzums ir kā kuru dienu, bet, piemēram, citreiz mēdzu apēst lielo KarlFazer šokolādi. Ja ir tie Snicker-veidīgie batoniņi, tad varu tā pa dienu 2 tādus apēst (neatkarīgi ēdu šodien vēl tur citus saldumu vai nē). Tāpat aizraujos ar krēma kūciņām, visādiem eklēriem, iebiezināto pienu...
Patīk sagriezt gabaliņos banānu un apliet ar iebiezināto pienu, protams, lai tas piens ir tā riktīgi daudz...

Mums tas tāds ģimenisks paradums, visi esam tādi apsēsti uz saldumiem (tiesa, neviens no mums nesmēķē, nelieto alkoholu, nezinu vai tas ir kaut kā saistīts), bet saldumu atkarība mums ir.

Un citreiz ir tā, ka pilnīgi slikts garstāvoklis paliek, ja pēkšņi nav nekas pie tējas...
03.08.2012 19:31 |

Reitings 660
un vēl ļoti slikts ieradums ir tas, ka mēdzu pārēsties.. vismaz pēdējā laikā.. esmu paēdusi,bet gribes vēl ko ieēst, kautvai lai būtu ko pagrauzt, kkvai vnk iestūķēt ar baudu.. brr .. un pēctam justies tā, ka no mājas nevar iziet, jo liekas ka vēders kā bomba..
.un arī tas ka esmu nenormāla saldumu ēdāja..meduskūkas, vecrīgas, šokolādes, ntie saldējumi.. dažreiz sapērku, apēdu vairākus saldējumus + varbūt kāda kūciņa, un pēctam brīnos kā? un kāpēc nav vēl.. hmm.. :D :) vienīgais labums, ka man augumā to nevar redzēt.. :)
03.08.2012 19:33 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Šodien māsai dzimšanas diena, protams, ir torte un vēl paštaisītā saldā brunete. Katru ēdienreizi mēs arī dzeram kafiju/tēju + šos saldumus.
Citreiz mamma no darba nāk mājās, atnesot no Franču beķerejas viņu eklērus, tad nu tie arī uzreiz - hops un tiek apēsti...

Gribās jau ierobežoties, jo tomēr nav gluži tas bez sekām, ja pagaidām vēl neuzblīstu, tad pēc gadiem varu tā par bulku pārvērsties, ko ļoti negribas, tāpat taču aizkuņģa dziedzeri tas noslogo tādi kvantumi...
03.08.2012 19:34 |

Reitings 660
agrāk,ja ļoti gribēju varēju dienā apēst karamelizēto iebiezināto pienu visu bundžu, pāris kūciņas un vairākus saldējumus.. sick..
03.08.2012 19:35 |

Reitings 160
Lielākā daļa te saldummīles :)
03.08.2012 19:45 |

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
- Par daudz laika pavadu internetā , lasot visādas muļķības.
- Vakariņas sāku taisīt tikai tad, kad vīrietis atnāk mājās, ātrāk slinkums. Līdz ar to sākam ēst ļoti vēlu un ar pilnu vēderu ejam gulēt.
Traukus gan vienmēr visus nomazgāju, nevaru ciest, ka kaut kur mētājas kāda krūze vai pat dakša..
-Pārāk bieži mazgāju drēbes. Reizēm pat tikai vienreiz uzvilktas drēbes lieku mazgāties.
-Alkoholu lietoju reti, bet , ja lietoju tad nezinu mēru, nemāku apstāties. Tad uz mani attiecas lielākā daļa Khmm rakstītie “ Kad meitenes par daudz iedzer!” punkti . :D Kauns pilnīgi.
-Nevaru paiet garām Drogām, ja neesmu tur kaut ko nopirkusi. Pēdējā laika vājība- nagu lakas un smaržīgas dušas želejas.
03.08.2012 19:47 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Tagad, kad Rimi ir atlaide, nevaru iziet no veikala, nenopērkot 2l kolu. Vispār dzeru pārāk daudz kolas un kafijas. Agrāk vēl katru dienu bija kādas 2 bundžiņas red bull, bet tad tas velns baigi dārgs palika. :D
Vēl man istabā vienmēr ir ieslēgts TV. Pat ja es neko neskatos, man vajag, lai fonā vienmēr ir kaut kas, kur kāds runā vai kaut kas notiek. Radio vai mūzika to nevar aizvietot, man ir vajadzīga arī bilde. :D
Un, protams, vēlā vakaru ēšana. Visu dienu varu neko neēst, bet ap 11 vakarā man jāiet vārīt makaronus un cept vistiņu, saldajā vēl paņemt lielo saldējuma paku. ;D
03.08.2012 20:05 |

Reitings 32
Reģ: 06.03.2012
Njā, tas niķis, ka pie kafijas vai tējas nu obligāti vajag kaut ko uzkožamu, un neuzkodīs jau burkānu vai ābolu, tur jau vajag šokolādi vai šokolādes konču. Un ne tikai vienu.
Un tas pats, skatoties kādu filmu vai seriālu. Bet atradināties nevar nekādi.
03.08.2012 20:15 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
*Katru dienu ēdu saldumus.
*Gandrīz nekad neklāju gultu. Protams, ja brauc ciemiņi, tad mana istaba spīd un laistās :D
*Netīros traukus mēdzu nomest uz datorgalda un 2 dienas par tiem aizmirst.
*Nekad neaizmigšu,ja nebūs aizvērti aizkari vai ja kaut kur degs mazas gaismiņas.
*Pa māju varu dzīvoties, lamāties un krist visiem uz nerviem. Bet sabiedrībā esmu dāma,kas nelamājas un uzvedas pieklājīgi :D
03.08.2012 20:17 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Hah, man vēl ir tā, ka es nevaru atstāt logus bez aizvērtām žalūzijām vai aizkariem, kad ieslēdzu gaismu. Liekas, ka visi redz, kas man iešā mājā darās :D Vecāki jau vienmēr sauc par kurmi..
03.08.2012 20:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits