Sveikas, leedijas!
Tā kā es esmu reāli "pavilkusies" uz šo tušu, lietoju pati un arī tirgoju citiem, tad saviem klientiem esmu sagatavojusi info/ pamācību latviešu valodā (te būs):
Unikālā formula ietver melnu tušu – želeju, kā arī 100% dabīgās zaļās tējas šķiedras. Šķiedras ir organiski dabīgs produkts tāpēc alerģiskas reakcijas tikpat kā nav novērotas.
* Kā lietot: Uzklāj uz visām skropstām melno tušu – želeju (lielākais iepakojums). Tuša – želeja pagarina un ieveido skropstas. Pirms želeja ir nožuvusi, uzklājiet dabīgās šķiedras (mazākais iepakojums) – no sākuma no skropstu saknēm līdz galiņiem, pēc tam vairākas reizes nokrāso un akcentē skropstu galiņus. Kad uzklātas dabīgās šķiedras, vēlreiz nokrāso skropstas visā garumā ar melno tušu – želeju. Procesu var atkārtot pēc nepieciešamības.
!!! Svarīgi ir vispirms pilnībā nokrāsot vienu aci (želeja -> šķiedras -> želeja) un tikai tad krāsot otru aci. Tādā veidā rezultāts būs daudz skaistāks, jo želeja nebūs paspējusi nožūt
* Kā noņemt tušu: Uzklāj nedaudz silta ūdens uz skropstām (var ar siltā ūdenī saslapinātiem pirkstiem viegli saspiest skropstas) un pagaidi dažas sekundes. Kad želeja ir izmirkusi, skropstu tušu var noņemt vienā gabalā. Nav nepieciešami acu kosmētikas noņēmēji!
!!! Svarīgi, lai ūdens būtu silts. Ar aukstu ūdeni tušu neizdosies noņemt.
Esmu jau gana daudz eksperimentējusi ar šo tušu - tāpēc varu droši apgalvot, ka visa māka ir tehnikā. Kā arī silts ieteikums - KOPĀ AR ŠO TUŠU LIETOJIET SKROPSTU ATLIECĒJU! nav jēgas no garām un taisnām skropstām. labāk, lai tās ir atlocītas un garas :)
Esmu redzējusi arī tos slavenos video, kur meitenes pieķepina sev skropstas - bet vēlos vēl piebilst, ka tušu jāklāj, otiņai esot horizontāli, nevis ar otiņas galu 'bakstot' skropstas visā garumā...
Es tās iegādājos internetā, bet vairumā. Ievedot preces LV teritorijā, kur kopējā summa ir pie 100 Ls, jāmaksā ievadmuita. Mana pārdošanas cena šeit LV ir 11 ls. Protams, protams, kurš ir jau ieskatījies internetā, redzēs, ka ebay pērkot tikai vienu tušu sev, tās izmaksas uz vienu vienību būs mazākas... Katra paša izvēle, vai pirkt pašam, vai izmantot starpnieka (manus) pakalpojumus :)
Rezumējot šo visu - šī ir tuša, ko iesaku pamēģināt!!!!
(man vīrs saka, ka man Malvīnes skropstas (garas, garas) - tās Malvīnes, kas no Pinokio pasakas :)