Tev nepieciešams viņa skatījums uz nopietnām attiecībām. Vai nu tu to noskaidro tiešā vai netiešā veidā - to tev būs lemt. Ja jautāsi tieši un virzīs tēmu tā, ka tu to vēlies - viņam būs zināma tava nostāja. Labi tavā gadījumā tas ir tad, ja viņš domā tāpat, bet ja viņš nedomā tāpat, tad visticamāk tai būtu jābūt jūsu pēdējai tikšanās reizei. Ir iespēja, ka vēlāk būsiet kopā, bet ir iespēja, ka viņam būs nopietnas attiecības, bet ar kādu citu. Ja tu netieši viņam jautāsi aplinkus par nopietnām attiecībām, viņš var atbildēt, ka vēlas nopietnas attiecibas, bet tu nevari zināt, vai ar tevi.
Es nezinu, es nogaidītu, bet negulētu ar viņu. Nezinu, vai jautātu, vai vīrietis vēlas nopietnas attiecības (domāju, ka 10% varbūt ir iespējams sagaidīt pozitīvu atbildi), jo gribētu sagaidīt to no vīrieša.
Vienreiz man attiecības nopietnas izdevās šādā gadījumā, kad es tiešām nebāzos virsū ar jautājumiem. Es par nebiju iedomājusies, ka varētu sanākt kaut kas nopietns, lai gan no manas puses bija tā, ka es negulēju ar citiem. Varbūt sarakstījos tikai. Viņš arī diez vai vāļājās ar citām pa gultām, jo mēs bijām, kā pielīmēti viens otram, tikai paši to nepamanījām. Bet mēs sen vairs neesam kopā, esmu to pārdzīvojusi, piedevusi par to, par ko īstenībā man nebija ko apvainoties, un esmu laimīga ar citu vīrieti, ar kuru - jā - es tiešām nedomāju, ka būs kas iespējams, jo sākotnēji, kad sākām satikties viņam bija cita sieviete. es neko nedarīju, viņš aizgāja prom, mēs kādu laiku satikāmies un tagad jau dzīvojam kopā :)