Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kādu kūku taisīt?

 
Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Varbūt kāda ieteiks kādu sevis nesen taisītu brīnišķīgi garšīgu kūciņu/torti, ko es varētu uztaisīt, man rītdien ielūgums uz pasēdēšanu ar ne īpaši tuviem, bet labiem draugiem, gribas atnest kūku cienastā un radīt labu iespaidu :D
Dalieties savu kūku receptēs vai kas jums garšo vislabāk,tā vismaz, kaut cik vieglāk varēšu izmantot, ko gatavot :)
Budžets aptuveni 6ls;
Paldies :)
02.08.2012 11:39 |
 
Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
UP
02.08.2012 11:40 |
 
Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Es šodien cepšu šokolādes kūku. Parcik olas, milti, sviests, cukurs man ir, tad nopirku vien melno šokolādi. Sanāca kaut kur 1.50Ls līdz 2Ls.

Turklāt šo kūku šajā vasaras dienā ēdīšu ar saldējumu.

http://www.apollo.lv/zinas/sokolades-kuka/499787
02.08.2012 11:43 |
 
Reitings 470
Reģ: 01.07.2012
kŪ kūu kūu kuuu kūuu kūuciņaas
02.08.2012 11:43 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
pati vēl neesmu taisījusi,bet lieliskas atsauksmes dzirdētas par prjaņiku-banānu kūku.
http://www.calis.lv/forums/tema/14847183-mana-jaungada-torte/6/
02.08.2012 11:47 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ja grib Zanes kūku, Maximā bija atlaides prjaņikiem un banāniem!
02.08.2012 11:51 |
 
Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Paldies, par interesantām receptēm, es vel biju domājusi uzmeistarot Snikera kūku,bet es negribu to biezpienu galīgi likt iekšā,tad nu tagad domāšu, kas sanaks, un konccatā Tava šok.kūkaliekas, ļooti naiss :))
02.08.2012 11:53 |
 
Reitings 73
Reģ: 25.07.2012
http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/kukas/recipe.php?id=19215
šodien cepšu šo. ļooti garšīga un vienkārša. ja gribas saldāku, var likt citas ogas/augļus, jo sanāk diezgan skāba.

http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/kukas/recipe.php?id=13925

http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/tartes/recipe.php?id=47780

ļoti garšīgas unn vieglas, arī nesanāk dārgi, ja kaut kas jau ir mājās
02.08.2012 12:37 |
 
Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
man šā brīža top kūka :)

Krējuma - cepumu torte (ar iebiezināto pienu)

700 g. skābais krējums
360 g. selgas cepumi
200 g. cukurs (es nelieku, jo tad sanāk pārāk salda)
400 g. iebiezinātais piens
100 g. šokolāde
20 g. vanilīna cukurs
30 g. želatīns
Augļi dekorēšanai

Sadrupina cepumus vidēji lielos gabaliņos. Uzbriedina želatīna – ieber bļodiņā un pārlej ar siltu ūdeni. Kad želatīns uzbriedis, to karsē ūdens peldē līdz tas izkūst, pēc tam nedaudz to atdzesē.
Krējumu saputo kopā ar cukuru, vanilīna cukuru un iebiezināto pienu līdz cukurs izkusis un masa kļuvusi gaisīgāka. Iemaisa sadrupinātos cepumus un pievieno želatīnu. Sarīvē šokolādi uz rupjās rīves. Pusi masas ielej veidnē, pārkaisa ar sarīvēto šokolādi un pārlej ar atlikušo masu.
Dekorē ar augļiem tos viegli iespiežot masā.
Liek ledusskapī apmēram un 40 minūtēm.
02.08.2012 13:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits