Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

picai

 
Reitings 204
Reģ: 17.06.2012
jūsu picu sastāvdaļas un vēl, picās liek ceptus šampiņjonus vai jēlus, tikko no veikala?
31.07.2012 15:20 |
 
Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Tos "jēlos" pirms tam uz pannas sacepu ar sīpoliem un garšvielām un tad lieku uz picas.
31.07.2012 15:21 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es parasti lieku marinētus šampinjonus!
Bet, ja nav marinēto, tad es lieku tāpat virsū, bez cepšanas.
31.07.2012 15:23 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Sastāvdaļas mēdz variēt:

Dobeles dzirnavnieka picas maisījums pamatnei
Tomātu mērce, siers, tomāti, marinēti gurķi, paprika, salami (jau sagrieztā Vasaļu), lillā sīpoli, citreiz vēl Mozarella. Ja šampinjoni, tad lieku zaļus (180-200C jau tie izcepas). + dažādas garšvielas, sāls, pipari.
31.07.2012 15:26 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
nomazgāju, sagriežu un lieku virsū. Kā jau priori raksta, tie ļoti normāli izcepas, nav vajadzība tos iepriekš sagatavot. Nu, ja vien Tu neizmanto jau gatavu picas pamatni, tad varbūt arī var iepriekš kaut kā apcept.
31.07.2012 15:29 |
 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Mīkla- vienalga kāda, pati lētākā vai Dobeles Dzirnavnieka . Taisot mīklas maisījumu pievienoju apgrauzdētas, izlobītas saulespuķu sēklas . Ļoti garšo un tad mīkla vairs nav tikai mīkla.
Tad: asā tomātu mērce+ sīpolu ripulīši+ salamī šķēles vai rīvēta vārītā desa+ tomāts + pipargurķīši vai marinēti/svaigi šampinjoni+ daudz DAUDZ siers.
31.07.2012 15:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits