Noraudājusies līdz ausīm..

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Mani problēmas pēdējā laikā ļoti vajā. Ir cilvēki,kam ir problēmas,darbā,bet mājās viss ir labi,bet man ir problēmas abos! Es vēl dzīvoju kopā ar mammu,un patēvu,jo pašai nav kur citur dzīvot,kamēr neatradīšu darbu. Bet lieta,ir tāda,ka viss ko es daru ir slikti,nav labi,to tā saskata patēvs. Pa vasaru man skolā,bija prakse,es paralēli vēl tam meklēju darbu,ieliku avīzē,un internetā sludinājumus,bet nebija,kas atsaucas. Tad man paveicās,un es būtu atradusi apkopējas darbu,aizgāju uz "pārunām",bet darba devēja izvēlējās citas meitenes. Redz tas arī ir slikti,jo darbu meklēju vasaras vidū,tūlīt taču sāksies skola,bet es skolu pametu,jo,kā jau biju teikusi,mani nesaistīja,tas ko mācijos,un negribēju lieki tērēt tam laiku,zinot,ka tā vietā varu darīt ko citu,pabeigt kaut vēl gadu vakarskolā,un diploms būtu rokā! Bet tas arī nav viņam labi. Tagad skatos,uz darbu ārzemēs,jo man ir apnicis,ka mani kāds kontrolē,es pat vakaros pie pc nevaru sēdēt,jo redz es neko citu nedarot,lai gan pēdējā laikā vispār neesmu mājās,jo eju meklēt darbu. Man taču nav jāatskaitās patēvam- vot es eju ārā no mājās,es eju uz centru meklēt darbu! Vāks pilnīgs! Tagad sēžu noraudājusies līdz ausīm,jo ja man pasaka,ka es neko nedarot,pat ne mājās,lai gan es daru,es slauku mazgāju tīru,taisu ēst,bet to neviens nekad nenovērtē,vai pat manis taisīto vienkārši neēd,jo to,taču esmu taisījusi es! Viņš vispār mani neatbalsta,pat nepasaka,neko labu. Tagad ir uzlicis limitu,ja līdz augusta beigām netaradīšu darbu,tad mani izmetīs no mājām.. es nezinu,ko man iesākt,jo viss ko es daru ir slikti,ja es eju un daru,uz to neviens neskatās,tas viss ir slikti.. es vispār jūtos kā tāds melnais punkts,un tas ir šausmīgi.
31.07.2012 14:07 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Vai tad ārzemēs nevar izglītību iegūt? Bijusī klases biedrene pēc 9.klases uz Angliju aizbrauca, jo naudiņas nebija pat tik daudz, lai uz skolu ar autobusu izbraukātu (15km). Meitene 2 gadus pastrādāja fermā un tad paralēli atrada darbiņu veikalā un iestājās koledžā - pašlaik dzīvo ļoti labi un pašai bērniņš piedzimis, dzīve sakārtojusies. Protams, tas varētu būt ļoti grūti gan psiholoģiski, gan fiziski, bet ļauties teroram arī nav viegli. Katram pašam jāizvēlas kā savas problēmas atrisināt.

Protams, es nezinu kā reāli notiek šokolādes ģimenē, bet nereti nav dūmu bez uguns - es laikam arī nepriecātos, ja manā mājā uzturētos otras puses bērns, kas nespēj pat arodskolu pabeigt. Turklāt Tev pašai, šokolāde, jāizvērtē, cik ļoti centies darbu atrast un cik daudz mājās palīdzi. Varbūt ir kas tāds, ko vari darīt vairāk, lai nogludinātu nesaskaņas? Ja nespēj, tad jāmeklē iespējas pašai dzīvot atsevišķi.
31.07.2012 15:02 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Domāju, ka sava daļa taisnības patēvam ir, ja pieaugusi sieviete 20 gados nav spējīga vidējo izglītību dabūt, es droši vien arī šādā situācijā uzstādītu ultimātus!

Un visa šī čīkstēšanas- meitenes piedāvā dažādus variantus, bet tev nekas neder, jo neko izdarīt tu nevari!

Tādiem cilvēkiem dzīvē ir grūti!!!
31.07.2012 15:07 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Traki Tev. ja Tava mamma pelna,tad jau viņai būtu arī kāda noteikšana ģimenē, jo nav jau tā,ka Tu ar mammu esi viņam uz kakla, abām jānodrošina pārtika, drēbes. Nesaprast man šo-Tev mamma nodrošina visu,kas Tev ir nepieciešams un viņš vēl kasās virsū . nelien tak viņa makā ,neņem naudu.
viņam grūti paciesties bija,kamēr vidējo pabeigsi? pieaugušam vīrietim jāsaprot,ka jāatbalsta mīļotās sievietes bērns, nevar tā vienkārši izdzīt ārā,jo nepatīk viņš:D , jāpaciešas gads vai gadi,kamēr iekārtosies dzīvē, atradīs darbu . bez vidējās tāpat jēdzīgu darbu neatradīsi. citreiz pat apkopējām ir nepieciešama vidējā izglītība. zinu meitenes,kas bez vidējās strādā par oficiantēm, istabenēm, trauku mazgātājām, bet tur parasti maksā maz un viena neizvilksi. ir nepieciešami vismaz 250ls uz rokas,lai eksistētu Rīgā. lai noīrētu istabu, varētu sapirkt pārtiku, aizbraukt līdz darbam.
var jau būt arī variants,ka viņš Tevi grib iebiedēt . ja neatradīsi darbu līdz augusta beigām, tad nemetīs ārā.
kā vispār var izmest ārā cilvēku?? mīļotās bērnu??? lai viņš paliek uz ielas, kļūst par bomzi?:D
ar ārzemēm ir jābūt uzmanīgai ,lai neiznāk tā,ka samaksā aģentūrai,aizbrauc un izrādās,ka vai nu nav darba,vai arī nemaksā tik daudz kā sākumā solīts, vai arī pēc diviem mēnešiem pasaka-viss darba vairs nav, brauc uz mājām. labāk braukt uz turieni,kur jau strādā radinieks, draudzene, paziņa un viņam viss ir kārtībā darbā.
31.07.2012 15:08 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Skarbi izklausās, bet pievienojos skayas teiktajam. Ja mēs tā brutāli aprakstām situāciju - Tev ir 20 gadi, skolu Tu nepabeidzi tāpēc, ka vienkārši "nepatika tas, ko mācies, negribēji tērēt laiku", dzīvo, ēd, mazgājies un, atvainojos, slauki dibenu Tu par vecāku naudiņu. Nu īsti kaut kas laikam nav kā vajag. Tas gan neattaisno patēva izpausmes un izteiksmes formu, tomēr der apdomāties arī pašai par sevi.
31.07.2012 15:09 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
sniegpulkstenite...es domaju,ka nu jau katram ir kads pazistams, kas ir arzemes..es pati esmu Anglija un man pusgimene un draugi ir seit...ja man kads pazistams prasa, vai varu palidzet, neatsaku...bet tikai tad ja tieesam varu palidzet...un nav pat draugiem jabut, pietiek pazinu limeni...domaju,ka agentura nav te vajadziga...
31.07.2012 15:11 |

Reitings 2001
Es zinu meitenes,ka ir tādi gadījumi,ka no bezcerības ir atrasts,kas labāks! Vakar biju palīdzēt draudzenes omei,ogas lasī,vismaz nopelnīju naudu telekartei,lai varētu sazvanīt,kādu kas piedāvā darbu.Aizgāju vēl uz NVA,bet tur bija vajadzīgas speciālās izglītības,pārsvarā,vai arī dabrs bija no mājām. Es vienkārši zinu,ka arī pēc gada,kad pabeigtu vakarskolu,man būtu tieši šī pati situācija,kas tagad,ka būtu dots laika limits,lai atrastu darbu! Tas nav tik viegli,kā liekās. Un es zinu,to,ka ja arī strādātu,tāpat viņš pēc iespējas ātrāk gribētu lai aizvācos prom,to viņš man ir teicis un teiks. Esmu centusies,uzturēt labas attiecības,bet viss velti. Es nevaru piedot,viņam tādus vārdus,ka esmu viņam nulle,un viss,lai gan kad pašā sākumā,viņš sāka tikties ar manu mammu,viņš tā nedomāja. Es zinu,meitenes,kurām ir forši patēvi,bezmazvai kā pašas tēvi! Tad es tiešām no sirds dziļumiem,par to tikai priecājos,ka meitenēm ir paveicies..
31.07.2012 15:11 |

Reitings 5726
pavedinataja!man piem. nav tādi cilvēki,kas mani varētu ārzemēs iekārtot darbā,tā ka ne visiem ir tāda iespēja.
31.07.2012 15:14 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Šokolāde, tev nekas viņam nav jāpiedod, viņš tev ir svešs cilvēks, ar kuru tev jāuztur attiecības tikai tāpēc, ka māte viņu ir izvēlējusies par dzīvesbiedru. Bet, kamēr tu dzīvo viņa mājā, tikmēr tev arī ir jāpieņem tā attieksme, es nesaku, ka pret to nevajag cīnīties, bet tu reāli nekādus pretargumentus nevari dot, jo nemācies un darba nav, reāli viņam tu esi labs kumoss, ko pakošļāt,ja ir slikts garīgais. Izdari tā, lai viņam mute turās ciet! ja vēlies, brauc uz tām ārzemēm, bet neizrādi to, ka tu esi upuris šajā situācijā, jo viņu tas vienkārši padara laimīgu.
31.07.2012 15:14 |

Reitings 386
zinu,ka tas ir gruuti..man pasai ari ir gruti un bail sanemties kaut ko mainit..bet taja briidi,kad tiesam ir tik traki, ka tu raksti, tu noskano sevi, kaut pret visu pasauli un ar bezmaz vai naidu saki: bljedj paradisu jums visiem,ko es speju, ejiet ieskrieties, nelausu macit sev dzivot! mana dzive, MANA!!! ceru,ka tev tas izdosies...
31.07.2012 15:15 |

Reitings 2001
Jā,es tiešām zināju,ka būs tādas,kas situāciju nesapratīs,vai arī kārtīgi neizlasīs! Mana skolotāja,man pat reidz teica:" Es pametu entās,skolas līdz sapratu,kurā patiešām gribēšu mācīties! Tajā arī paliku un neko nenožēloju!"
Es esmu prasījusi,tiem,kas ir ārzemēs,bet kā jau teicu,pašiem labi,un citam nepalīdzēs! Neiet runa par to,ka es negribu strādāt,bet es esmu gājusi un interesējusies,vai nav kāda vakance,bet nav nekā uz doto brīdi! Par darbu ārzemēs,caur firmām negribas uzrauties,jo es jau atkodu,daudzus krāpniekus,kas tik naudu grib dabūt,un viss.
31.07.2012 15:18 |

Reitings 5726
vismaz sev telefona kartei nopelnīji naudu.
ja tu pacietīsies, pabeigsi vakarskolu,tad Tev būs lielākas iespējas atrast darbu.
31.07.2012 15:18 |

Reitings 386
es nerunaju par iekartosanu darba...ko tu gaidi,ka tu aizbrauksi un tev visu uz paplates pasniegs? kaut ar elementaru dzivosanu palidzet,lai pirma nakts nav jagul parka zem solinja..darbu pasi lai iet meklet...protams, ja mana darba ir iespeja un ir briva vakance, tad es nenoskaudisu un piedavasu, bet neesmu jau es nekads seshtoks, kas tava vieta skries tev meklet darbu..un nav tik gruti to darbu nemaz atrast...es palidzetu ar padomu, kur tiesi griesties, aizietu lidzi ja vajadzetu, ar valodu palidzetu, bet darbu es neviena vieta nemeklesu!

neticu,ka nav neviens pazistams arzemes..vnk neticu...
31.07.2012 15:20 |

Reitings 5726
man visi radi strādā Latvijā:D
31.07.2012 15:22 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
nelasīju visus garos komentus, bet zinu, ka maximā toč ņem visus kas tur iet un rimi tas pats.
31.07.2012 15:24 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Šobrīd meklē darbinieci Dominas Danijā. Pa vasaru alga nebūs liela, bet rudens/ziemas periodā salīdzinoši laba..kaut ko vismaz pelnīsi.Interesē?Es pat ieteiktu izprintēt cv un aiznest uz to veikalu.Vadītāja tur ļoti jauka, vari varbūt izstāstīt situāciju..nezinu, izvēle ir tavās rokās :)
31.07.2012 15:25 |

Reitings 386
nu tas ir radi..vai tad draugu un pazinu nav?

un tada gadijuma es nesaprotu...ka var nepalidzet? tu paludz kadam un tev pasak nee? kas tie par cilvekiem???
31.07.2012 15:27 |

Reitings 386
nu man liekas, ka maxima un rimi vini nak un iet ik pec menesa...esmu dzidejusi,ka it ka panem uz parbaudes laiku, un tad nesamaksaa algu, cilveks aiziet un tad nem nakamo tadu pasu...
31.07.2012 15:29 |

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009
varbūt Tev tieši vajadzīgs tāds spēriens pa pakaļu, lai saņemtos un kko darītu! nesaku, ka neko nedari, bet kā jau meitenes minēja ja labi grib tad var!

otrs variants kas ienāca prātā- atrast biezu veci! :)

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
No vienas puses situācija ir šausmīga - pieaudzis vīrietis terorizē jaunu skuķi un viņas māti. Meitenei iet nav kur, māte iet nekur negrib, nepārtraukts stress un spriedze.
Bet tagad paskaties no otras puses - viņam mājās ir 20gadīga dāma, kas nemācās, nestrādā, droši vien arī raksturiņš nav konfektīte. Tas arī nav normāli. Viņš izvēlas nepareizas metodes, lai šo lietu risinātu, bet arī tu neesi nekāds ziediņš viņa dārziņā. Varbūt ir vērts izkārt balto karogu un censties kaut ko darīt - ej ravē kaimiņiem bietes, meklē iespēju ātrāk pabeigt mācības, dari kaut ko.

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
šokolāde, loti labi Tevi saprotu! Turies! No savas pieredzes varu teikt ka man bija tads virs, ar kuru pavadiju vairakus gadus; un vins pec 3g saka slikti attiekties pret manu delu. No sakuma bija viss super, bat gada pec gada-es saku ar vien vairak pelnit(es domaju ka tur bija ta problema) jo vins ari katru dienu pedejos 2g kliedza ka esmu nulle; uz beigam es pat ne ta ēdu un skali staigaju....biju dzila depresija; pie dzives patureja tas ka ir Dels; tad viena diena sakravaju mantas un prom, pirms izeju no durvim tas vel atskreja un papļaukoja mani!!
Gribu ieteikt Tev noteikti jameklet citu dzives vietu-ej pie omes piemeram! Tad izmet no galvas ka esi strupcela.To cilveku nekad nemainisi un Tev jaatrisina so situaciju pasai. Pareizi, brauc uz arzemem un centies tur iekartoties; no sakuma darbina tad ari sac macities; varbut Tavai mammai ari ir slikti ar vinu, tad kad iekartosies vina atbrauks pie tevis!!
Lai Tev veicas! Turies!
31.07.2012 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits