Meitenes kaa juus ciinaties ar ataugushajiem matinjiem ..man tie ir melni..un tas ir diez gan beediigi..jo raustu ar pinceti un jau naakoshajaa dienaa reegojas melni punktinji,lai viss ir tiirs jaagaida nedeelja un tad jaarausta . kaa man gribeetos gaishaas uzacis :D
varbuut meeginaat vakseet!?
jaa,tik aatri. pie speciaalista biju..raustiiju tur..bet tas pats vien rezultaats..jautaat gan neko nejautaaju..varbuut tomeer vajadzeetu aiziet veel :)
agraak bija ponnijs nogriezts,taapeec shii probleema nebij tik aktuaala..pashreiz nav..un visi defekti uzreiz ir pamanaami.
Un ja ir TIK liela problema,ir verts pakrat naudini fotoepilacijai,Vai uzacim veic gan nezinu,bet musdienu pasaule vajadzetu but tadai iespejai.Nav vajadziba,neesmu interesejusies.
Kaut ko īsti neizpratu.
Man arī ir dabīgi melnas uzacis. Katru vakaru izrauju pa dažiem matiņiem. Reizi nedēļā kārtīgi izraustu.
Tu gaidi nedēļu lai izraustītu? Kādēļ nevari katru vakaru vai vismaz katru otro pa matiņam? Tā tev viņas nekad neizskatīsies ataugušas.
Man arī ļoti ātri ataug, bet es gluži ne katru dienu, bet, kad manu kādu izaugušu matiņu, tad izrauju. Negaidu, kad man ataugs mežs, bet uzturu to formā visu laiku.
Es ar savām tumšajām uzacīm reizi trijos mēnešos (reizēm arī biežāk, ja ir nepieciešamība) aizeju pie speciālista, lai pakoriģētu formu, bet vispār raustu viņas ar pinceti! Arī manējām ir tendence ataugt ļoti ātri, bet kā jau kāda no meitenēm teica - katru vakaru izrauju ataugušo matiņu un uzacis tiešām nekad neizskatās ataugušas.
es negaidu nedeelju. un negaidu liidz izaugs mezs.. bet veelos skaistas uzacis ilgaaku laiku..lai katru dienu nav jaaizrauj matinji.. shodien divus..riit atkala vajadzees..un taa bezgaliigi..
shobriid laikam pagaidiishu lai ataug ,aizieshu uz vaksaaciju un tad redzees..ceru,ka buus labaak.
taa luuk.paldies par viedokljiem un ieteikumiem.