Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Neskaidrība

 
Reitings 49
Reģ: 31.07.2012
Sveikas dārgās dāmas un dārgie kungi,

Vēlos padalīties ar savu stāstu, jo iespējams kādam no Jums ir gadījusies līdzīga situācija.

Iepazinos ar Misteru (saukšu viņu tā) apmēram divus ar pusi gadus atpakaļ- tā teikt esam sadarbības parneri. Līdz ar to, ikdienā daudz kontaktējamies darba sakarā. Pašā sākumā, kad iepazinos ar viņu, patiesībā viņš man ļoti nepatika- šķita- kā var būt tik liels...hmm... nezinu kā lai nosauc, bet man vienkārši nepatika viņa rīcība. Bet jau pēc 3 mēnešu kopā strādāšanas sapratu, ka patiesība ar katru dienu viņš man sāk simpatizēt arvien vairāk. Bet tad laikam pati sev centos iestāstīt: aizmirsti- tādam kā viņam (viņam ir viss, lai dāmas pašas skrietu pakaļ- kā arī viņas dara) noteikti ir draudzene (jo laulības gredzenu pirkstā nemanīju) un vēl vairāk mani atturēja tas, ka es nekādi nedrīkstēju sabojāt mūsu sadarbību, jo no projektu viedokļa- mēs viens otram bijām ļoti vajadzīgi, kādi esam joprojām. Tad es to visu paturēju pie sevis, izlikdamās , ka viss ir viss ir tieši tāpat, jo nevēlējos, lai viņš jebkādi nojaustu, ka man ir kādas simpātijas pret viņu. Bet tad pienāca Ziemassvētku laiks un notika mazs brīnums- viņš pirmais aizsāka sarunu (gan sms veidā), ka es viņam simpatizējot ar katru dienu vairāk, bet viņš bažījies par to, ka manam draugam tas varētu nepatikt. Kaut gan drauga man nebija. Vārds pa vārdam un tā mēs katru vakaru sarakstījāmies sms, pa vidam, katru ciemos nākot uz biroju, šad tad atnesa ziedus. Tiku aicināta vakariņās, bet tā kaut kā mums arī nesanāca aiziet, jo visu laiku kaut kā tā iegriezās- kā saka: liktenis nebija lēmis. Un tā pus gadu, līdz vienā vakarā liekas, viss izbeidzās. Es sapratu, ka viss- esmu nogurus no šīs neziņas un visa pārējā, jo ja cilvēks grib atrast laiku, tad viņš to spēj, par spīti tam, ka daudz strādā un uzņemas rūpes par bērnu no šķirtš laulības. Un liekas, ka viņš to sajuta un arī pārtrauca, tā teik: vienā brīdī noreaģējām.
Un tā tas viss beidzās, bez paskaidrojumiem, bez nekā- it kā nekad nekas nebūtu bijis. Turpinājām sadarboties un sastrādāties- tajā nekas nebija mainījies.

Pagāja apmēram gads, līdz atkal (viņš atkal bija pirmais) viss atsākās vēlreiz... Sapratu, ka viņš man nebūt nav vienaldzīgs. Un tas laikam ir grūtākais šajā stāstā- man nav vienalga. Tā tas turpinās jau kādu aptuveni mēnesi. Sms, sarunas, dažreiz ziedi, bet vakariņās tā arī nesanāk aiziet. Bet ja godīgi, esmu nogurusi no visa tā- man tik ļoti gribas skaidrību, bet no viņa nesanāk to “izdabūt ārā”.
Vai kādai ir bijis līdzīgi, kā Jūs esat rīkojušās šādā situācijā? Vai kāds vīriešu kārtas cilvēks (ja te ir) var dalīties ar savām domām šādai augstminētai rīcībai?

Šobrīd Jūtos kā tāds tīnis- divi pieauguši cilvēki sarakstās ar sms un vairās no apkārtējo uzmanības un nespēj tikt skaidrībā.
31.07.2012 11:49 |
 
10 gadi
Reitings 1032
Reģ: 06.04.2011
varbūt var iziet vismaz pusdienu pārtraukumā kopīgi pusdienot kādā kafejnīcā?
un vai tiešām tik ilgā laikā posmā nav bijis NEVIENS vakars, kad abi variet aiziet vakariņās? nu neticās...
31.07.2012 11:55 |
 
Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Nepazīstot cilvēkus, protams, ļoti grūti pateikt, kas par lietu. Bet man personīgi tā izskatās kā spēle no vīrieša puses. Tu viņam, protams, patīc, taču viņš negrib uzņemties iniciatīvu un "atbildību" par šo sakaru. Tā teikt.. grib, lai Tu pati uzaicini, visu izdari, un tad viņš tā nevainīgi, bez atbildības atkal varēs pazust. Jo Tu jau pati gribēji, tātad pati vainīga, ne jau viņš. Ir zināms tāds vīriešu tipāžs. Tādiem apkārt spieto daudz sieviešu, un Tu droši vien neesi viņam tāda vienīgā.
31.07.2012 12:00 |
 
Reitings 49
Reģ: 31.07.2012
Care, tiešām ir tā, ka nevienu vakaru nesanāk, jo viss sakrīt tā, kaut arī ar katru dienu arvien vairāk sāku saprast, ka tā nevar būt, jo, ja kādu tiešām gribas satikt, tad parast visu izdodas sakārtot tā, lai izdotos satikt.

chanely- es laikam pati arī esmu nonākusi pie līdzīga secinājuma, ka viņš negribas uzņemties atbildību vai šaubās/ badās par kaut ko. Par tām citām- domāju (90%), ka citu viņam nav, zinot viņu.

Jebkurā versijā, nesaprotu kā rīkoties tālāk, jo "spiest" viņu no savas puses negribas- tas man liekas pilnīgi garām. Viņš bija pirmais, lai tad "noved" visu līdz galam!
31.07.2012 12:56 |
 
Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Ja cilveeks patieshaam veelas no sirds tad speej atbriivot kaadu vakaru prieksh sievietes,ja vinsh veelas kaut ko nopietnaaku.Kaa jau chanely teica,vinsh neveelas buut vainiigais shajaa lietaa... simpaatijas ir,bet ja nu noiet viss greizi,vainiiga paliec tu...
Esmu daudz ko piedziivojusi savaa dziivee, visaadus savaadus viirieshus iepazinusi.. man viens bij liidziigs.. velk,velk garumaa kaut ko... sirds salecas no katras vinja sms,bet reaali dziivee nekas nebiidaas uz priekshu... un taa arii viss leenaam izdzisa.Vinjam tajaa pashaa laikaa bija veel paaris taadas simpaatijas.. :(
31.07.2012 15:26 |
 
Reitings 49
Reģ: 31.07.2012
megan_fox vai Tu mēģināji kaut ko darīt no savas puses? Tā teikt- mēģināji kā savādāk to pavirzīt uz priekšu?
31.07.2012 15:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits