es tevi saprotu,negribu lasīt visu diskusiju ar šīm negācijām,bet pēc pirmajiem komentāriem,jā,es arī būšu pretīga,riebīga draņķe utt.un?visas no debesīm nokritušas un pa taisno uz klosteri,jo nevienai nepatīk vīriešu uzmanība?tagad priecājos par visiem tiem puišiem,kam dzīve izdevusies un ir otrās pusītes,lai gan varbūt dažus patiešām kādreiz iekāroju,bet apstākļu sakritības pēc nevarējām būt kopā,varbūt brīžiem biju arī pārāk lepna.pff,nošpļaujos un eju tālāk,novēlot pārējiem veiksmi,ne jau uzreiz runa iet par attiecību jaukšanu,vai uzmākšanos ar vēstulēm un sms no meitenes puses.
jā,pat vēl pirms nedēļas biju pieradusi no viena čaļa saņemt sms un zvanus no rīta līdz vakaram,ar labrīt un arlabunakti.zinu,ka nav meitenes,bet viņš tusējas apkārt ar saviem draugiem.grauza iekšēji,jo pēkšņi tas vairāk vai mazāk pazuda un noplaka,un ne jau tāpēc,ka gribu tikai sev un nevienam citam,bet patīk tā uzmanība,ceļ pašapziņu,liek justies svarīgai.bet lielākaijai daļai izskatās to nesaprast,kā no klostera iznākušām mūķenēm,kas laikam nav pieradušas pie pretējā dzimuma uzmanības.runa tiešām gan jau nav par attiecību jaukšanu un puiša atņemšanu,bet tikai par uzmanību:D
tāpēc saprotu tevi,NightMare,man tā ir patstāvīgi un visu laiku,neko sliktu nedaru,un sevi nenosodu,bet,lai jau citas aprej,es tikai priecājos par cilvēkiem,kam viss dzīvē ir labi:)