Patīk, bet nedrīkst ..

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Sveikas. Gan jau, ka mani sapratīs tās, kam ir ilgas attiecības.. Reāli, savās attiecībās esmu laimīga, mīlēta un jūtu pret savu vīrieti to pašu :) Esam kopā vairāk kā trīs gadus. Bet tad kāpēc tagad ir tā, kā ir..

Ir viens puisis, jaunāks par manu vīrieti, vienmēr esmu bijusi viņa simpātija, nekad neesmu atbildējusi(jau kādus gadus 8), vienmēr esmu stingri likusi saprast, ka nekas tur enbūs, kur vēl tagad, kad man ir mans vīrietis..tagad ir tā, ka viņam jau divus mēnešus ir draudzene, tam puisim, protams, vairs nav to vilinošo vēstuļu, uz izteikumu, "eh, kāpēc tieši Tavam vīrietim tā paveicies", "visu gatavs būtu izdarīt, lai būtu mana" utt.. Caur tekstiem kā iet, ko dari, kas jauns un tā, vnm bija šādi un līdzīgi..Tagad , protams , nav, bet tagad kad nav, man to pietreūkst, un pat redzot viņa jaunās bildes ar jauno draudzeni, liekas, ka skauž, ka atņēma man pielūdzēju :D :D :D

Murgs nu, kāpēc tā notiek. Man viņu nevajag, bet tie vārdi pietrūkst un tas, ka tā iekāro :(
30.07.2012 13:22 |

Reitings 339
Libra, es nedomāju, ka man kkas trūkst attiecībās, ja tā būtu, esmu no tiem, kas atzīst to godīgi, pirmkārt, jau cilvēkam, kurš blakām man, nevis turpina mānīt. Tā bijis manai tuvai draudzenei, ka māna un liekuļo un tas ir sāpīgāk kā rūgta patiesība. ;)

Ja nu esmu savtīga Jūsuprāt, lai tā paliek, to es tad tagad zināšu, ka meitenes, kurām patīk komplimenti, nav skaistas un laimīgas, kurām tie trūkst, nav pilnvērtīgu attiecību...
30.07.2012 14:12 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Ārpus attiecībām cilvēks meklē to, kā viņam trūkst. Ja netrūkst, tad nekādi pielūdzēji nav vajadzīgi.

pilnīgi pareizi.
30.07.2012 14:12 |

Reitings 2487
okej..man arī patīk komplimenti, bet es tos saņemu no sava vīrieša, nevis gaidu,kad kāds cits mani nobērs ar tiem..un vēl pauztu savu neapmierinātību par to,ka vairs nesaņemu..
turklāt, neesi iedomājusies,kā justos tava drauga draudzene,kad viņš tevi nobērtu ar komplimentiem? domāju,ka viņš ļoti labi azzinās,ka tas nebūtu īpaši godīgi pret viņa draudzeni.

es personīgi negribētu,ka mans vīrietis kādai citai cukuru ausīs ber..nezvai tu arī..
padomā arī no citas puses..kā saka - tālāk par savu degungalu.
30.07.2012 14:15 |

Reitings 339
Ance, viss ok, tikai atbildēju uz Tavu komentāru.
Es neapveinojos, jo saprotu, ka tās, kuras nepazīst, da jebko var padomāt par vienu tekstu, un tās ir viņu tiesības.

Bet atkārtošos, neuzskatu tomēr par egoistisku atzīt sev pašai to, ka pietrūkst komplimenti. Ja es tam džekam to teiktu, ka pietrūkst un dotu kkādu mājienus, pat nedomājot viņam atbildēt, es saprastu, bet tā nav.

un aizstāviet vien puisi, kas pielien meitenei attiecībās, kas esot ar savu kopā-saka, ka gribētu būt ar mani, nedod Dievs, pašām tādi būs :D
30.07.2012 14:16 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Es uzskatu, ka sievietei ir nepieciešama arī citu vīriešu uzmanība. Kas tur slikts, ka tu kādam patīc? Pat esot attiecībās. Lasot dažus no komentāriem, šķiet, ka vai nu nemāk lasīt, vai nemāk uztvert. Viņa taču netur to vīrieti pie sevis, neliedz viņam saikties ar kādu vienlaicīgi vēl uzturot savas attiecības. Nevajag jau sauk par egoisti un izmantotāju, cik es sapratu, tās visas domas un pārdomas jau notiek tikai viņā pašā, nevis kāds tiek kaut kur piespiests, ierobežots vai izmantots.
Tev vienkārši pietrūkst uzmanības. Varbūt no sava vīrieša- pietrūkst kaut kā jauna, savādāka. Ka viņš tev saka komplimentus, ceļ saulītē un lutina. Protams, ka interesantāk ir dzirdēt kaut ko jaunu nevis jau zināmu, tas taču ir dabiski un neviena no svētajām, neviena no godīgajām, attiecībās esošajām to nevar noliegt, jo tā ir 100% visiem! Es to skaidrotu vienkārši ar to, ka tev piertūkst uzmanības no sava vīrieša, tāpēc pietrūkst tā cita, kurš ar saviem komplimentiem aizpildīja to tukšumiņu, kuru nepamanītu bija atstājis tavs vīrietis.. Bet nu šis nav ik traģiski, vienkārši jāpierod, ka viss nu ir savādāk. :)
30.07.2012 14:17 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nav runa par mānīšanu. Bieži vien cilvēki pat neapzinās, ko viņi grib, kas viņiem trūkst.
Ja tu būsi garšīgi paēdusi savu mīļāko ēdienu, vai tu gribēsi pasūtīt vēl kādu citu?
30.07.2012 14:17 |

Reitings 339
Libra, Tu mani nepazīstot, pēc vienas diskusijas gribi teikt, ka es sevi mānu un neesmu laimīga attiecībās?

Nu vai tas ir normāli???

Es esmu laimīga, to neviens cits par mani labāk nezin, atkārtošos, PAČĪKSTĒJU, KA PATĪK SAŅEMT ARĪ NO CITIEM KOMPLIMENTUS(TOLAIK BRĪVS TAS PUISI BIJA-KO LAIKAM DAUDZAS PALAIŽ GARĀM). Es nesaku, ka man tgad grūtāk bez tā būs dzīvot, bet doma jau tajā- ka ir feini saņemt tādus. Savam puisim jau zini, ka esi labākā, jo ie ar Tevi, bet vai tad jūs visas gribētu lai patiktu tikai vienam un neviens uz jums pat neskatītos, ne tak. Jebkurai sievietei tas ir patīkami. Ne es par kādu sapņoju, vai aizvilinu, vai guļu.. Tik slikta, jo pačīkstēju? Domāju no manām domām šiet izteiktām, nevienam sliktu neesmu izdarījusi!
30.07.2012 14:26 |

Reitings 2487
nu tad kā jāsaprot tavas tēmas nosaukums? "patīk, bet nedrīkst.."
pēc tā vien jau var spriest,kas tev patīk un kāpēc nedrīkst..
30.07.2012 14:28 |

Reitings 339
Patīk komplimenti, bet nedrīkst vairs tos gaidīt!

ārprāc vai ne? Liekas, ka guļu ar citiem un copēju džekus meitenēm. Monstrs esmu nu :D
Labākais tas, ka apzinos, ka katrai savā dzīvē ir bijis līdzīgi, ka ir kopā ar savu vīrieti, bet patīk saņemt komplimentus, glaimus no cita.. Katrai ir bijis vai būs!
30.07.2012 14:31 |

Reitings 473
Pašai diskusijas autorei es ieteiktu vispirms izlasīt, tad apdomāt, ko citas saka un tikai tad brēkt pretī. Ja izlasi kādus ieteikumus vai kritiku no malas un piedomā pie tā, var labi atrast risinājumus daudzām problēmām, kuras pašam grūti saskatīt.
Vispirms kārtīgi izlasīt, apdomāt, ko teikt, ko neitekt, kā ir patiesībā, kā nav, un tikai tad brēkt savu viedokli. Iesaku visām kašķīgajām diskusiju dalībniecēm, tas darbojas, var pietaupīt gan savu laiku, pacietību un nervus, gan arī citu.
30.07.2012 14:31 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nevajag tik ļoti satraukties. Te ir tikai internets, tie ir tikai svešu cilvēku komentāri un tos var arī neņemt galvā.

Pārlasi vēlreiz diskusijas sākuma tekstu, to, ar kādu emocionālo noskaņu tas ir uzrakstīts un tad vēlreiz padomā, kāpēc atbildes ir tieši tādas, kādas tās ir.
Jā, vēlme pēc uzmanības ir visām, tas ir dabiski, cilvēks tā ir iekārtots. Taču tevis rakstītās frāzes "Murgs nu, kāpēc tā notiek. Man viņu nevajag, bet tie vārdi pietrūkst un tas, ka tā iekāro" liek domāt nevis par vēlmi pēc uzmanības, bet par šīs uzmanības nepieciešamību. Kas attiecīgi noved pie domām par kaut kā trūkuma attiecībās.
30.07.2012 14:32 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Komplimenti un glaimi no citiem iespējams ir patīkami un viss tas ir normāli,kamēr to vienīgi domā pie sevis.Bet esot attiecībās skaļi teikt,ka pietrūkst Herberta Cukura teksti,tas tā absurdi.Par šo tevi arī ielika dīvaino kārtā.
30.07.2012 14:33 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Es laikam esmu iedomīga, bet, ja pielūdzējam uzrodas meitene, domāju: es biju tālais nesasniedzamais ideāls, bet visu mūžu jau necīnīsies ar vējdzirnavām, protams, ka viņš atrod ko piezemētāku :D
Ar šādu pašapmānu vari sev celt pašapziņu, ja gribi.
30.07.2012 14:34 |

Reitings 473
P.S Visām sievietēm ir tiesības saņemt komplimentus un nav nekāds noziegums, ja tos izsaka arī citi vīrieši, ne tikai savējie. Esmu pārliecināt, ka visas tās, kurām šos komplimentus nevajag, tik un tā pasmaidītu, ja kāds no malas pateiktu, cik lieliskas jūs esat.
Tikai nevajag stresot, ieeju diskusijā un jau bēdīgi paliek, viena ielik diskusiju, citas viņu reāli aprej un brauc virsū neizlasot, viņa aizstāvas un brēc pati virsū tāpat. Par ko šis cosmo paliek, visi te sarejas tikai, izgāž dusmu uz visu pasauli, kad nav kur citur likties. doooh
30.07.2012 14:35 |

Reitings 339
Idoitbetter - ja vēl šaj visā būtui prblēma un teiktu, lai kāds palīdz, tad es sapratsu ka man ir jāieklausās, ja reiz lūdzu padomu, šeit tikai izteicu domas. Un ja man ir normāli jāreāģē par šito uz vārdiem - pretīga un savtīga, kad citas raksta ir tas pats, citas vispār smejas, ka šeit var kko uzpūst, tad sorry, es nevienam te viršu nebūku, citu normālajās vai ne tik "normālajās " diskusijās, jo neesmu nekāds speciālists, kam par citu pēc viena teksta spriest, kā dazās te iedomājas!
30.07.2012 14:35 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kāda vispār saistība ar viņas pašreizējām attiecībām un pašvērtējumu? visas te ir smagi pārpratušas to, ko autore vēlējās pateikt. tas ir gluži dabiski justies īpašai, novērtētai... ja man būtu svarīgi labi izskatīties tikai sava puiša klātbūtnē, tie būtu klaji meli. man patīk, ja kāds cits vīrietis spēj novērtēt mani, manu izskatu... un nejūtos tā, ka manas pašreizējās attiecībās nesaņemtu uzmanību, mīļumu, komplimentus, man tā visa pietiek. es speciāli uzmanību nemeklēju, tieši tāpat kā autore, vienkārši ir patīkami, ja kāds to izrāda... maza, balta skaudībiņa, ka tā uzmanību tagad ir citai, bet tas tak normāli ;) un problēmas ar pašvērtējumu varētu būt tikai tad, ja autore pa visām varītēm censtos pierādīt sevi puisim, speciāli rakstītu, sūtītu bildes, salīdzinātu sevi ar to meiteni, bet nekā tāda taču nav... tikai cilvēcīgas izjūtas meitene aprakstīja... viss tika tā pārprasts, tā izpušķots :D
30.07.2012 14:37 |

Reitings 473
Kā mežā sauksi, tāda atbalss atpakaļ atnāks. Kā brēksi pati, tā brēks atpakaļ. Es to netikai tev, NightMare, bet daudzām šeit. Nu labi, ko es te audzināšu, tāpat neko nepanākšu. Lai veicas plēšanās ne par ko, nez kurām ātrāk apniks! :)
30.07.2012 14:39 |

Reitings 339
Cumshot, sorry, bet esi vēlviens cilvēks, kas neizlasa un atbild- neesmu to skaļi teikusi,ne draugam, ne citiem, pat ne draudzenēm :D tik šiet pateicu savas izjūtas, kā rakstījās, tā uzrasktīju, sorry, ja izklausījās, ka man tā ir nepieciešamība, tā nav! Ko arī komentāros paskaidroju!
30.07.2012 14:40 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
aizmirsu pierakstīt, ka tikpat svarīgi saņemt uzmanību no sievietēm, bet tas nenozīmē, ka esmu homoseksuāla. nevajag jaukt jūtas ar cilvēcīgām emocijām...
30.07.2012 14:44 |

Reitings 339
Idoitbetter, es saprotu, ko gribi pateikt, esmu bijusi šeit jau sen, bet nu jau divus gadus kā neko nebiju komentējusi un te nākusi, tā paša iemesla dēļ, ka neko nevari pateikt, lai uz tevi nerietu. Un es uzrakstot savu diskusiju, izteicu savas domas, nevis kādu aizvainoju vai norēju, ne tā? Tā ir, bet ja par to ko uzrakstu, man uzraksta, Tu esi pretīga, loģiski, ka mani tas aizvaino un neko labu es gribēdama neatbildēšu!
30.07.2012 14:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!