Sievietes un auto

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Sveikas, dāmas! :)
Pati nesen sāku apmeklēt autoskolu, piepildu vienu no saviem sapņiem un pat mērķiem- lieku tiesības, lai beidzot pati varētu braukt!
Ko jūs domājat par sievietēm pie auto stūres? Vai tiešām vīrieši noteikti ir labāki autovadītāji? Kā pašām- patīk/nepatīk braukt, braucat vai nebraucat? Varbūt ir kādi interesanti atgadījumi, kad esat iekabinājušas kādam vīrietim? :D
Gribētos dzirdēt jūsu viedokļus par šo jautājumu, jo pašai tas jau drīz būs pavisam, pavisam aktuāls. :)
30.07.2012 12:09 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Braucu no pašiem 18 gadiem,dien dienā, jau padsmit gados zināju, ka tiesības būs pirmais ko izdarīšu sasniedzot pilngadību,. Nespēju iedomāties sevi bez mašīnas. Uzskatu sevi par ļoti labu braucēju.
Noteikti braukšanas mākslu nevar sadalīt pa dzimumiem.
Pie stūres ir jābūt pārliecinātām un drošam(ar vieglu roku), jāmāk paredzēt un pārredzēt situāciju.
Tie, kas raustās, sēž ar degunu gandrīz stiklā, saspringti, redz tikai metru priekā kapotam, brauc zem atļautā ātruma- tie arī ir tie sliktie un bīstamie braucēji.
30.07.2012 13:12 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man tiesības ir jau 5 gadus un braucu gandrīz katru dienu, pirmo gadu pēc tiesību nolikšanas man patika braukt, tagad jau to daru vienkārši kā ikdienas, bez patīk vai nepatīk, citreiz ir slinkums un tad gribētu, ka man būtu automāts, tas vismaz pusi darbības noņem ( bet tad būtu lielāka iespēja aizmigt sastrēgumā :D)

Par vīriešiem un sievietēm pilnīgi bezjēdzīgi runāt ir sievietes tizlas un ir arī vīrieši. + vēl atkarīgs no noguruma pakāpes, noskaņojuma utt... citreiz kad domas ir kaut kur citur ne pie stūres, pilnīgi jūtu , ka braucu blondi, citreiz atkal kad jāsteidzās vai esmu izgulējusies un nav nekā cita svarīgāka pie kā aizdomāties, braucu ļooti labi, apdzenu, ielienu, ieparkojos... reāli pēc garastāvokļa un gan jau neesmu tāda vienīgā :)
30.07.2012 13:20 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Jā, patīk braukt, bet figūras es tagad noteikti neizpildītu :D
30.07.2012 13:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits