Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dīvainums!

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Mana kārtējā sasāpējusies lieta... :D
Ir viens čalis, ar kuru esam it kā vnk draugi. Sākumā sarakstījāmies internetā, bet pēc tam esam satikušies 3 reizes. Nekas vairāk par vnk draudzību mums nav. Kgan skype ir visvisādas sarunas par sex savās starpā utt. Bet tas tā vairāk prikola pēc. Katru dienu sazināmies - vai nu sazvanāmies, vai sms, vai skype. Vēl kas - kad mēs sākām sarakstīties, man bija draugs, ar kuru man nebija īpaši labas attiecības. Tad nu šim stāstīju savas bēdas. Tagad esmu šķīrusies. Arī viņš bija nesen izšķīries ar meiteni, ar kuru šovasar gribēja precēties. Bet man šķiet, ka man viņš ir iepaticies. Tikai nezinu, kā ir ar viņu. Šķiet jau, ka viņš tiešām to visu pa draugam uztver, jo pirms dažām dienām, kad atkal bija atklātās sarunas, viņš pateica, ka vēl joprojām ir tādas pašas jūtas pret bijušo, bet viņš īsti nezina, vai viņš ņemtu viņu atpakaļ, ja viņa gribētu. Nu kkā tā. :D Lab, jautājums - kāds prognozes visam šim, kā tas beigsies? Un kā manā vietā rīkotos jūs? Teiktu viņam, ka jums viņš ir iepaticies? Jo negribas pazaudēt kontaktu, ja nu es esmu sadomājusies vnk. :D Jo vienreiz man jau tā arī ir bijis, ka vnk draudzība pārvērtās attiecībās. Un arī visas draudzenes un draugi saka, ka nu tas tā tikai tgd, ka vēlāk mums noteikti kkas būšot...
30.07.2012 11:50 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Es pati noteikti verbāli to negribētu teikt, man šķiet, ka vīrieti, tāpat kā sievieti, var viegli pārbaudīt pēc ķermeņa valodas - cik bieži un kā pieskaras, kā un vai skatās acīs, tāpat arī koķetēšana taču ir diez gan nepārprotama... skaties, vai atbild taviem "netīšajiem" pieskārieniem. bet, ja negribi ķēpāties, vari, protams, pateikt :D galvenais neturi sveci zem pūra :D
30.07.2012 11:58 |

Reitings 341
parfait

Mēs esam vnk draugi, kas tikušies 3 reizes. So - tur nav nekādu pieskārienu. :D Kgan nešaubos, ka, ja viņš man sāktu pieskarties, tad saķertos viņā vēl vairāk. :D Un man nav nekādu netīšo pieskārienu. Mums viss zolīdi. :D
Domā neturēt to sveci zem pūra? :D Bet ja nu čalis sabaidās un vairs vsp ar mani negrib runāt? Jo tgd ir tā forši - viņš man ļauj aizmirst par bijušo... :) Un forši, ka ir kāds, kas par Tevi interesējas - kā Tev iet un ko Tu dari. un ka katru vakaru pirms gulētiešanas ir ar ko parunāt... Eh... :D
30.07.2012 12:51 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tak sarunajiet tiksanos!
ko es tur jums varu izzilet-bus vai nebus:D
30.07.2012 12:56 |

Reitings 341
Marta

Kādu satikšanos jāsarunā? Es tak rakstīju, ka mēs esam tikušies 3 reizes! :D
30.07.2012 13:12 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Vai neesi vienkārši kā plāksterītis? :(
Protams, var riskēt. Bet ja jau bija mērķis precēties, tad jūtas arī bijušas stipras un to tik ātri neaizmirst. Man liekas, ka viņš pats šobrīd nav gatavs kam jaunam, vēl ir domās pie tās un patiesībā cer, ka kaut kad sanāks vēlreiz. Kad es izšķīros no sava puiša, arī sarakstījos, jo gribējās parunāt, interesi saņemt, bet ne ko vairāk... Tavā vietā censtos domāt ar vēsu prātu un nesaķerties!
30.07.2012 13:18 |

Reitings 341
Frambuesa

Es arī esmu domājusi par to plākstera lietu. Jo tā arī bija, ka viņš man sāka draugos rakstīt neilgi pēc šķiršanās ar meiteni. Bet vai tad nebūtu tā, ka viņš gribētu intīmākas attiecības, nevis vnk draudzību (tā no mana skatu punkta izskatās)? Un tik pat labi - arī viņš varētu justies kā mans plāksteris, jo izšķīros no drauga pirms aptuveni mēneša. Bet pirms tam biju viņam par viņu visu ko stāstījusi. Un, kad izšķīros ar viņu un man bija sūdīgi, šis jaukais cilvēks mani izklaidēja - Vecrīga, kartingi, jūra... Eh, bija jauki! Jo viņš to darīja cilvēkam, kuru var teikt nemaz nepazina... Un kad jautāju, kādēļ viņš tā darīja, tad atbildēja - lai Tu justos labi, jo Tev taču bija slikti. Cik jauki! :D

Nu jā, šobrīd daru kā Tu saki - domāju ar vēsu prātu un pārāk nesaķeros. Viņš man vnk simpatizē... :)
30.07.2012 13:27 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Turpini sarakstīties un būt draugs kamēr šis pārdzīvo šķiršanās periodu... kad pārdzīvos un būs gatavs attiecībām, tad vari nākt klajā ar savu "ēee čalīt zini esmu laikam tevī ieķērusies"
30.07.2012 13:37 |

Reitings 341
Roxy

Bet man bail, ka nepalaižu šo brīdi garām. Kā arī, lai nav bik par ātru. Nu sākumā es nevarēju saprast, vai viņam vēl ir jūtas pret to meiteni. Bet šo 6dien, kad satikāmies, tad viņš pateica, ka ir. Bet, ka nezina, vai gribētu viņu atpakaļ. Vakar arī jautāja vai tas ir ok, ka viņa viņu neapsveica Dzimšanas dienā. Nu bāc. Man bik kaitina, ka viņš man par viņu kko saka vai jautā. :D Ok, es pati neesmu labāka, arī par savu bijušo runāju. Bet tomēr... :D Es jau šim noteicu, lai ver durvis uz pagātni ciet un ver vaļā jaunas uz nākotni... :D
30.07.2012 13:45 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Esmu bijusi ļoti līdzīgā situācijā, kad abi esam pēc šķiršanās. Tajā brīdī tik ļoti gribas būt ar kādu kopā, lai kāds vismaz šķietami palīdzētu aizmirst pagātni, bet tajā pašā laikā sirds vēl kavējas tur atpakaļ... Es nekad neesmu atklāti puišiem teikusi un darījusi zināmu ''es gribu ar tevi ko nopietnāku''. Tavā vietā sarakstē es uzsāktu sarunu par savu ex, pajautātu kā viņš jūtas un vai nav domājis sākt kaut ko jaunu, vai būtu gatavs (galvenais tikai nelikt domāt, ka tu jautājot domā par sevi). Nu tā, izprašņāt puisi, esot viņam čoms. Jo ja viņam būs simpātijas, viņš apdomās un sāks tevi censties iekarot.
Bet visumā situācijas ''pēc škiršanās'' ir kā spēlēties ar uguni, jo pēc ilgām attiecībām ir lielāka iespējamība, ka saies atkal kopā. Jo jūtas ir bijušas, visi kļūdās.. Galvenais, lai pašai pēc tam nav sāpīgi!
30.07.2012 13:50 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pazīstama situācja tikai no čaļa puses ..
Un augstāk minētajam piekritīšu, ka ļoti trūkst sirds siltuma, kas bija ikdiena ilgstošās attiecībās. Vēlme to iegūt kaut kur citur ir liela, tomēr ar laiku pāriet un pierod. Tomēr atmiņas par nesenu pagātni ir pārāk dzīvas un brūces nesadzijušas. Liels risks ir tuvoties tādā situācijā. Katras attiecības gan ir savādākas, tiešām jāskatās uz pašu cilvēku un situāciju .. par maz info, lai kaut ko konkrēti teiktu .. Bet, labāk uzzināt viņa attieksmi jau uzreiz un beigt sevi mocīt ar domām "kas būtu, ja būtu" .. un ja tur apakšā ir dvēseļu radniecība Jūsu draudzībā, tad var dzimt tiešām skaista mīlestība .. bet, ja jūti, ka tas ir tikai tā, tad šāda veida uzmanība tikai atgrūdīs viņu.
Jebkurā gadījumā esi vinnētāja - otrajā gadījumā - pāršķiram jaunu lapu un dzīvojam uz priekšu! Pirmajā - Lai Jūsu uguns nekad neapdziest:)
30.07.2012 15:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits