Mana kārtējā sasāpējusies lieta... :D
Ir viens čalis, ar kuru esam it kā vnk draugi. Sākumā sarakstījāmies internetā, bet pēc tam esam satikušies 3 reizes. Nekas vairāk par vnk draudzību mums nav. Kgan skype ir visvisādas sarunas par sex savās starpā utt. Bet tas tā vairāk prikola pēc. Katru dienu sazināmies - vai nu sazvanāmies, vai sms, vai skype. Vēl kas - kad mēs sākām sarakstīties, man bija draugs, ar kuru man nebija īpaši labas attiecības. Tad nu šim stāstīju savas bēdas. Tagad esmu šķīrusies. Arī viņš bija nesen izšķīries ar meiteni, ar kuru šovasar gribēja precēties. Bet man šķiet, ka man viņš ir iepaticies. Tikai nezinu, kā ir ar viņu. Šķiet jau, ka viņš tiešām to visu pa draugam uztver, jo pirms dažām dienām, kad atkal bija atklātās sarunas, viņš pateica, ka vēl joprojām ir tādas pašas jūtas pret bijušo, bet viņš īsti nezina, vai viņš ņemtu viņu atpakaļ, ja viņa gribētu. Nu kkā tā. :D Lab, jautājums - kāds prognozes visam šim, kā tas beigsies? Un kā manā vietā rīkotos jūs? Teiktu viņam, ka jums viņš ir iepaticies? Jo negribas pazaudēt kontaktu, ja nu es esmu sadomājusies vnk. :D Jo vienreiz man jau tā arī ir bijis, ka vnk draudzība pārvērtās attiecībās. Un arī visas draudzenes un draugi saka, ka nu tas tā tikai tgd, ka vēlāk mums noteikti kkas būšot...