cik var pakalpot otram??

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Tikko izvērsās strīds starp mani un māsu ar kuru dzīvoju kopā. Ne pie kā laba nenonācām, tāpēc prasu padomu šeit.
vinja ir nedaudz vecāka, attiecības ir normālās, pat draudzīgas, bet vinjai ir viens niķis - vienmēr kko lūgt izdarīt vinjas vietā! Sākumā man tas bija ok, nav jau grūti, kkur aiziet, kko iznjemt, pagatavot, atnest vai nopirkt. Bet ar laiku sāku justies kā pēdējais šestaks! Pati nekad viņai nelūdzu izdarīt lietas ko pati varu. Bet te jau parādās attieksme - sēžam uz dīvāna, - klau atnes man to un to, pašai slinkums celties, kāja sāp utt.
Viņa par visām varītēm turās pie sava uzskata, ka ja jau reiz esam ģimene visu laiku jāizpalīdz vienam otram. Piekrītu, bet come oon ir robeža! Šodien tā arī pateicu un aizgāja paskarba vārdu apmaiņa, vēl tgd pukst kko, bet, malacis, piecēlās un tomēr izdarīja, ko pašai vajadzēja :D
Kā jūs domājat, esmu sūdīgs ģimenes loceklis vai māsa kko bik par daudz sadomājusies?
29.07.2012 22:27 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Nenem vera, protams, ka si tagad apvainojusies un centisies tevi uztaisit par vainigu. Izskatas, ka esi daudz vairak pieaugusi neka tava masa. Iespejams, vinai ir ticis mazak uzmanibas no vecaku puses, tapec izturas sadi pret tevi, lai pasapliecinatos un justos labaka, paraka. Tu neesi izdarijusi neko nepareizu (atskaitot to, ka esi izlutinajusi masu), skaidri izpaud savu nostaju un turies pie tas, esi stingraka pret vinu un vina saks revi respektet.
29.07.2012 23:12 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Saki,ka,ja slinkos piecelties no dīvana,paliks resna :D
29.07.2012 23:42 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
es savējām māsām pasaku, lai pašas aiziet paņem vai kko tamlīdzīgu. ja kkas nepatīk uzbraucu vai aizeju prom, viņas jau zin ka es nedarīšu viņu vietā :D jau no bērnu kājas esmu parādījusi savu attieksmi, ka neesmu sīkais pakalpiņš!
30.07.2012 00:02 |

Reitings 69
Nu, nevajag jau būt arī nejaukam... ;) Ja ir normālas māsu attiecības un palūdz ko izdarīt, tad tas ir tikai normāli. ^^ Galvenais, lai nav tikai no vienas puses visu laiku, kā (laikam) tas ir lil mama.
30.07.2012 00:21 |

Reitings 895
mums tas ats ar draugu - tikko apsēžos tā "atnes man to", "pado man šito". tiesa gan es reizēm vienkārši pasaku, es tagad negribu, tikko pati apsēdos, esmu nogurusi. tad dara pats. pati es baigi reti kaut ko lūdzu, bet par laimi šis pats iedomājas šad tad par mani un paprasa, vai man neajag atnest paēst etc.

vienīgi man besī, ka šis tagad šad tad sācis dīkt, jo kādreiz vsp neatteicu. ir sanākuši kašķi arī par šo tēmu - kurš cik daudz dara. tad tiek cilāta arī tā ģimenes tēma. galvenai ir parādīt savu nostāju - tu esi ģimenes loceklis, bet neesi vergs - tur ir liela starpība!
30.07.2012 02:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits