varbut mans viedoklis skjitis kadan galigi stulbs un nepienemams, bet es ka virietis domaju, ''kada varbut teiks slimais, bet ne, ta nu nav'', ka nekas tur slikts nav ja vins atklaja savas fantazijas. Viss ir atkarigs ka Tu uz to skaties, jo nu nedomaju, ka ta ir kaut kada parbeude, vai vins ir gejs un grib dabut no kada viriesa pec tam, ka viena otra te raksta. Varbut vinam ir tikai velme dazadot jusu intimo dzivi, padarot to savadaku un sagadajot Tev kadus jaunus piedzivojumus. Lasot sho forumu un sho sadalu, secinu, ka savai meitenei to nevaresu piedavat, jo cik saprotu, tad ja ko tadu piedava, tad virietis ir mesls, tas nav virietis u.t.t.,tad jau sanak ka labak lai tas virietis iet pie tam kuras vinam sniegs to, vai par naudu vai ka savadak. Galvenais jau ir tas, laikam japiekrit vienai otrai foruma dalibniecei, ka to nevajadzetu ar pazinam, bet talak, jau pasiem jaizruna cik to velaties un vai Tev tas ir vajadzig, ja velies, tad te neraksti, tapat labu padomu spesi iedot tikai pati sev. Es laikam nu vel pagaidishu pirms savai meitenei to piedavasu, lai gan velos to, bet nezinu ka vina reages. Ak ja un savu meiteni patiesi milu, un te shada veida seksam nav neka kopiga ar milestibu, tas ir manas domas.