Kāpēc man nav krūšu?! :D :@

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Varbūt kādai dabas apveltītai tas būs smieklīgi, jo viņām jau nesaprast! Man viss patiktu savā ķermenī, rūpējos par to, vingroju, bet esmu tāds dēlis... :D :D Ar skaudību noskatos uz meitenēm peldkostīmos, kam tur ir ko ielikt.. Nezinu, kāpēc man nav krūšu, jo mammai ir C+. Droši vien pati esmu vainīga, uzbarojos resna un 16 gados sapratu, ka tā nevar, sāku stipri sportot un ļoti diētiski visu laiku ēst (laikā, kad viņām bija jāaug), iespējams tāpēc esmu palikusi bešā. Mani tiešām dzen kompleksos un pēdējā laikā par to pārdzīvoju arvien vairāk (vasara, topiņi, kleitiņas, var redzēt citu labumus), tiešām krīt acīs skaisti dekotē, bet ko gan ar savu A/B var parādīt? Ja ir sekss dienas gaismā, parasti iebilstu draugam, lai nevelk nost topiņu, liekas ka viņu neuzbudinās, ja redzēs tās mazās pumpiņas. Nu labi, ikdienā uzvelc mazliet polsterētu krūšturi, bet kad viņu noņem.. Ja vien būtu nauda, nedomājot tiktu pie B/C izmēriņa, zinu, ka tad būtu pilnībā ar sevi apmierināta. Ar vingrojumiem neko ļoti izmainīt arī nevar. Kādu periodu, kad pieņēmos svarā par +10 kg, tad krūtis palika mazliet lielākas, bet es viscaur biju tik resna, pretīga sev.. Bet lai būtu slaida, jādomā ko ēd, un līdz ar to zūd svars un pazūd arī krūtis. Lai es dabīgi iegūtu B/C, vajadzētu svēt ap 85-90 kg :D Gribētos justies kā seksīgai sievietei, nevis pusaudzei. Kā jūs bezkrūtes ar to sadzīvojiet? Kā lai sevi pieņem? Man šķiet, ka krūtis tik lielā mērā liek justies sievišķīgi, pārliecināti. Tik ļoti negribas pavadīt jaunību kompleksos, bet kad meklēju jaunu peldkostīmu, tā nekā neesamība liek pilnīgi raudāt! Draugs jau muld, ka esot labas, ieguļ tieši plaukstā un vismaz ir stingras, bet pat es - meitene ar normālu orientāciju - pamanu skaistus dekoltē, tas tiešām ir seksīgi, ja ir krūtis, tas ir sievišķīgi! Kā jūs sevi iemācījāties pieņemt? Varbūt kādai tomēr ir izdevies palielināt dabīgi, varbūt kādi ēšanas ieradumi, lai paliktu vienlaikus tieva, bet krūtis palilinātos? (kgan diez vai man pēc 20 gadu vecuma tas spīd) :D Vingrojumi, kas palīdzēja? Izvēlējāties plastisko? Jeb pieņemat? Kā jūtaties pludmalē? Vinkārši gribējās izlikt sāpi :(
28.07.2012 16:23 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Nu bļin, es neesmu neiecietīga!

Mani tracina šitie teksti: piemērs - meitene šeit raksta - vot manam džekam visi izmēri, kas ir lielāki par manu A, riebjas, viņš nevar ciest sievietes ar C izmēra krūtīm, es to pilnīgi noteikti zinu, jo viņš pats man tā teica ( ). Nu bļin loģiski, ka viņš savai draudzenei ar A izmēru nestāstīs, ka viņam liekas simpātiski arī citi izmēri. Ja pēc šīs meitenes viņš vēlāk draudzēsies ar kādu, kurai ir C izmērs, tad tai stāstīs, ka viņam nepatīk mazas krūtis. Tas taču ir tik pašsaprotami. Bet vot nē - vienmēr atrodas kāda, kura saka, ka vīriešiem pārsvarā patīk tikai tādas krūtis, kuras var satilpināt plaukstā, pārējās var iet ieskrieties. Vot tas man besī.

hahahah taisnība!
Bet tomēr jāskatās, kāda tam vīrietim kopumā gaume un kādas tās draudzenes bijušas. Ja visas +- viena tipa, tad skaidrs. Nu, piemēram, visas slaidas, garas mazām krūtīm.
Vai arī visas curvy tipa, izliektiem apaļumiem, tādas seksbumbas.
Parasti jau vīriešiem ir kāds viens kopsaucējs visās viņa sievietes. Un nav nekur teikts, ka tas ir krūšu izmērs!
:D
28.07.2012 19:27 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nē, nu tāda sajūta rodas, ka veči, iepazīstoties ar sievieti, vispirms ačamda viņas pupus, ja izmērs der, tad pazīšanos turpina, ja neder, tad iet čamdīt nākamo!
28.07.2012 19:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Becky-tas bija labi!D:
28.07.2012 19:31 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man vispār šķiet bezjēdzīgi mēģināt noslēpt savu augumu, krūtis ,vai arī ,ko citu no vīrieša. ja Tu slēp krūtis, streso ,ka vīrietim nepatiks ,jo ir mazas, tad Tu domā ,ka viņam nemaz Tu tik ļoti nepatīc. ja vīrietis gribētu sievieti ar lielākām krūtīm, tad būtu sācis satikties ar kādu neviss A izmēra krūšu īpašnieci. protams, ka var gadīties,ka vīrietim patīk gan A, gan D izmēra krūtis un nav tik svarīgs, cik tieši lielas ir krūtis.
Es pieņemu sevi un savu augumu, krūtis kādas tās ir. Es neredzu jēgu stresot par to,ko nevaru mainīt. ko mainīs ja kāda stresos ,ka ir 1.80 gara ? viņa nesarausies ,ja katru dienu par to pārdzīvos. krūtis vēl var palielināt, samazināt.
zini kā ir?ja Tu bieži saki- man ir neglītas ausis. ja arī apkārtējie tā nedomā, viņiem Tavas ausis liekas parastas kā visiem, tad ar laiku viņi sāk aizdomāties, pētīt un var būt arī sāks saskatīt ,kas tur varētu būt savādāks nekā citiem.
iedomājies,ka vīrietis slēptu savu draudziņu un tik zem segas varētu to darīt,lai Tu neieraudzītu ,cik mazs. Tev tas nešķistu dīvaini? Tas pats ir ar krūšu slēpšanu. ja Tu vēl dramatizēti teiksi-ai,nē ,labāk netaisi krūšturi vaļā man tur nekas nav. viņas ir neglītas, tad vīrietim var arī pazust noskaņojums uz visu procesu un ar laiku viņš sāks aizdomāties vai grib ar tik kompleksainu sievieti būt kopā, var būt pat patiešām viņam sāks iesēsties doma-jā, varēja būt lielākas.
28.07.2012 19:42 |

Reitings 470
Reģ: 01.07.2012
Wīiii kā sasapņojāties:D Ja nav ta nav.
28.07.2012 19:48 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Man ir B un man patiik mans B.. bija laiks, kad kompleksoju, bet tad sapratu, ka nemaz nebuutu prieciiga par piena kannaam, kaut vai tikai taapeec, ka patiik vasaraa topinji un kleitas, zem kaa kruushturi vilkt nebuutu labi ;) un mani pilniibaa neinteresee, ka kaadam vecim shkjiet, ka manas kruutis ir mazas... ;)
28.07.2012 19:49 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Mans B/C liekas nekas liels, bet bez krūštura nevarētu staigāt, tomēr kratītos kaut kas. Bet vispār rodas kompleksi mūsdienu silikona kulta iespaidā, kas ir ļoti stulbi!
28.07.2012 19:58 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
Dope ja esi gara un tieva tad arii kruutis nebuus.

taa nu gan nav taisniiba, esmu gara 1.80 un tieva, bet kruutis ir 80C
28.07.2012 20:08 |

Reitings 73
Reģ: 25.07.2012
Man kadreiz bija A izmērs, tagad ir D. Nu neteikšu, ka esmu laimīga. Jūtos kā resna govs. Lai gan svars nav mainījies, vienīgi krūtis :D
28.07.2012 20:30 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Man arī ir mazas krūtis, kad pielaikoju kādus topiņus, kleitas ar izgriezumiem vai veļu, tad man tiešām riebj tas, ka viņas ir mazas. Bet visumā es neizrādu savus kompleksus, īpaši jau savam vīrietim nepīkstu par to, jo uz saviem trūkumiem citiem nav jānorāda.
Man it kā ir cerība, ja kādreiz lietošu hormonālās tabletes, tad varbūt cerēšu uz brīnumu. Bet kā ir tā ir, vienkārši nevajag par to domāt, bet gan savas domas virzīt uz citu ķermeņa daļu, ko var skaisti izcelt :)
28.07.2012 22:33 |

Reitings 444
Reģ: 23.07.2012
man atkal gribas pievienoties pie tām, kurām gribas nedaudz mazākas. dažbrīd ir grūti tiešām atrast piemērotas drēbes, kā jau te teica, izskatās vulgāri topiņi ar izgriezumu un tamlīdzīgi. Tā būs vienmēr "gribēsi to, kas tev nav"
28.07.2012 23:09 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
No pusaudžu gadiem esmu laikam izaugusi, spriežu pēc tā, ka tagad pati varu pasmieties pie attiecīgās situācijas par savām krūtīm. Vispār ir palicis vienaldzīgs tas mūžīgais gruzons par to, ka krūtis mazas. Man, piemēram no 4 draudzenēm, divām ir baigais C un vienai D, ko lai es nesaku :D
Apģērbu pieskaņoju augumam, līdz ar to īpaši pēc dēļa neizskatos, kad gribas, uzvelku arī uzspīlētus krekliņus, ja kādam ir problēmas un satraukums par manām krūtīm, tad lai ir, katrā ziņā man tāda nav.
28.07.2012 23:10 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Frambuesa, notici savam vīrietim, ka Tavas krūtis ir foršas! Tad, iespējams, arī sevi pieņemt un iemīlēt, kāda esi, būs vieglāk. Centies saskatīt pozitīvo - mazas krūtis ir formīgas un stingras un stingrumu saglabā ilgāk nekā lielie izmēri. Nekautrējies no savām krūtīm sava vīrieša priekšā, jo vairāk izturēsies pašpārliecināti, jo vairāk vīrietim patiks tavas krūtis. Jo vairāk atklāsi, ka tev savas krūtis nepatīk, jo vairāk vīrietis mēģinās saskatīt, kas tur tik slikts un beigās arī kaut ko atklās.
Man arī ir mazas krūtis, bet visi vīrieši bez izņēmuma, kas man bijuši, par tām teikuši tikai komplimentus, gan par formīgumu, gan stingrumu un apaļumu. Iespējams, tāpēc, ka arī pati nekad neesmu no tām kaunējusies, bet mīlējusi un mīlu tās, tādas, kādas ir.
28.07.2012 23:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ej uz sporta zaali. vari uzkachaat izmeerinju klaat. un tas pats attiecaas uz taam, kas raud, ka ir ljenganas piena kannas agraa jauniibaa - uz trenazieriem kruushu muskuljus pumpeet un labus kruushturus neesaat, tad nekas nekaraasies. manos 28 mans dd veel jo projaam skataas uz augshu un stingrs, jo muskulji to notur vietaa.
28.07.2012 23:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
mazas krūtis ir formīgas un stingras un stingrumu saglabā ilgāk nekā lielie izmēri

tas ir tikai un vieniigi miits. esmu redzeejusi noljekushus a, b izmeerus jaunaam sievieteem un stingras, lielas dabiigaas kruutis sievieteem peec 30. tas vairaak no formas atkariigs un uztureeshanas sevi kaartiibaa, nevis no izmeera.
28.07.2012 23:44 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Man ir knaps A izmērs!!! Ja man būtu lieki 2 tūkstoši, tad nedomājot liktu sev silikonus. :D
Bet, kā jau te iepriekš minēja, mazajiem pupiņiem ir savi plusi.
Manai draudzenei ir pamatīgs D. Vienmēr aizejot uz klubiņiem visi džeki spieto ap viņas dekoltē (tiesa gan, bieži tas ir ļoti dziļš) un tad es blakus jūtos kā pelēkā pele. Tad man vēl ilgi un dikti ir škrobe.
28.07.2012 23:53 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
protams, ka ir arī a izmēri dikti noļukuši, nenoliedzu, bet daudz kas ir atkarīgs arī no rūpēm par savām krūtīm!
29.07.2012 00:09 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Varbūt krūšu ziņā Tu vairāk tētī esi atsitusies? :D Bet, nu, par tēmu,ja vīrietim patīk, tad jau viss forši. Pieņem sevī to ko nevari mainīt ,bet, lai izskatītos pavisam smuki vari tak uzvilkt arī push up. :)
29.07.2012 00:23 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Saulcerīt, tu vēl dzīva??

Man arī ir mazas krūtis, esmu ceļā uz savu ideālo augumu (vēlos būt tievāka), un liekas, ka krūtis paliek mazas. laža. bet poh.
29.07.2012 00:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
a)samierinies;
b)veic plastisko operaciju
29.07.2012 00:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)