Varbūt kādai dabas apveltītai tas būs smieklīgi, jo viņām jau nesaprast! Man viss patiktu savā ķermenī, rūpējos par to, vingroju, bet esmu tāds dēlis... :D :D Ar skaudību noskatos uz meitenēm peldkostīmos, kam tur ir ko ielikt.. Nezinu, kāpēc man nav krūšu, jo mammai ir C+. Droši vien pati esmu vainīga, uzbarojos resna un 16 gados sapratu, ka tā nevar, sāku stipri sportot un ļoti diētiski visu laiku ēst (laikā, kad viņām bija jāaug), iespējams tāpēc esmu palikusi bešā. Mani tiešām dzen kompleksos un pēdējā laikā par to pārdzīvoju arvien vairāk (vasara, topiņi, kleitiņas, var redzēt citu labumus), tiešām krīt acīs skaisti dekotē, bet ko gan ar savu A/B var parādīt? Ja ir sekss dienas gaismā, parasti iebilstu draugam, lai nevelk nost topiņu, liekas ka viņu neuzbudinās, ja redzēs tās mazās pumpiņas. Nu labi, ikdienā uzvelc mazliet polsterētu krūšturi, bet kad viņu noņem.. Ja vien būtu nauda, nedomājot tiktu pie B/C izmēriņa, zinu, ka tad būtu pilnībā ar sevi apmierināta. Ar vingrojumiem neko ļoti izmainīt arī nevar. Kādu periodu, kad pieņēmos svarā par +10 kg, tad krūtis palika mazliet lielākas, bet es viscaur biju tik resna, pretīga sev.. Bet lai būtu slaida, jādomā ko ēd, un līdz ar to zūd svars un pazūd arī krūtis. Lai es dabīgi iegūtu B/C, vajadzētu svēt ap 85-90 kg :D Gribētos justies kā seksīgai sievietei, nevis pusaudzei. Kā jūs bezkrūtes ar to sadzīvojiet? Kā lai sevi pieņem? Man šķiet, ka krūtis tik lielā mērā liek justies sievišķīgi, pārliecināti. Tik ļoti negribas pavadīt jaunību kompleksos, bet kad meklēju jaunu peldkostīmu, tā nekā neesamība liek pilnīgi raudāt! Draugs jau muld, ka esot labas, ieguļ tieši plaukstā un vismaz ir stingras, bet pat es - meitene ar normālu orientāciju - pamanu skaistus dekoltē, tas tiešām ir seksīgi, ja ir krūtis, tas ir sievišķīgi! Kā jūs sevi iemācījāties pieņemt? Varbūt kādai tomēr ir izdevies palielināt dabīgi, varbūt kādi ēšanas ieradumi, lai paliktu vienlaikus tieva, bet krūtis palilinātos? (kgan diez vai man pēc 20 gadu vecuma tas spīd) :D Vingrojumi, kas palīdzēja? Izvēlējāties plastisko? Jeb pieņemat? Kā jūtaties pludmalē? Vinkārši gribējās izlikt sāpi :(