Man skauž

Reitings 39
Reģ: 14.05.2012
Jā, man skauž, un pat ļoti..
Skauž tas, ka citas manas paziņas iegūst augstāko izglītību. Tas vienmēr bijis mans sapnis, bet dzīves apstākļu dēļ es to nevaru piepildīt.
Skauž tas, ka citām manām paziņām ir interesanta ārpusmāju dzīve. Es sēžu auklēju savu mazo pilsētā, kur draugu un paziņu skaits pielīdzināms nullei. Vīrietis vairāk darbā nekā mājās.
Skauž tas, ka nevaru izgulēties, kamēr citi saldi pa nakti guļ.
Skauž tas, ka nevaru atļauties to, ko gribās, jo finansiālie apstākļi šobrīd to neatļauj.
Neesmu nekāda čīkstētāja, bet šobrīd tiešām gribas pačīkstēt. Laikam tie tikai melnie uznākuši.
Protams, apzinos, ka manā dzīvē ir daudz daudz laba. Mums ir pašiem savs dzīvoklis, kamēr šīs paziņas ar augstākajām izglītībām ar bērniem un vīriem dzīvo pie vecākiem. Visas dzīvo pie vecākiem! Mana otra pusīte mani ļoti mīl, ko nevarētu teikt par citu otrajām pusēm, kuras laiž pa kreisi. Neesmu nekāda neglītene. :D
Šobrīd vienkārši šķiet, ka esmu tupikā, dzīve iestigusi un es nekur netieku. Mēģinu pieņemt to, ka šobrīd ir tāds posms dzīvē, tas vienkārši jāizdzīvo. Vēlāk būs labāk.
Ir reizes, kad gribās, lai pasaule pārtrauc griezties.
Nezinu, ko gribēju ar to pateikt. :D Jums nekas neskauž? :D
28.07.2012 14:32 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ieteikums, mācies tālmācībā. Lai tavējais apmaksā kā dāvanu . Iestājies darba biržā , parsi kursus. Moš i sagaidīsi. Paņem vēl kādu mazo auklēt, lieka naudiņa klāt.
28.07.2012 15:31 |

Reitings 106
Reģ: 19.06.2012
nomazgaseju, ja tu zinātu, kā es Tevi saprotu! Tiesa gan, vārds "skauž'' absolūti ir nevietā.
Es studijas pametu bērna dēļ. Lielākajai daļai paziņu un draudzeņu bakalaura grāds jau rokā, bet es sēžu mājās jau 3 gadus. Šobrīd man ir cerība turpināt mācības neklātienē(bērns apmeklē bērnudārzu). Bet šajā sakarā man ir dilemma: šoruden,kā jau teicu, varu turpināt iesāktās studijas neklātienē,(bet man šī studiju programma vairs neinteresē) vai arī izlaist vēl vienu gadu un tad mēģināt stāties programmā, kurā tiešām ļoti, ļoti vēlos mācīties.
Es arī dzīvoju pilsētā, kurā pazīstu tikai dažus cilvēkus- sabiedriskās dzīves nav. Mierinu sevi ar domu, ka nākamgad,kad mācīšos, viss būs kārtībā...
Pašlaik dzīvoju divatā ar bērnu, kamēr mans vīrietis atrodas ārzemēs, lai iekrātu lieku naudiņu. Ir bezgalīgi grūti, bet drīz jau viņš būs atpakaļ pie mums.
Labums ir tas, ka pa šo laiku esam nopirkuši paši savu dzīvokli, vairs nav jāīrē. :)

Nepadodies skumjām domām,labs nāk ar gaidīšanu!
28.07.2012 15:55 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu, bljegj, juus arii taa kaa taadi maitu putni. Var tachu redzeet, ka meitenei uznaaca melnie un gribeeja pachiiksteet. Ja jau nevar taisiit beernus, ja zina, ka kaadreiz buus melnie, tad man nevajadzeeja iestaaties universitaatee, jo zinaaju, ka dazhreiz buus gruuti un uznaaks melnie. Un te pat nav taada ljaunaa skaudiiba, kaa "ooo, tai kucei daudz naudas, kaut vinja nospraagtu un es visu savaaktu", te driizaak ir taa saucamaa baltaa skaudiiba. Vienkaarshi zheel, ka citiem ir, bet pasham nav. Viss. Juus te taisat no meitenes nez kaadu ljauno noskaudeeju, kas turklaat, dura, uztaisiijusi beernu. Nu protieties meitenes, kaut vai iemaaciities iedziljinaaties uzrakstiitajaa, lai saprastu, ko meitene ar to ir domaajusi.

Man arii dazhreiz ir zheel, ka daudzaam manaam draudzeneem ir nenormaali bagaati papuciishi un atradushas arii biezos draugus, tik pa saloniem vazaajas un pashas neko nepelna. Nu nekas, zinu, kaa citaas jomaas vinjaam iet ljoti slikti, taapeec no taadas skaudiibas nav jeega - neredzam jau to it kaa laimiigo, perfekto cilveeku tumshaas puses.
28.07.2012 15:56 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
demoiselle +
28.07.2012 15:59 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Uk vismaz universitate ir bernu istaba ar aukli kur atstaj savejo un ej macies :)
28.07.2012 16:01 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
stefany,
bērnu istaba ir arī LU, vismaz tajā fakultātē, kurā mācos es.
28.07.2012 16:06 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Man atkal izdzirdot kādu sakām "Man skauž, ka viņai šitā un tā, bet man nav.." gribās pa seju iedot. Pati neplātos ar saviem labajiem jaunumiem, bet kāds noteikti uzzinās un noskaudīs..un man kā bumerangs..tas viss atnāks līdz manīm, viss pajuks, sabruks. Un vēlāk notiks kaut kas 2x labāks par iepriekšējo. Bet jau atkal skauģi gaidīs tepat aiz stūra.
28.07.2012 16:18 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man arī šad tad kaut kas paskauž. Skauž, ja kādam kaut kas viegli nāk. Bet tad es aizdomājos, ka, ja kaut kas viegli nāk, tad to tā īsti nenovērtē un nekādu dižo prieku nerada. Nevienam jau nav perfekta dzīve visās jomās. Redz, pat autore teica - man skauž, ka viņām ir tas un tas, bet viņām tomēr atkal nav tas un tas, kas ir man. Bieži vien mēs koncentrējamies uz kaut kā trūkumu, nepamanot to, kas mums IR. Autore, es laikam Tavā vietā, ja pilnīgi būtu pārliecināta, ka šobrīd nevaru studēt, censtos par to nedomāt un izbaudīt to prieku, kas ir, audzinot bērniņu. :)
28.07.2012 16:43 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Dope, tas ko Tu tur kladzini ir kkas neiedomaajams.. Kad iekritiisi, varbuut arii sapratiisi, ka Tavs "man beernu nekad nebuus", ir reaala dirshana...Arii es neveelos beernus, bet es nekad neesmu nosodiijusi nevienu maati (nerunaaju par maateem - alkoholikjeem utml.) un neuzdroshinos apgalvot, ka nekad, nekad man nebuus, jo apzinos, ka shaadas lietas var sanaakt pavisam neplaanoti... Turklaat arii zinu, ka savam viirietim, ja vinjsh gribees, es shajaa jautaajumaa piekaapshos...
28.07.2012 18:17 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Ja Tev pašai nekad nebūtu puiša, tad laikam vispār no skaudības sajuktu prātā. Bet dažiem večiem tā ir realitāte.
28.07.2012 18:56 |

Reitings 441
Reģ: 01.06.2012
Oi gadās mazās skaudībiņas, bet tās ir tās labās.
Man gan dzīve ir devusi brīnišķīgu ex draudzeni- pašpasludinātu skaistuli un puišu pielūgmes objektu (te 100% jāsmejas:D ) kurai skauda viss. Sākot no mana rakstura un beidzot ar puišu uzmanību. Interesanta lieta ta skaudība.
28.07.2012 19:00 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Luca, ja iekritīšu, tad paldies dievam ir ārstniecības iestādes un aborts. ;)
28.07.2012 19:02 |

10 gadi
Reitings 8191
Un vispār, kur teikts, ka es nosodu kādu? Es tikai izteicu savas domas..
Tā it kā iekrišanas gadījumā nebūtu izejas.. Saku, ka nebūs man bērnu - nebūs, samierinies. :D
28.07.2012 19:04 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
man skauž ka man nav varens dzimumloceklis un es nepatīku nobriedušām sievietēm un neesmu laimīgais kas var ar viņām seksoties.
28.07.2012 19:04 |

10 gadi
Reitings 8191
:D:D:D:D:D
28.07.2012 19:05 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Lūk, mīkstajam vismaz ir reāls arguments - viņam nav tas, kas ir pieejams visām sievietēm un izredzētajiem. Tur tad vēl varētu rast attaisnojumu par kādu skaudību. Bet citādi skaust par to, ka kādam ir mašīna labāka, lielāks dzīvoklis vai smukākas kurpes - tās ir tikai materiālās lietas jeb dzīves sīkumi.
28.07.2012 19:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nupat atgriezos maajaas no sava lielaa celojuma!Loti iekrita aciis viena lieta-laikam nelabojama latviesu kultuuraa!Cilveeki tiesaam nemaak priecaaties par otra sasniegumiem!
Es vienmeer maacos no cilveekiem ,kuri dziivee vairaak sasniegusi ,kaa es!Maacos saprast ,kas ir galvenais faktors sai veiksmei!
28.07.2012 19:21 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Man skaudība uz visām tām meičām, kas rij ko grib un nepaliek resnas :D
Un vēl ar tādu pārākumu noskatās uz pārējām.. es vēl saprastu, ja sportotu - kaut vai prieka pēc vai vsm nečaukstinātu šokolādes lekciju starpbrīžos...
Nu labi - neteiktu, ka tā ir skaudība, ko es jūtu... nezinu... vnk nav godīgi!
28.07.2012 19:37 |

Reitings 458
Reģ: 22.03.2010
Liels un trekns plus Emmanuellei! Nesen mazliet sanāca tā teikt sakasīties ar radinieku, kurš, ieraugot, ka kāds ir bijis atvaļinājumā, sāka dusmās vārīties, kā var ''tik labi iet un teikt, ka naudas nav''.. Iesaku ņemt visu ''kaut kā vieglāk''.
28.07.2012 19:38 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Jā, es arī tagad sēžu Amerikā pie virtuves galda, ēdu mellenes un domāju - kā gribētos, kādu ballīti, bet šobrīd tas nav iespējams. Domāju par to kā manas draudzenes ballējas iekš LV un tā, bet kad padomāju, cik ļoti man ir paveicies, ka esmu šeit, daudz ko jau esmu redzējusi un izjutusi, saprotu, ka man nav nemaz par ko žēloties..Šobrīd jāizbauda mirklis un jādomā, kā visu izmainīt uz labo pusi, nevis domāt par to,kur es neesmu, kur ir citi.
Mamma vienmēr atgādina, lai atceros Poliannas priecāšanās dziesmiņu (Mammai mīļa tā Poliannas grāmata,ja vispār kāda no Jums zina viņu). Ne viss ir tik slikts kā dažreiz šķiet. Būs labi, nomazgaseju ;) Dari un domā labas lietas, bet katram uznāk diena, kad gribas pačīkstēt, ka viss ir slikti, būs ok! :)
28.07.2012 19:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits