Drīkst vai nedrīkst aizvest meiteni?

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ir tā,ka viena pirms mēneša iepatikās,reti kāda iepatīkas,weekendos mazliet atpūšos,un redzu viņu vislaik vienā vietā ar džeku kopā.Sejā viņai rakstīts=esmu izvēlējusies labāko no tiem,kas bija pieejami,laimīga neesmu viņam blakus,bet viņam ir kaut kādi ienākumi,mašīna untmldz.Neesmu arī tāds,kas kādreiz attiecības jauktu ir bijis,kad meitenes ,kuras ir attiecības devušas zaļo gaismu,atlicis tikai satikties,par velti tev dod seksu ,bet nekad neesmu šo izmantojis,neesmu tāds tikai dēļ seksa tā dzīvniekoties slapstīties kādam aiz muguras,pie tam,ja ar meiteni,kaut ko nopietnu kopā redzētu, teiktu ej izšķiries un tiksimies te nevis tā.

Bet nu šis ir īpašs gadījums,redzu,ka ar to meiteni varētu dzīvi nodzīvot un arī viņa ar mani būtu laimīga justos,kā mīlēta meitene arī pēc 10 gadiem.Arī pats tā jūtos,ka domas dzīvē vienīgi par vienu meiteni,ģimeni sākt veidot un tā.. Pie tam arī gadījumsakaros neielaižos,jo ja esmu atnācis veikalā pēc paša labākā/cēli mērķi/nebūs jau tā,ka tagad veikalā pie ieejas uzreiz sākšu roltonus/gadījumsakarus/ pilnas kabatas likt.Labāk viens,bet ar mēŗki.

Un dienas jautājums:Ko varētu darīt,šādā situācijā?-iet klāt un teikt visu tieši kā ir,ka esi iepatikusies tā,ka redzu tevi savā dzīvē?

Un vai jums ir bijis tā,ka jūs aizved prom no tā ar ,ko esat bijušas kopā.Ja jā,tad kā tas notika.Šis būtu noderīgi.
28.07.2012 09:32 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
eh...es arī esmu nocelta, jo kādam iepatikos..un mana galviņa tika sagrozīta. drausmīgākais un kļūdainākais lēmums manā dzīvē bija ļauties, lai man to sagroza...
29.07.2012 22:44 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Nav jau javilina, iepazisties ar to meiteni un tad lai sii pati izlemj. Ja pieiesi un teiksi, ka vina tev patik, tad ta jau bus vilinasana (es ticu karmai, tapec tadas lietas nedaru ;)). Es tava vieta vnk uzsaktu sarunu par kautko ar attiecibam nesaistitu un tad jau, ka saka, pec vinas kermenea valodas redzetu, vai vina ir ieintereseta. Un tad vel dazas reizes itka nejausi "uzskrien vinai virsu", un pie reizes nedaudz paplapa un tad jau redzesi, kur tas aizies..

Man personigi nepatik, ja dzeks pienak un atklati pasaka, ka vinam patiku, un vins gribetu mani kkur uzaicinat vai tml. es tadiem neuzticos. Patik kaut nedaudz iepazit cilveku pirms iet uz randinu.
29.07.2012 22:45 |

Reitings 701
uj, sorry, par kludinam ;)
29.07.2012 22:47 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja meitene te rakstītu,ka grib aizvilināt svešu puisi,kuram ir meitene,tad lielākā daļa viņu sauktu par ma...un nozārkātu nez kā, ja puisis uzraksta to pašu situāciju,tad lai iet klāt, copē tik nost:D
kā tu vari zināt,ka viņa ir īstā, ar kuru gribētu būt 10 gadus? tu pat neesi ar viņu runājis. tas ka tev viņa saista pēc izskata, seksuāli vēl nenozīmē,ka patiks kā cilvēks sarunas biedrs. var būt sāksi runāt ar viņu un sapratīsi,ka galīgi garām. ar arī ir bijis,ka patīk puisis vizuāli gadu ,bet tad kādā tusiņā pienāk klāt , sāk runāt, nodejoju pāris dejas un sapratu-uj,kā man tāds varēja patikt. nekas vairāk par izskatu viņā nav.tas jau bija sen.
tu nezini vai viņa mīl to puisi, vai arī patiešām ir tevis minēto iemeslu pēc.
ja iesi puiša klātbūtnē runāt ar viņu, tad ir iespēja tikt pie zilas acis
29.07.2012 22:48 |

Reitings 2230
Nez, Tu man nepatīc. Teiktu, lai turi muti un meklē brīvu meiteni :D Kā Tu vispār vari zināt, ka viņai tās attiecības ir tikai tā? Un ka viņa nav laimīga? Un ka ar Tevi būs laimīga? pff.
29.07.2012 22:58 |

Reitings 5726
ir tik daudz brīvu meiteņu. kāpēc jālien pie aizņemtas? ja viņai patiešām būs ļoti slikti attiecībās, tad pati aizies prom.
29.07.2012 23:02 |

Reitings 216
Reģ: 01.08.2009
Īsti vīrieši nesaka: ''Izvēlies - vai nu es vai viņš!'', viņi vienkārši paņem aiz rokas un aizved.
29.07.2012 23:03 |

Reitings 2230
ir tik daudz brīvu meiteņu. kāpēc jālien pie aizņemtas? ja viņai patiešām būs ļoti slikti attiecībās, tad pati aizies prom.

+
29.07.2012 23:04 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kā tu zini, ka viņa ar to vīrieti nav laimīga? varbūt tās tavas fantāzijas. Man vispār nepatīk, kad pāri sabiedrībā baigi čubinās un mīlinās - varbūt arī viņa tāda ir. Tev uzreiz maldīgs iespaids, ka viņai nav labi, kaut gan varbūt viņa nav tāda, kas izrāda savas jūtas publiskās vietās, bet no sirds mīl to vīrieti, kas viņai blakus.Neapvainojies, bet lielummānija no tevis spiežas ārā - tādi solījumi un apgalvojumi par mūžīgo mīlu, lai arī ne dienu neesat pavadījuši kopā. Taču mēģināts nav zaudēts. Lai veicas!
29.07.2012 23:14 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Slidena tēma.

Tu nevari tik droši apgalvot, ka viņi ir kopā tikai tāpēc , ka tā sanāca. Un vsp, kur tu viņus tā vēro? kkā ērmīgi izklausās! :D

Un pirms mēneša iepatīkās? Un jau redzi viņā savu liktenīgo? Baigais maximālists izklausies. :D

Nu simpātijas izrādīt jau vari, bet nu pirms tam padomā kāpēc, lai viņa vsp gribētu pie tevis iet?
29.07.2012 23:15 |

Reitings 5726
man ir bijusi situācija,ka esmu tusiņā ar puisi un pie mums pienāk klāt puisis..sākumā ,ta kā draudzīgi runā ar manu puisi . pēc kāda brītiņa sāk runāt ar mani un tad pēkšņi lien apkampties .es izvairos..šis saka-apkampjamies. gribu,lai tavs draugs paliktu greisirdīgs, izjuktu attiecības. tu man ļoti patīc. esi ļoti skaista. es jūtu,ka viņš tev nav īstais.pamet viņu un esi ar mani kopā.zini kādas man domas tajā brīdi? kā nav kauna līst virsū. mēģināt speciāli,ko jaukt, izlemt likteni manā vietā nemaz neprasot vai es to vēlos? kārtējais iedzērušais, nogribējušais vīrietis, kuram smadzenes nestrādā. EGOISTS!šis ir tāds dramatiskākais variants. ir jau bijusi citi ne tik nekaunīgi, bet domas jau nemainās par tādiem ,kuri mēģina iepazīties,kad esmu pasākumos ar draugu kopā.
protams,ka es 6 no rīta vairs ne vienmēr būšu smaidīga, starojoša. ja vēl ir tā,ka puisim gribas tusēt, negrib iet uz mājām un es palieku dēļ viņa ilgāk tusēt nekā pati vēlos, tad esmu arī mazliet sapīkusi.
29.07.2012 23:18 |

Reitings 3966
Es gan negribeetu lai mani aizvilina no manam tagadejam attieciibam, cik nu nopietnam cik nenopietnaam, tad jau labak esmu pie ta cilveeka blakus pie kaa juutos labi, nevis nezinot ko tas aizvilinnatajs var man dot pretii....
29.07.2012 23:38 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
zili_rudzi, Tu domā, ka es viņam to neesmu teikusi? :) zin viņš visu, kas un kā, ar varu nevienu pie sevis neturu.
30.07.2012 10:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits