Sestdienas beztēma.))

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Super, es pirmo reizi uzsāku beztēmu. 8)

Tātad, labs rīt,s meitenes! :)
Kā jūtaties, kā gulējāt? Ko vakar labu sadarījāt? Man šodien 3. darba diena. ir ok. 1. bija tā trakāk. Pēc stundas jau jābūt darbā, bet es sēžu cosmo, nedaudz tā kā pietrūkst visu šo sarunu, jo nav laika galīgi. :D
Vakar biju uz kino seansu, jūtos ļoti apmierināta. Un arī par to, ka biju saģērbusies šortos un maiciņā, bet vakarā nebija auksti. Tāds prieks, ka beidzot vasara. Vienīgi kino zālē salu reizēm.
Šodien izskatās, ka būs skaista, saulaina diena. :) It kā ar draudzeni jāsatiekas, bet tā gribās vienkārši mājās pasēdēt, vai ar draugu kaut kur aiziet. Bet tad redzēs. Prieks, ka tikai līdz 16:00 jāstrāda.
Nu, tad lai jums jauka šī diena!
28.07.2012 06:41 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Linda, piedod, es tevi nepazīstu, bet tu tiešām esi slikta draudzene, ja pudeli iemainīji pret vienu no īpašākajiem momentiem draudzenes dzīvē. Es laikam no dusmām apraudātos. :)
28.07.2012 21:27 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
WaRRior, es jau pati ar tagad nožēloju, bet ir par vēlu.. Domāju, kā jēdzīgi viņai izskaidrot un aizbraukt apsveikt citu dienu, jo viss jau man bija sagatavots, dāvana, puķes utt. ai, stulbi!

maz...maz, neprecējās baznīcā.
28.07.2012 21:41 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Vaiii cik karsti dzīvoklī. Pilnīgi gaidītu to negaisu, jo nav, ko elpot. Izvēdināt arī nevar. Guļu uz grīdas, lai vismaz mazu atvēsinājumu dabūtu, bet īsti nepalīdz.
28.07.2012 22:19 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
ņam ņam (tagad varbūt kāda zinās, kas es esmu, bet mēs ar puisi sēdējām pa vidu (kā lai pasaka), pirmajās rindās krč pa vidu, priekšā nebija neviena cilvēka, un mēs ar draugu tur sēdējām kājas uz priekšējām atzveltnēm nolikuši :D nesūdzos, bija labi, tikai pārāk daudz sadzēros viskko, tā visu laiku uz tualeti gribēju. bet pat nepamanīju, ka filma 3h bija :D
28.07.2012 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits