Tātad kamēr man nenāk miegs, pastāstīsšu kā man gāja. Secinājums vairs nekādu randiņu ar virtuāliem puišiem. Viņus tāpat var dabūt dzīvē. Kā jau teicu, ka svārkus, augstpapēdenes un taas zeķubikses kuras ir takā kopā ar zeķturiem es nevelku.
Bet ja taa smuki apģērbjas - tad- Stāvu gaidu puisi kad piebrauks, a šis veel nebrauc, pa to laiku tikmēr man kāt pienāk viens cits puisis un jautā vai man ir draugs es saku ka laikam, shis jautaa kaa laikam, tad es ssaku ka ir, bet tas puisis tieshaam bija simpatisks, ar vinju pat vareeja iet tuset. Un tad piebrauca mashiina un tas ir taa saucamais draugs pieskreeju klat, un tad tas jauneeklis aizvilkas prom, kursh meginaja man kanteties klaat.
kad virtuaalais puisis veda mani mājās tur bij celja remonts, lidz maajam taka neaizveda, jo shis nobijas no mentiem, jo vinjam lika braukt pa preteejo ielas pusi. Tad nu gaaju ar kaajam lidz maajam, taalu jau nebija jaaiet, bet fakts kaa taads vareeja gadiities ka cituaas situacijas taalak buutu bijis jaaiet, augstpapezhos gruti staigaat, zekjubikses un augstp vilku nost un aizchapoju, i neviens nepieseejaas.
Es tik gribeeju izstaastiit kaa gaaja, peec visa psriezhot 4 randinja nebuus, kaut gan vinjhs man atbildeeja uz sms. :D