Šovakar sēžot ar vīna pudeli pie rokas aizdomājos par romāniem.
Pati tagad tādu piedzīvoju un esmu ļāvusies kārdinājumam. Bet jūtu,ka dzirkstele pazūd.
Kā lai atjauno? Ko, lai tādu izdaru/pasaku, lai viņam būtu doma "nevaru sagaidīt, vakaru"?
Kā ar jums pašām? Esat ļāvušās darba romānam?
vēl var pateikt,ka tiko izgāji no dušas un tur pati ar sevi paņēmies,bet būtu bijis inčīgāk ar šamējo un tad pasaki,kā tu gribi lai viņš tevi paņem dušā :D
Nazic, man liekas,ka es tā nodrāzīšu,ka jau pēc 3 sekundēm ,kad būšu dabūjusi iekšās ,jau beigšu :D Hahaha, bet es toč atcerēšos, nu varbūt ne par visām, bet par tevi toč vienu reizīti :D hah
ojāā par mēli starp kājām labs ir,ja šim patīk laizīt,saki cik mikla esi un gribi lai viņš tev ar zobiem novelk biksītes un palaiza tur visu līdz tev ir baigais orgasms. :D
Monro es laikam jūtos glaimota,ka domāsi par mani seksa laikā :D :D :D
karamelle davaj mošk atskries mājās :D vismaz kādai šodien būs drāziens
nazic, tev ir kādā krāsā mati un cik gari ? un kādā krāsā acis un kura izmēra krūtis ? lai zinu kā iztēloties tevi seksa laikā :D es iztēlošos ,ka tu tur guli tieši blakus plika :D hahaha
nē bilde nav mana,lai gan man ir melns kaķis,un tādas zeķes un trusenes ar :D vispār grīda man ar tāda līdziga ir :D bet bilde nav mana diemžēl,lai gan kad atradu šito,bija doma pašai tādu uzmeistarot :)
eu nazi, kas tie par ielūgumiem uz kino, ko čutne visas te ir saņēmušas no cosmo ? :D
es nesaprotu, es ar šito profilu cosmo sēžu jau kādus 4 gadus ,bet man pat ielūguma uz kino nav :D netaisnība :D
es ar neko neesmu nekad te vinnējusi,tad beigās atmetu ar roku :D neveicas man ar tām lietām,manā tizlajā miestā nemaz nav kino,nevaru pat pati izmaksāt sev filmu :D
un vispār man vienīgajai liekas,ka dienās šis būs tīri izskatīgs vīrietis :D