Šovakar sēžot ar vīna pudeli pie rokas aizdomājos par romāniem.
Pati tagad tādu piedzīvoju un esmu ļāvusies kārdinājumam. Bet jūtu,ka dzirkstele pazūd.
Kā lai atjauno? Ko, lai tādu izdaru/pasaku, lai viņam būtu doma "nevaru sagaidīt, vakaru"?
Kā ar jums pašām? Esat ļāvušās darba romānam?
Kāpēc? Nu tāpēc,ka viens uzzināja, tad otrs, un tad reāli 1 dienas laikā visi jau zināja par to, un dažas čikses negribēja to pieļaut, un sarunāja priekšniecībai, ka es esot bijusi rupja un baigi sastrīdējusies ar visiem, nolamājusi utt. nu karoče baigi samelojās un mani atlaida no darba :D
Lai cik skumji nebūtu, kad es savam mīļumam saku, ka man viņa pietrūkst, vai ka es viņu gribu,tas viņam īpašu sajūsmu neizraisa, bet ,kad pasaku, ka šovakar gan ļoti vēlos paņemt mutē, līdz pašai rīklei, tad gan viņš ir tādā sajūsmā!!! :D muahahaha
Dvīne tu gribi dzirksteli atgūt,bet tēlosi jaunavu mariju?
Monro nu tā jau ir,vispār jau man ar actiņās iemirdzas uguns,kad man pasaka,ka šodien mani drāzīs nenormāli no muguras :D tik manējais tādas sms reti,kad sūta :(
Bet tā ir, tad uzdot tādu dzirksteli arī ilgās attiecībās, kur jau iestājas rutīna. Tas trakais neķītrums un vulgaritāte, pat rupjums tāāā uzsit asinis, uhhhhhhhh
nopietni? :D :D :D tas man associējas ar kkādu resnu tefteli,kas uzgāžas virsū un vnk paelso,jo ir noguris kamēr atrubās :D bļēē ja es saņemtu tādu sms man erekcija uzreiz pazustu :D
Monro vai ne,tik es nedrīkstu tagad nekādas pervelības runāt,manējais man aizliedza,jo neesam redzējušies 2 nedēļas un abi esam nogribējušies :D :D :D bet tā gribas pateikt visu,kas manā galvā darās uhhhhh
Tieši tā, vīriešiem vajag skaidri un gaiši pateikt, lai arī ir perversi un vulgāri, tas viņiem patīk! 8) Patiesībā arī man labāk patiktu nazi ieteikumi, nevis jauka sms, ka vēlētos jauki pamīlēties :D
Es savējo neesmu redzējusi pusotru nedēļu , svētdien tikai satikšu. Nu būs pamatīgs drāziens :D Tornado :D
Hahaha,es pilnīgi saprotu tevi :D
Man jau tagad šito rakstot sāk gribēties viņam ko uzrakstīt tādu netīru. tā laikam arī darīšu, jāsāk uzkurināt svētdienai :D