atkal jau keratīns!

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Hello! Zinu jau zinu, ka tēma malta 101 reizi, bet man vajag savu veidot tik un tā! :D
Tātad, runājot par matu taisnošanu ar keratīnu.
1. Iesakiet kādu ļoti labu meistari, kas man varētu veikt šo procedūru.
2. Tās meitenes, kuras ir taisnojušas matus ar keratīnu - ir to vērts? Efekts bija tik labs kā cerējāt?
3. Nav tā, ka mati paliek pēc tam tādi tizli, kad jau tas keratīns sāk iet ārā?
Man ir mati aptuveni līdz lāpstiņām ,visai nepaklausīgi. Ir doma krasi mainīt griezumu. Gribu karē ,bet nezinu vai piestāvēs, vai nebūs pēc tam tizls skats utt. Iedrošiniet mani. :D
Vārdsakot, man interesē viss par un ap šo tēmu. Dodiet padomus!
27.07.2012 14:50 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
zili-rudzi-man ir lidzigi. Ne tik traki,bet gluzi ka pec ilgvilniem.
27.07.2012 18:57 |

Reitings 95
Reģ: 13.03.2012
Elina kadiķe -pati labak friziere (draugos war atrast)

man ir lidz pleciem un bija 30Ls
27.07.2012 23:25 |

Reitings 94
Reģ: 08.10.2010
Es esmu vīlusies kreatīnā, mati pirms tam bija pūkaini un tādi, tad nu tagad vispār katru dienu jāmazgā, jo otrā dienā nekādi un no taisnuma ne miņas, turpinu dedzināt ar savu panniņu! Un vēl plusā tas, ka lūzt ļoti un pēc 1.5 mēneša nav vairāk mani garie mati :( Tāpēc domāju par "pieaudzēšanu" ar to us-tape metodi! Tāpēc ja kāda var padalīties ar info par šīs metodes plusiem un mīnusiem būšu pateicīga (:
28.07.2012 02:24 |

Reitings 70
Reģ: 05.08.2011
Kadu laiku atpakal biju iztaisnojusi ar keratiinu! Patika!
Laigan pashai ir taisni mati...bet nu izskatijas spidigaki un veseligaki! Vienigi nepatika tas, ka visu laiku ir tas iztaisnoto matu efekts...nebija kupli, un vairs neizskatijas tik biezi! Tadi pieplakushi :D! Bet nu sliktaki ka sakuma, vai sabojataaki, vinji pec tam noteikti nebija!
28.07.2012 04:17 |

Reitings 3
Reģ: 15.08.2012
Tieši šodien atkārtoti ieliku keratīnu matos !
Pirmo reizi liekos ,pēc 3dienām izmazgāju un biju ļoti vīlusies ,mati nedaudz pievaldīgāki ,bet tikuntā nav taisni !
Zvaniju uz frizētavu jautāju vai visu pareizi esmu darijusi ,friziere teica lai pie viņas nāku !
Izrādās ir divu veidu keratīns. Viens ir viengalais un otrs ķīmiskais (tas kārtīgais) !

Ja ir vieglais keratīns mati obligāti jāžāvē ar fēnu un apaļo ķemmi :) Tad viss būs kārtībā !

Bet ja gribas tā lai turas taisni ,tad keratīnam ir jāpiejauc kādas kapsulas klāt :) !
Tagad man vēl jānogaida tās 72h un tad jau varēšu ziņot !
Bet godīgi sakot ,ja neapmierina rezultāts jāzvana frizierim ,varbūt pats kko netā dara un arī frizieriem gadās kļūdas !
15.08.2012 16:11 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man slikta pieredze. Liku salona un pec nedelas jau lokaini, tadi pretigi pukaini un ta. Bet nenozeloju, ka megjinaju.
15.08.2012 16:22 |

Reitings 1010
Reģ: 07.02.2010
Es arī liku pie vienas meitenes no cosmo. Nu rezultāts vnk briesmīgs. Tolka vispār nekāda. 30ls vējā izmesti.
Labi ja kādu nedēļu bija minimāls efekts, bet arī tikai tad ja ar fēnu un ķemmi žāvē. Ja ļāvu pašiem žūt, tad bija tādi kā vispār mani mati keratīnu nebūtu redzējuši. Un jā, mati ir sliktāka stāvoklī, kā bija pirms keratīna likšanas, galvenokārt jau nenormāli sausi palikuši, lūzt, šķeļas gali.
Es pat zinu kas par vainu bija. Gribēju "pa lēto", friziere pēc tam pateica ka maniem biezajiem matiem vajag 2x vairāk tā keratīna nekā parasti, tapēc rezultāta nekāda nebija. Lieki piebilst ka tai meitenei kas man taisnoja bija ļoooooti plāni mati un viņa to keratīnu lika tik daudz cik liktu sev, jo pieredzes ar tādiem matiem kā man nebija. Domā laikam ka visiem tādi mati kā viņai, tāpēc pietiek ar to mazumiņu.
Secinājums, ja ej taisnot, tad ej pie tiešām laba friziera, nevis pie kādas meitenes kura "varot iztaisnot pa lēto" jo sajēgas nav nekādas ko dara. Pasūta e-bay lēto keratīnu, salasījusies netā pamācības un tad nu bliezīs augšā savu biznesu.
15.08.2012 17:03 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vakar parunājos ar savu frizieri, viņa tieši no semināriem par inovācijām. Tajos semināros parasti arī apstāsta, kas jauns atklāts, kas kaitīgs, nekaitīgs vai tagad izrādās bijis kaitīgs.
Keratīns, kā viņa teica, esot viskaitīgākā pagaidām esošā procedūra. Ne tieši uz matiem vai ieelpojot tvaikos no taisnošanas procesa, bet gan ķīmijas iedarbošanās uz galvas ādu un tālāk uz caur to uz visu ķermeni no iekšienes ilgtermiņā.

Nekādus argumentus sīkāk neprasīju, jo man nav un nebūs keratīns īsti aktuāls manam matu tipam.

Nu tas tā - informācijai
15.08.2012 17:11 |

Reitings 3
Reģ: 15.08.2012
Teicu ,ka uzrakstīšu pēc pāris dienām ,nu lūk mati superīgi :) !
Taisni ,žāvēt varu dabīgi un viņu smuki ir :) !
23.08.2012 12:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits