Es arī liku pie vienas meitenes no cosmo. Nu rezultāts vnk briesmīgs. Tolka vispār nekāda. 30ls vējā izmesti.
Labi ja kādu nedēļu bija minimāls efekts, bet arī tikai tad ja ar fēnu un ķemmi žāvē. Ja ļāvu pašiem žūt, tad bija tādi kā vispār mani mati keratīnu nebūtu redzējuši. Un jā, mati ir sliktāka stāvoklī, kā bija pirms keratīna likšanas, galvenokārt jau nenormāli sausi palikuši, lūzt, šķeļas gali.
Es pat zinu kas par vainu bija. Gribēju "pa lēto", friziere pēc tam pateica ka maniem biezajiem matiem vajag 2x vairāk tā keratīna nekā parasti, tapēc rezultāta nekāda nebija. Lieki piebilst ka tai meitenei kas man taisnoja bija ļoooooti plāni mati un viņa to keratīnu lika tik daudz cik liktu sev, jo pieredzes ar tādiem matiem kā man nebija. Domā laikam ka visiem tādi mati kā viņai, tāpēc pietiek ar to mazumiņu.
Secinājums, ja ej taisnot, tad ej pie tiešām laba friziera, nevis pie kādas meitenes kura "varot iztaisnot pa lēto" jo sajēgas nav nekādas ko dara. Pasūta e-bay lēto keratīnu, salasījusies netā pamācības un tad nu bliezīs augšā savu biznesu.