Sveikas,meitenes:)
Iespējams,ka manis rakstītais sanāks diezgan garš
Vēlējos uzzināt vai kādai ir līdzīgi kā man!
Esmu ar puisi nu jau 2 gadus kopā...Kad iepazināmies no manas puses nebija ne tā lielā pirmā mīlestība...tas viss manuprāt nāca ar laiku pieķēros viņam teicu,ka mīlu viņu,jo tajā brīdī tā jutos...Esam strīdējušies šķīrušies,bet tomēr mani vnm kaut kaut kas pievelk pie viņa...Citreiz un diezgan bieži aizdomājos par bijušo utt...pat nezinu kāpēc,ja jau mīlu kādu tad nav nemaz laika domāt par citiem?!
Citreiz jūtu tik spēcīgu pieķeršanos citreiz atkal neko:(
Citreiz gribu bērnus no viņa citreiz nē....Nesaprotu,kas ar mani notiek....Viņš mani nēsā uz rokām visu ko man vajaga man tas ir zinu,ka mīl mani ir uzmanīgs ,mīļš.....Protams ir arī savi niķi kā jau mums visiem..Kad iepazināmies viņš bija pavisam savādāks ...laikam ejot ir mainījies....Bet iespējams tā ir mana vaina tā krasā garastāvokļa maiņa utt....vienā brīdī varu būt īsts jaukumiņš ,bet citā riktigi riebīga maita citreiz pat apvainojos ne par ko uzmetu lūpu un nerunāju...ārprāts nezinu vienīgais ko gribēju zināt,kādas ir jūsu attiecības vai esat 100% pārliecināta par to,ka mīlat utt....Un kāda tad īsti ir mīlestība....?