Sveikas cosmo meitenes (:
Esmu 18 gadus jauna meitene.un man šobrīd ir 3 lielas problēmas.
varbūt variet man palīdzēt,vai dot kādu padomu.
1)Esmu diezgan liela pesimiste un neprotu priecāties par dzīvi,jo jūtos slikti./emocionāli./
2)mani kompleksos dzen manas krūtis,jo tās ir ļoti lielas,bet pati esmu tieva,tāpēc liekas,ka izskatos neglīta/nepatīk pārlieku lielā vīriešu uzmanība un ņirgāšanās no meiteņu puses./
3)vislielākā problēma manā dzīvē šobrīd ir kāds puisis.viņam 22 gadi.jauks,draudzīgs,gudrs,izskatīgs,BET..riktīgs babņiks :(
varbūt,izklausīsies stulbi no manas puses,bet šajā situācijā patiešām nezinu ko darīt.tātad viss sākās ar to,ka viņš ilgu laiku strādāja ārzemēs,bet nu jau kādu ilgāku laiku ir atpakaļ Lv..man viņš patika jau sākumskolā,bet vienmēr domāju,ka neesmu pietiekami laba priekš tādiem puišiem.reiz kādas patiešām trakas ballītes laikā,es mēģināju uzzināt puiša telefona numuru,jo atkal iekritis sirsniņā bija.otrā rītā viņš man pavaicāja kā jūtos :D.. pēc kāda laika sāka manāmi flirtēt.bet tad uzzināju,ka viņa draugi ņirgājās par mani rakstot sms no viņa telefona.. katru reizi,kad tikāmies mums bija ļoti manāmi ilgi acu kontakti.puisis ar mani nemitīgi flirtēja.tomēr,tāpat kā ar citām.gandrīz biju atmetusi cerības.kad negaidīti nonācu izvēles priekšā,man vajadzēja naktsmājas un viņš tās ar prieku piedāvāja.nodomāju,ka man nav ko zaudēt.pat ja viņam esmu kārtējā vismaz jauki pavadīšu laiku,jo viņš man ļoti,ļoti patīk..
tā nu nolēmām,ka gulēsim atsevišķi,bet nepagāja ne pusminūte,kad viņš mani cieši,cieši sagrāba un nelaida vaļā.maigi,lēnām,bet spēcīgi skūpstīja rokas,teica,ka esmu īpašāka nekā citas..bet ar mani viņš tovakar nepārgulēja..nesaprotu KĀPĒC.??ja jau tik ļoti patīku.esmu savādāka..tajā naktī viņš man neļāva izteikties ne vārda,jo katru reizi kā gribēju viņam ko teikt,viņš mani sagrāba vēl ciešāk ar savām spēcīgajām rokām un skūpstīja vēl vairāk un ilgāk.jutos tā itkā mēs būtu divi vienā.itkā mūsu dvēseles saplūstu.tomēr savas jūtas man nebija iespējas atklāt.jo runājām ļoti minimāli.viss bija tādā kā pašplūsmā.bez vārdiem.viņš tikai teica,ka mani nesaprotot.bet es nesaprotu viņu.viņš mani neuzrunā,kad es viņam pievēršu uzmanību viņš mani ignorē. bet patīku.pats ir teicis.
diemžēl.viņš ar mani pēc tās nakts nav runājis.ignorē zvanus un ja atbild tad saka,ka negrib ar mani runāt.kad satieku uz ielas vairs nesmaida.tikai ilgi skatās man acīs...ar tādu skatienu.es to nespēju izskaidrot..nesaprotu ko man darīt.mums abiem ir viena liela vājība.ja ballējamies tad līdz rītam.un tā bieži satiekamies pavisam negaidīti.kādā ballītē nosēdējām naktī uz soliņa stundu un nerunājām neviena vārda.tikai skatījāmies viens otram acīs.es jūtu to ķīmiju kas starp mums ir,bet neizprotu puisi,jo viņš nu nekādā gadījumā nav kautrīgs.visas meitenes ko grib vienmēr dabū.bet varbūt vaina ir manī..neko nesaprotu.
varbūt šeit ir dzīvesgudras sievietes ar daudz lielāku pieredzi nekā man kuras spētu palīdzēt..izteikt kādas versijas..nezinu.
būšu priecīga,ja tā :)