Skatas uz drauga draudzenes krutim.

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Te iet teema par greizsirdibu,tad gribu jautaat, vai ir normali,ja mans puisis esot man blakus blenz drauga draudzenes dekoltee? Vini atbrauca man uz jubileju,meitenei kleita ar dekolte,kruutis nav LIELAAAAS,bet nu ok,pat ne formigas,vnk atkailinatas. Es pati redzeju,ka vins skatas, kad vinji aizbrauca,teicu,ka jutos nepatikami,ka mani tas sapinaja,bet vins centas iegalvot,ka neskatijas,ka vinam patik tik manejas un uzrikoja skandalu un mani padarija par slimu utt. Bet es vnk pateicu,ka taja mirkli jutos sapinata! OK,skaties,bet ta,lai ES neredze un mana klatbutne ne tik,manos svetkos!
Varbut ta ir vnk viriesu,ka lai saka, instinkts?
26.07.2012 21:23 |

Reitings 1668
Sesilla mani saprata-lai skatas,bet ne ta,ka es redzu,jo mani tas sapina,ne tur skauzh vai ka,ka kadai dekolte,vnk es nevaru pavelet ka justies,es butu laimiga,ja varetu. Lai skatas,bet ne ta,ka to pamanu es. Apzinos,ka tas ir viriesu daba,pati uz ielas ar eju,redzu,ka ari uz manis paskatas,bet ir viriesi,kas mak paskatities,lai otram nebutu sapigi.
27.07.2012 11:01 |

Reitings 168
Reģ: 08.03.2009
es tev piekritu mardzita sheep.man arī tas nebūtu pieņemami.un pilnīga piekrītu tava tēta teiktajam
27.07.2012 11:07 |

Reitings 1668
Es domaju,ka tetis ka virietis zin ko runa. Savos 60gados domaju,ka mulkibas neruna.
27.07.2012 11:23 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Heh, man jau liekas, ka cepšanās nevietā.. :D es pati reizēm sevi pieķeru skatoties uz lieliem dekoltē, kaut arī sieviešu dzimums neinteresē. Vīriešiem tas ir no dabas, viņus piesaista sieviešu plikumi un tas ir tikai normāli, cita lieta, ja viņš sāktu čamdīt viņas krūtis utt. :D Atceros, ka arī mans bijušais mēdza neviļus paskatīties uz citām, bet man tas drīzāk izraisīja smaidu un pavilku viņu uz zoba par to, bet nekādā gadījumā nerīkoju greizsirdības scēnu.
Relax! :)
27.07.2012 12:10 |

Reitings 1668
Es ari uz sievietem skatos, bet ir atskiriba vai skatas virietis vai sieviete,tas butu tapat,ja chlaji te teiktu,ka vini peta citu puisu dibenus, un? :D Lezbju attiecibas varetu minet so piemeru. Mes petam-smuki vai ne,viriesi-ka butu ja butu,o ka varetu pachamdit. Man pazinju loka ir viriesi un tiesi sadus komentarus vinji izsaka-nevis,vai,kur skaisti, debeskigi! Vinji grib nevis veero. Nu seit nav runa par manu gadijumu,tas tads,piemers.
Un es jau netaisu scenu,vnk pateicu,ka tas mani sapina-viss,uz ko preti sanjemu tiesam-scenu! :D
27.07.2012 13:21 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu labaak, lai skataas uz taas sievietes kruutiim, nekaa sava drauga kaajstarpi :D

Vispaar atceros vienu gadiijumu. Bijaam vairaaki taadaa kaa parkaa pie mezha, seedeejaam uz solinja un es uz zemes pretii gan puishiem gan meiteneem. Mums blakus speeleeja futbolu viena gjimene, kur maate nu tipiskaa blondiine - gara, ljoti tieva, ar lieeelaam feikajaam knapi apsegtaam kruutiim, sakraasojusies, rozaa apspiileetaa sporta teerpaa. Un taas gjimenes mazais jorks kaut kur aizmuka un taa sieviete mums garaam skreeja izmisiigi saucot to mazo shuneli atpakalj, kruutis leekaa, skrien kaa taada cacinja. Tajaa briidii man bija tik zheel, ka nebija fotoaparaata, jo es seedeeju pretii gan savaamm draudzeneem, gan draugiem, arii manam puisim, un vinji visi kaa viens galvas grieza liidzi tai sievietei ar skatu uz kruutiim, puishi vee ar siekalainu muti :D kaads staasta meerkjis? Ja ir uz ko luureet, tad luurees, nav jaataisa skandaals.
27.07.2012 13:33 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Par to skatīšanos. Vakar ar draugu gulšņājām gar jūriņu, bet nu tādā stipri vientulīgā pludmalē, guļam uz sedziņas tuvu ūdenim un runājamies. Redzu, ka gar ūdens malu nāk divi cilvēki - vīrietis un sieviete, bet uzmanību nepievēršu. Kad viņi pienāca tuvumā, es aprāvos pusvārdā, jo vīrietis blakus apģērbtajai sievietei gāja pliks. Mugursoma, apavi un pliks krāns, vairāk nekā. Nē, nevis krāns, bet reāls KRĀNS. :D Nu jā, stulbi un bērnišķīgi, es nelūrēju kā pāķis ar vaļēju muti, vienkārši tik ļoti tiku izsista no savām gudrajām runām, ka it kā paralizēta skenēju viņa metra attālumā garāmejošo, khm, profilu. Draugs norēcās vēderu turēdams, ka man esot siekala līdz zemei un mute ciet kā koferis. Nūū, situācijas dažādas, bet attieksme veselīga. Manuprāt.
27.07.2012 13:41 |

Reitings 1668
Mums ar reiz,ejam pa juru-plika meitene un divi apgjerbti dzeki un vinja ar 1 miicaas :D Abi smejam :D Taapat ka viena sauloja savus pupus :D Nemaku paskaidrot, ta ir situacija,kad tiesam nu,tu neko tur nevari padarit! :D Bet, ja atnak ciemos un visu laiku skatas,uzkritosi,man nebija patikami.
27.07.2012 13:56 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Nepievērs uzmanību - vīrietim ir tāds instinkts - skatīties uz sieviešu labumiem!
27.07.2012 13:59 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ak, sievietes - ka tikai pazāģēt, apvainoties un pačīkstēt.
Varbūt viņš uz tām krūtīm skatījās un domāja - kādi šausmīgi arbūzi. Es arī mēdzu aplūkot neglītas lietas un savā prātā domāt "ak, šausmas". Nē, bet galvenais ir pazāģēt, jo vīrietis paskatījās ārpus uzliktajām klapēm. Da viņš noteikti pat nepiefiksēja, ka skatiens ir aizķēries un viņas labumiem, jo viņš tam vienkārši nepiešķir tādu uzmanību, kā tu. Viņš ir savādāks, lietas uztver savādāk un tev viņa uzvedību nav jāvērtē caur savu prizmu, jo tu tāpat nekad nesapratīsi kāpēc viņš kaut ko dara tā un ne savādāk. Gudra sieviete nevis ņemtu fuksīti un piļītu par to, ka acis ne tur aizķērušās, bet pasmaidītu un pateiktu "Tu arī ievēroji viņas dekoltē? Pārāk liels, vai ne?". No tā, ka tu iezāģē, viņš nemainīs savus paradumus, bet tevi par jocīgu un slimīgi greizsirdīgu gan sāks uzskatīt.
27.07.2012 14:04 |

Reitings 1668
Vins neteica-akdievs, tas bija slikti, cik neskaistas. Vins saka zagjet mani,ne es vinju. Un vins parasti cepas tad, ja apzinas,ka ir tiesam izdarijis ne to labako. Bet,paldies,par viedokljiem,njemsu vera :)
27.07.2012 14:11 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nu a ko tu cerēji - tu viņam uzbruki un viņš aizstāvējās. Ja jūs būtu mainītās lomās, tu nedarītu tāpat? Iedomājies, ka viņš tev pēkšņi pienāktu klāt un čīkstētu, cik nepatīkami ir tas, ka tu skatījies uz viņa drauga pēcpusi. Tu neatbildētu, ka viņam putni galvā salīduši?
Tu tiešām ceri, ka viņš tagad jūtas vainīgs un apzinās, cik šausmīgi slikti ir skatīties uz citas sievietes ķermeni? :D
27.07.2012 14:15 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Nu bet, ja vinjsh paskatijaas uz tas meitenes dekoltee un nodomaaja - cik labi, ka manam miiljumam ir glitaakas, visaadi citaadi labaakas kruutis..?!

Bet Tu kompleksu maakta, jau sadomaajies nez ko..
27.07.2012 14:27 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
Es ar lūru . ja pazīstama , tad atļaujos pagramstīt :D

Mans var uzmest aci, bet viņam parasti seko komentārs, ka pušaps līdz zodam uzstutēts vai kā līdzīgi . kā var nepamanīt pupus , ja atvainojiet, tie ir izlikti apskatei ? ja manā priekšā staigās džeks bez biksem ar mantību pusizliktu ārā, kur man skatīties, lai to neredzētu ? :D
Gluži lūrētājs uz citām man ar nepatiktu . bet manam pirms manis ir bijušas meičas ar tiešām lielām krūtīm un viņs saka, ka uz tādas patīk tikai tiem džekiem, kam savā dzīvē nav nācies tādas izģērbt.
27.07.2012 14:41 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Mardzita Sheep _ jaa, uzskatu , ka sieviete pati ir vainīga, ja viņu sit. Protams,pa vīrieša vērtējumu un nosaukšanu par ''normalu'' nemaz nerunāšu,bet ir izvēle - dzīvot ar tadu kretīnu, vai nepieļaut to. ;)
Ja man, nedod Dievs, puisis paceltu roku un uzsistu zilu aci, jeibogu, manis tur jau pēc 10sekundēm nebutu :D
27.07.2012 17:14 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
a tam draugam nav iebildumu, ka tavejais skatas uz vina draudzenes krutim? vai ari viniem tas ta normali padalities ar meitenem?
27.07.2012 17:17 |

Reitings 1668
No ta,kas pacela roku,sen esmu prom. Un NAV nekadu attaisnojumu sist sievieti, jebkuru dzivu butni.Ka var pateikt-ja,sieviete vainiga,ka vinju dauza. Ta runa tik tas,kas pasas nav sparditas un sistas.
Ko doma draugs nezinu, to teicu,logjiski,kad vinju vairak nebija.
Es vinjam neuzbruku,vnk pateicu,ka tas mani sapina,apnicis atkartoties. Ja iet pa ielu,karas ara,ok,ari es pamanu,bet ne jau telpa kur esam 6 cilveki,sezh un blenzh.
Izskatas,ka puse nemaz nav izlasijusi ko es rakstu.
27.07.2012 18:43 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Autorei-
Laikam jau ir kā saki, vīriešu instinkts. Ja teiksi, kāpēc darīji - paliksi vēl vainīga , ka izdomā un pārmet. Tādi vnk ir vīrieši, moš vnk nejūt kur acis liek :D
28.07.2012 14:00 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Tas ir vairak ka normali,ja vins neluretu tad tev vajadzetu satraukties,tada ir cilveku daba,beigsim izlikties,ka musu krutis,dibeni,acis nu bus labakas un vienigais uz ko musu viriesi skatisies.
Mes ari skatamies uz skaistiem viriesiem,atskiriba ir tur,ka viriesi nemak to darit neuzkritosi ;)
28.07.2012 15:11 |

Reitings 14
Reģ: 20.08.2012
stefany +5

es arī uz skaistām mašīnām skatos un garāmbraucot nopētu smukas mājas, kaut arī manējām nav ne vainas, tad ko tur runāt par krūtīm, ja tās ir, uz tām nevar nepaskatīties:D
20.08.2012 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits