Un seit ir ta nelaime-vins skatas,man jasamierinas,bet tas,ka mani sapina tas,ir sikums! Manuprat,attiecibas veido divi un,ja mani tas sapina, tad,domaju,jo es daru tapat,njemu to vera,kas otram enpatik.Es tak neliedzu skatities,tikai ne ta,ka es to redzu,viss!
Ko man darit,es tada esmu! Mans tetis ir teicis,-ja esi izlemis but kopa,dzivot,dibinat gjiemeni,par citam ir jaaizmirst,ja vel gribas,baudi brivibu! Zinu,ka tas ir instinkts,bet es labi nejutos,nu ko,man sev roku nocirst?
Paldies,taapat mani nesita,ja,protams! Uztaisu ne ta est-pa galvu! Chato ar meitenem, nakti brauc kkur,nesaka kur-NORMALA DZIVE! Un man nevajag,lai mani zelo, esmu pietiekami speciga!
Man nav kompleksu, bet bailes zaudet otru delj kadas citas un nesakiet,ka Jums nevienai ta nav! Ka Jums ir pie kajas ko Jusu puikas dara! Ja es majas,vel nepreceta, taisu est,esmu ka ritiga sieva,kas veic savus pienakumus,bet vins tikmer mani chakares,sitis un ta bus mana vaina??? :D OK,lai tad visi krapj,sit,bet vainigas bus sievites,luk ta ari aug si suga-izlaisti un patvaligi!