Kopā dzīvo precēti vai nē?

Reitings 44
Reģ: 13.04.2012
Šodien ar draudzeni parunājām par visu ko un aizrunājāmies līdz tādai tēmai kā "Dzīvot kopā precētiem vai nē?". Protams, mūsdienās daudzi dzīvo kopā neprecēti, jo negribas kāzas, saistības utt. Bet no otras puses - varbūt ir kāda, kas sāka dzīvot kopā, kad apprecējās? Vai īsti ir kāda starpība tam?
Vienkārši ļoti ieinteresēja šī tēma.
26.07.2012 00:49 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es nevienu neprecēšu pirms neizošņāšu visu :D tas tak stulbi,apprecies a izrādās šis baigais cūka vai galīgi neder kopā dzīvot :D
06.08.2012 13:13 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Arī mans uzskats ir tāds, ka ir vajadzīga kopdzīve, lai pēc tam droši varētu apprecēties.

Bet esmu aizdomājusies par cilvēkiem, kuri apprecas un tad sāk dzīvot kopā. Viņiem tik ātri neiestājas rutīna. Viss ir jauns, nepieredzēts, pieslīpēšanās, mājokļa iekārtošana un tml. Bet pārim, kas jau ilgstoši ir dzīvojuši kopā, vairāk jāpiestrādā pie tā, lai būtu interesanti.
06.08.2012 13:42 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Lai gan es pati dzīvoju kopā ar vīrieti (neesam precējušies), neuzskatu, ka uzsākt kopdzīvi tikai pēc kāzām būtu kaut kas nenormāls. Ja satiecies ar vīrieti ilgāku laiku, paciemojaties viens pie otra, nespēju iedomāties, ko tik briesmīgu varētu uzzināt, sākot dzīvot kopā.

Tomēr pazīstu tikai vienu meiteni, kas sāka dzīvot kopā tikai pēc kāzām. Viss ok, vienīgais teica, ka sākumā esot bijuši vairāk strīdi, nekā dzīvojot atsevišķi. Bet tam noteikti nav nekāda sakara ar kāzām. Man liekas, ka lielai daļai pāru kopdzīves sākumā ir visādi sīkumi, kur nepieciešams pieslīpēties.
06.08.2012 13:55 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Tīri interese pēc - vai jums no jūsu personīgās pieredzes ir gadījumi, kad ilgāku laiku tiekaties ar vīrieti (nevis daži randiņi, bet vairāki mēneši tikšanās), viss ir ideāli, sākat dzīvot kopā un tad saprotat, ka nevarat sadzīvot? Šādā gadījumā, kas tieši bija tas, kas neļāva sadzīvot un vai iepriekš nebija ne jausmas par šādu paradumu, īpašību u.tml.?
06.08.2012 13:58 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
jā, viņš bija pārāk greizsirdīgs un visu gribēja zināt.
06.08.2012 14:00 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Man ir bijis tā, ka sākot dzīvot kopā pēkšņi vairs nevaram sadzīvot. Ar vienu no bijušajiem tā bija. Randiņos neredz ikdienu, neredz ieradumus utt. Izrādījās, ka cilvēks paradis dzīvot pilnīgi savādāk nekā es. Viņam radās milzīgas problēmas ar manām mantām(tām nekur nebija vietas), ar manām draudzenēm, kas vēlējās nākt ciemos pie manis(jo redz' viņas viņam traucēja baudīt mājas mieru ar to, ka atradās blakus istabā), ar maniem ieradumiem(es traukus, piemēram, nemazgāju uzreiz kā paēdu, bet mazliet vēlāk vakarā utt). Randiņos nekādas šāda veida problēmas neparādījās un kā lai parādītos, jo draudzenes jau uz randiņu līdzi neņem utt.
Lieki teikt, ka ļoti drīz izšķīrāmies.
06.08.2012 14:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits