Krapsana/Draudziba/Shoks

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Man ir sasapejies jautajums!
Bridinu, ka loti gari!!!

Man ir divas draudzenes (teiksim Baiba un Zane) un vinas sava starpa ir ari baigas drushkas. Stasts ir baigi garsh, bet nu long story short: Baiba gul ar Zanes viru. Zane, protams, neko nezina, jo pa dzivi ir loooti naiva meitene. A Baiba ne tikai gul ar Zanes viru Peteri, bet ari skalo Zanei, kads liels suds Peteris ir un, ka vinai vins japamet, jo vins pret vinu un berniem slikti izturas. Zane tikai plata rokas, jo vinai jau nav kur iet, ne izglitibas, ne pieredzes, ne naudas, tikai 2 berni uz kakla un majas darbi.
Peteris ir tiesam baigais maita. Vislaik tik suc alinju un pipe zaliti, blauj uz berniem, sarakstas ar citam meitenem un iespejams, ka gul ne tikai ar sievu Zani, milako Baibu, bet vel ar kadu duci! Turklat ir loti greizsirdigs un savu sievu gandriz nekur nelaizh, bet kad palaizh (ar Baibu), tad vnk non-stopa cheko, ko shi dara un raksta stulbas sms, vai vina ar kadu nav jau laizijusies utt. Zanei tas loti sap, jo vina nekad ta nedaritu, jo loti mil savu viru, kurs vinai ir izskalojis smadzenes lidz nemanai.
Brivdienas Baiba, Zane un Dominika svineja Zanes dzimsanas dienu. Tusins, klubs, vispar baigi jautri. Peteris raksta vienlaicigi visam, kur esam ko daram, Zanei nak sms viena pec otra. Es ignoreju un kamer eju pipet Baiba atkal skalo smadzenes Zanei par to, kads Peteris kretins. Beigas Zane izsledz telefonu un tuse talak. Ap 3jiem braucam majas. Baiba brauc pie mani, jo vinai soma palika. Zane man kaiminiene, saka, re, ku mans virs stav uz ielas a Baiba saka, da ne, tev regojas, es nobrinos, bet nenoreageju! Baiba savac somu un izskrien pat neatvadijusies, sak, jaskrien, jo vinas draugs loti greizsirdigs (vina vinam sameloja, kur iet) un jaskrien majas, jo norausies. Zane tikmer zvana un saka man, ka Peteris nav majas, aizgajis uz veikalu (aha, tas bija vins uz ielas!!!) Nu vina aizgaja vinam preti un uz veikalu, priecigs prats, dzimsanas diena tachu! Pec 10 minutem zvana, saka, a veikals ciet, Peteris tur nav, ies majas. Un te peksni Baiba zvana, saka, taksi nevarot dabut. Es loti nobrinijos, ka 3 milj. pilseta uz galvenas ielas taksis nav! Izgaju preti. Satiku Baibu izpurushu un ar tadam sasarkusam lupam un ap muti viss tads sarkans. Vina atnaca pie manis un sedeja pusstundu. Stastija, ka Zanei japasaka, ka vins vinju krapj. Karoce kudija mani. Un tad es attapos! Vina satikas ar Peteri!!!, tapec vina ta skreja prom, bet tagad redz neskatoties uz draugu sezh pie manis! Un Zane zvanija, ka Peteris atradies tieshi taja laika, kad es Baibu satiku!
Tads ir mans stasts isuma, tur vel miljons detalu! Es nezinu, ko lai es daru?! Man liekas, ka tas ir tik zemiski ta izdarit pret Zani vinas dzimsanas diena. Baibai nav sirdsapzinas, es esmu soka ka vina ta vareja! Un vel baigi chupojas ar Zani. Man loti zel Zanes.
Man jautajums, ko man darit? Saprotu, ka Baiba ar Peteri jau bez maz vai mil viens otru un tas nebeigsies, jo tas jau turpinas vairak ka gadu! Bet ko lai dara, lai Baiba beidz tuset ar Zani? Ko jus daritu? Vai ir jega iejaukties, vai noslegties no visa? Skaidrs, ka ar Baibu es vairs nekontaktesos, bet niez nagi vinjai kko pretigu uzrakstit! Ka ari gribas panakt, lai Zane ar Baibu netuse kopa!!! Help!
25.07.2012 20:26 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
Jebkurā gadījumā būsi tā sliktā gan izstāstot tagad, gan vēlāk, tāpēc iesaku vienkārši pilnībā norobežoties no tās trijotnes.
25.07.2012 21:02 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Kad Zane gribēs ko mainīt, ļauj lai viņai vismaz ir viens cilvēks Tu, pie kā viņai ir griezties, jo ja tagad iejauksies, tad draudzība pazudīs.

Draudzība pavisam noteikti pazudīs arī tad, kad Zane uzzinās, ka Dominika visu ir zinājusi, bet nav pateikusi. Es tādu draudzeni, kura neko neteica patriektu prom un uzskatītu par tikpat lielu nodevēju, cik Baibu.

Jā, varbūt Zane nav tik naiva un nojauš, ka viņu krāpj. Bet vai viņa nojauš, ka ar viņas draudzeni? Tas daudz ko maina, jo tā nav kaut kāda x persona, bet gan draudzene, ar kuru pavada daudz laika kopā, satiekas, stāsta, kura dod padomus par attiecībām. Tas ir amorāli!!

2 bērni, nav kur iet - būs grūti, bet vienmēr var atrast izeju. Vecāki, citi radinieki. Vai tiešām jūs novēlat savām draudzenēm dzīvi ar tādiem idiotiem blakus? Manuprāt, šajā situācijā savu personību būtu jāliek malā un būtu jābūt vienalga, vai tu vēlāk paliksi par draudzeni vai nepaliksi, taču vismaz atvērsi acis un, iespējams, Zane pēc gadiem satiks kādu vīrieti, kas spēs viņu darīt laimīgu. Nevis sūkt alu sēžot bezdarbībā un krāpt ar viņas draudzeni.
25.07.2012 21:03 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Pievakare, attiecības var pajukt tikai tad, ja Dominika pati pateiks Zanei, ka ir zinājusi , ka P ar B viņu krāpa.
25.07.2012 21:04 |

Reitings 3350
lolly_PoP tas ir izslegts. 1. esmu parliecinata, ka mans draugs mani nekrapj 2. vina latina ir augstaka par shito staiguli, vina vnk vinam besi. Sestdien, vins atnaca majas, kad vina jau bija paspejusi savas lietas nodarit un sedeja pie manis. Kad vina aizgaja, es vinam visu pastastiju. Vins teica, ja vins to zinatu, kad vina bija pie mums, vins vinju uz aiz matiem uzvilktu augsa, lai atzistas. Manejam ari zel Zanes, mes esam vienisprat, ka tas ir psc.
25.07.2012 21:05 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
Nu tad, vienkārši, paklačojaties,kā draudzenes, un tā nemanāmi uzdod jautājumu:''Ko Tu darītu, ja zinātu,ka mans čalis mani krāpj ar kādu no manām draudzenēm, vai Tu man to pateiktu?''
25.07.2012 21:07 |

Reitings 4258
Dio, iespējams, pajuks. Taču, ja Zane uzzinās citā veidā par šo krāpšanu, tad tā Baiba arī var pateikt, ka Dominika visu zināja. Vai kaut kā citādāk noskaidrosies.

Ja, piemēram, cilvēkam x ir svarīgāk saglabāt savu labo lomu un nepieļaut, ka viņu draudzība izjūk, TAČU atstāt savu draudzeni ar jākli blakus, kas pavisam noteikti nespēj darīt viņu laimīgu.. tad man nav ko teikt. Satikties un smaidīt draudzenei sejā, zinot, ka viņi nodod divi tuvi cilvēki. Kur, pie velna, ir tad tā draudzība? Tā nav draudzība, tas ir tikai viena cilvēka x egoisms.
25.07.2012 21:09 |

Reitings 4703
2 bērni, nav kur iet - būs grūti, bet vienmēr var atrast izeju. Vecāki, citi radinieki. Vai tiešām jūs novēlat savām draudzenēm dzīvi ar tādiem idiotiem blakus? Manuprāt, šajā situācijā savu personību būtu jāliek malā un būtu jābūt vienalga, vai tu vēlāk paliksi par draudzeni vai nepaliksi, taču vismaz atvērsi acis un, iespējams, Zane pēc gadiem satiks kādu vīrieti, kas spēs viņu darīt laimīgu. Nevis sūkt alu sēžot bezdarbībā un krāpt ar viņas draudzeni.

es pat ienaidniekam tādu situāciju nenovēlu, taču realitāte ir tāda, ka dzīvo tālu no LV, ja pareizi sapratu pirms laika, tad Kanāda? Vecāki nav tuvumā, draugu nav, pati samalta.. kā iemācīt otram dzīvot? Iet cīnīties draudzenes vietā? Dot P pa galvu, B izsist priekšējos zobus? Pazemot sevi? Ko darīt?
25.07.2012 21:10 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
baiba ta dara, lai celtu savu pasvertejumu. tipa, esmu labaka par zani.
tad, kad zen to uzzinas, tu vari izlikties, ka neko nezinaji, ja velies saglabat draudzibu ar vinu.
pietam man ari skiet, ka zane nojaus, bet izveles neredzet ko dara peteris.
25.07.2012 21:14 |

Reitings 4703
Pievakare, draudzība nav jaukties intīmajās attiecībās. Bet gan klausīties otrā. Saprast, atbalstīt. Un ko tad īsti Dominika var pierādīt? P un B pateiks, tā nav taisnība, sakritība, Zanei būs izdevīgāk acis pievērt, jo situācija neapskaužama... un viss.. atkal viss pa vecam turpināsies...
25.07.2012 21:14 |

Reitings 4258
Dio, vai tad Zanei nav iespējas, piemēram, braukt atpakaļ pie saviem radiem? Vai uzsākt dzīvi atsevišķi. Tam jāklim tāpat būs jānodrošina bērni. Es domāju, ka kādu brīdi paraudāt, pamocīties, taču vēlāk iemācīties dzīvot pašai un atrast labāku vīrieti ir labāk nekā vēl ntos gadus nodzīvot šādā laulībā bez jebkādām iespējām darīt sevi un bērnus (pieminēji, ka viņš kliedz uz bērniem. Tāpat domāju bērni jūt saspriegumu vecāku attiecībās ļoti labi) laimīgus. Pirmajā variantā vismaz rodas perspektīvas uz labāku dzīvi, savukārt otrajā visa dzīve būs viens liels mēsls vēl daudzus gadus.

Tu, protams, pati skaties un izvērtē.
25.07.2012 21:16 |

Reitings 4258
laboju - domāts bija, lai autore skatās un izvērtē.
25.07.2012 21:17 |

Reitings 4258
Pievakare, draudzība nav jaukties intīmajās attiecībās. Bet gan klausīties otrā. Saprast, atbalstīt.

Nu jā, katrs definē šo vārdu citādāk. Es domāju, ka draudzībā ir ļoti svarīgs patiesums. Būtu pateicīga tādai draudzenei, kas man spētu vajadzīgajā mirklī atvērt acis.
25.07.2012 21:19 |

Reitings 4703
Pievakare, draudzības definējums mainās gadiem ejot.. 25 gados arī es domāju tāpat kā tu :)
25.07.2012 21:22 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Es laikam krimiķus pārskatījusies, bet ja man draudzība / cilvēks patiesi būtu dārga, tad arī šitā noņemtos tā dēļ. Mans rīcības plāns :
1. Mēģināt "pieķert" Baibu ar Pēteri un dabūt foto, kur viņi tiekas. Tas būs gana labs pierādījums, pat ja nebučosies kadrā .. kāda velna pēc viņiem būtu jātiekas, ja ne seksa ? :D
2. nosūtīt vēstuli Zanei ar bildi / bildēm un situācijas izklāstu. Ananonīmu.
3. skatīties, kas notiek tālāk. Ja Zane joprojām izliekas neko nezinam, tad skaidrs - ka nemaz negrib zināt. Ja tomēr sāk šo tēmu nopietnāk cilāt ar mani kā tuvu draudzeni, tad arī atzītos - ka vēstuli sūtīju es un piedāvātu visu atbalstu, ko spēju. Esmu droša, ka arī Kanādā ir pieejamas pašvaldību vai citas palīdzības, ja pret vīru iesniedz sūdzības par emocionālo un fizisko vardarbību pret sievieti + bērniem. Un tur nav Banānu Republika LV; Esmu dzirdējusi par gadījumu, kad norvēģijā islāmticīgo bērnus izņēma no ģimenes par to vien, ka mājās nebija neviena krēsla (kas viņiem ir normāli ..). Ja ziņo attiecīgām iestādēm, ir iespējams saņemt palīdzību.
25.07.2012 21:25 |

Reitings 1638
Ā un Baibu sūtītu sēņot un Zanei, ja prasītu, tā arī pateiktu, ka centās kko sabīdīt ar manējo un lai pavēro savu veci kaŗtīgāk ..
25.07.2012 21:26 |

Reitings 3350
Jus man sagriezat galvu!
Pirmkart, mums ar sim meitenem nav loti tuvas attiecibas (nav draudziba lidz kapa malai), vienkarsi apstakli ta sakrita, ka mes esam gandriz vienigas taja apkaime un sanaca sad tad sachupoties, jo ar jaunu draugu iegusanu te ir ka ir. Otrkart, es neuzkatu, ka mans pienakums butu Zanei visu izstastit. Varbut ta ir mana reputacja, vai slava, bet piedodiet, es negribu staigat izsistiem zobiem, jo Peteris uz to ir spejigs.
Mana doma ir uzrasktit vestuli Baibai, pateikt, cik loti man tas ir nepienemami, bla bla bla, ka es negribu ar vinu kontakteties vairs, lai vina man nezvana, neraksta un aizmirst, ka es tada te esmu. Uzrakstit, ka visu zinu par sestdienu un ka tas ir zemiski un nozelojami. Gribu ari vinai ieteikt, lai like Zanei mieru un nechakare cilveku vel vairak. Iekopet Peterim, lai nav salauztais telefons (ka mums te notiek parsvara) un sagabat vestuli, ja Zane kadreiz uzzina, lai zin ka es to visu nosodu. Ja, es gribu palikt balta un pukaina, jo no vienas puses ta galigi nav mana darishana es nemanot taja iepinos, jo man gruti paskaidrot Zanei kapec es neeju ar vinam tuset un nerunaju ar Baibu!!!
25.07.2012 21:29 |

Reitings 4258
Pievakare, draudzības definējums mainās gadiem ejot.. 25 gados arī es domāju tāpat kā tu

Jā, varbūt ar laiku patiešām mainīsies manas domas. ;)
25.07.2012 21:30 |

Reitings 1638
Dominika - es nerakstītu to vēstuli Baibai :) Jo tādi cilvēki to mačēs pagriezt to pret tevi; ja ne tagad, tad vēlāk.
Ja attiecības nav tik tuvas, tad arī ataisnojumi netikties var būt pavisam vēsi, atturīgi - nav laika, kkas cits ieplānots, bla bla bla. Pamazām jau sapratīs, ka vnk negribi kontaktēties :)
Es tā atkratos no cilvēkiem, kurus negribu apkārt; ja baigi savajagās kko, tad nav visi tilti nodedzināti :D Skandalēšana nekad neko labu nav devusi.
25.07.2012 21:32 |

Reitings 3350
Ar Baibu viss skaidrs! Out of my life!

A ko ar Zani darit? Ari attureties?
25.07.2012 21:35 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
Taas kuras te saka ka neko neteikt Zanei, es vnk shokaa.
Var jau buut ka Zane buus dusmiiga no saakuma uz Dominiku bet beigaas sapratiis ka vinja riikojusies kaa draudzene.
Pirmais kas ir jaadra Dominikai ir jaaieguust kaadi pieraadiijumi, bildes, utt, ka baiba gulj ar peeteri, taa lai zane tieshaam noticeetu.
Nu es nevareetu noskatiities kaa zane iznieko savu dziivi ar kaut kaadu idiotu, es noteikti pateiktu.
Nav kur iet j vinja ir aarzemees, ir beerni. Nu veeljovairaak deelj beerniem ir jaatiek valjaa no taada idiota teeva. Zanei tachu ir iespeeja straadaat pashai un atrast sev citu normaalu viirieti.
Nesachakaree savai draudzenei dziivi, jo vienmeer ir izeja, jo aatraak vinja aizies no taa peetera jo labaak gan vinjai gan beerniem.
25.07.2012 21:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits