Krapsana/Draudziba/Shoks

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Man ir sasapejies jautajums!
Bridinu, ka loti gari!!!

Man ir divas draudzenes (teiksim Baiba un Zane) un vinas sava starpa ir ari baigas drushkas. Stasts ir baigi garsh, bet nu long story short: Baiba gul ar Zanes viru. Zane, protams, neko nezina, jo pa dzivi ir loooti naiva meitene. A Baiba ne tikai gul ar Zanes viru Peteri, bet ari skalo Zanei, kads liels suds Peteris ir un, ka vinai vins japamet, jo vins pret vinu un berniem slikti izturas. Zane tikai plata rokas, jo vinai jau nav kur iet, ne izglitibas, ne pieredzes, ne naudas, tikai 2 berni uz kakla un majas darbi.
Peteris ir tiesam baigais maita. Vislaik tik suc alinju un pipe zaliti, blauj uz berniem, sarakstas ar citam meitenem un iespejams, ka gul ne tikai ar sievu Zani, milako Baibu, bet vel ar kadu duci! Turklat ir loti greizsirdigs un savu sievu gandriz nekur nelaizh, bet kad palaizh (ar Baibu), tad vnk non-stopa cheko, ko shi dara un raksta stulbas sms, vai vina ar kadu nav jau laizijusies utt. Zanei tas loti sap, jo vina nekad ta nedaritu, jo loti mil savu viru, kurs vinai ir izskalojis smadzenes lidz nemanai.
Brivdienas Baiba, Zane un Dominika svineja Zanes dzimsanas dienu. Tusins, klubs, vispar baigi jautri. Peteris raksta vienlaicigi visam, kur esam ko daram, Zanei nak sms viena pec otra. Es ignoreju un kamer eju pipet Baiba atkal skalo smadzenes Zanei par to, kads Peteris kretins. Beigas Zane izsledz telefonu un tuse talak. Ap 3jiem braucam majas. Baiba brauc pie mani, jo vinai soma palika. Zane man kaiminiene, saka, re, ku mans virs stav uz ielas a Baiba saka, da ne, tev regojas, es nobrinos, bet nenoreageju! Baiba savac somu un izskrien pat neatvadijusies, sak, jaskrien, jo vinas draugs loti greizsirdigs (vina vinam sameloja, kur iet) un jaskrien majas, jo norausies. Zane tikmer zvana un saka man, ka Peteris nav majas, aizgajis uz veikalu (aha, tas bija vins uz ielas!!!) Nu vina aizgaja vinam preti un uz veikalu, priecigs prats, dzimsanas diena tachu! Pec 10 minutem zvana, saka, a veikals ciet, Peteris tur nav, ies majas. Un te peksni Baiba zvana, saka, taksi nevarot dabut. Es loti nobrinijos, ka 3 milj. pilseta uz galvenas ielas taksis nav! Izgaju preti. Satiku Baibu izpurushu un ar tadam sasarkusam lupam un ap muti viss tads sarkans. Vina atnaca pie manis un sedeja pusstundu. Stastija, ka Zanei japasaka, ka vins vinju krapj. Karoce kudija mani. Un tad es attapos! Vina satikas ar Peteri!!!, tapec vina ta skreja prom, bet tagad redz neskatoties uz draugu sezh pie manis! Un Zane zvanija, ka Peteris atradies tieshi taja laika, kad es Baibu satiku!
Tads ir mans stasts isuma, tur vel miljons detalu! Es nezinu, ko lai es daru?! Man liekas, ka tas ir tik zemiski ta izdarit pret Zani vinas dzimsanas diena. Baibai nav sirdsapzinas, es esmu soka ka vina ta vareja! Un vel baigi chupojas ar Zani. Man loti zel Zanes.
Man jautajums, ko man darit? Saprotu, ka Baiba ar Peteri jau bez maz vai mil viens otru un tas nebeigsies, jo tas jau turpinas vairak ka gadu! Bet ko lai dara, lai Baiba beidz tuset ar Zani? Ko jus daritu? Vai ir jega iejaukties, vai noslegties no visa? Skaidrs, ka ar Baibu es vairs nekontaktesos, bet niez nagi vinjai kko pretigu uzrakstit! Ka ari gribas panakt, lai Zane ar Baibu netuse kopa!!! Help!
25.07.2012 20:26 |

10 gadi
Reitings 1288
Domāju, ja Baiba jutīs, ka Tu zini, tad sāks nomelnot Tevi, lai Tu nesatiktos ar Zani.

Es iedomājos, kā vēl var pabojāt, bet tas drusku ir muļķīgi, bet tāpat uzrakstīšu.
Varētu uztaisīt situāciju tādu, ka esi vienā kompānijā ar Pēteri. Tēlo, ka esi piedzērusies un pasaki viņam, ka Zane viņu nomelno. Viņš nebūs priecīgs.
25.07.2012 21:44 |

Reitings 216
Reģ: 02.10.2011
Es nejauktos viņu attiecībās. Tikai lieki nostādīsi sevi nepatīkamā pozīcijā starp visām iesaistītajām personām. Toties šāda situācija tikai vēlreiz parāda, cik ļoti būtiska ir neatkarība.
25.07.2012 21:45 |

10 gadi
Reitings 1288
Ai, šodien nesakarīgi rakstu :D
25.07.2012 21:45 |

Reitings 216
Reģ: 02.10.2011
Vispār esmu pārsteigta par dažiem ieteiktajiem scenārijiem ar kompromatu sūtīšanu, mākslīgu situāciju iestudēšanu, shēmu veidošanu, utt. Nu kam tas vajadzīgs? Finālā, ja tas atklāsies, tad pavisam noteikti būsi galvenā vainīgā.
25.07.2012 21:49 |

Reitings 3350
Es peterim ta pat varu pateikt, ka baiba vinju nomelno. un kas no ta mainisies? nejau vins tagad negraps savu sievu un klus perfektais virs! nee ... tikai pielieshu ellu uguni.

nu jei bogu, laikam paieshu mala no tas visa, lai pashi tiek gala! Zanes man protams, zel, bet ja vina uzzinas, peteris vinjai izskalos smadzenes un vina piedos.

Laigan vina man ne vienu reizi ir prasijusi - a peteris mani krapj? un teica, ka ja uzzinatu, ka krapj, tad brauktu majas!

ajj, viss tik sarezgiti!!!!
25.07.2012 21:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nesaki neko, bet noorganizee taa, lai "nejaushi" sanaaktu peeterim un baibai uzskriet virsuu ar zani. taa nebuusi neko sliktu teikusi un arii peeteris nevarees dusmoties.
es taadai baibai izspeeleetu prikolu - sarunaatu kaadu dzeku, kuru vinja nepaziist, lai tas vinju iedabon gultaa un tad lai paveesta, ka samam vsp hiv pozitiivs un sifiliss. lai pastreso un iemaacaas kaajas tureet kopaa dazkaart.
kaads tai zanei ir statuss kanaadaa? ja vinja ir permanent resident, tad var iet uz welfare un luugt valsts paliidziibu. it iipashi, ja vinja ir cietusi no emocionaalaas vardarbiibas un ir ar maziem beerniem, valsts sagaadaas gan dziives vietu, gan iespeeju maaciities, gan iedos pabalstu.
25.07.2012 21:51 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Nekad mūžā neļautu tādām cūcībām notikt manu acu priekšā!
Pēc tāda izgājiena Baiba man būtu vienaldzīga kā cilvēks, līdz ar to visu izstāstītu Zanei.
25.07.2012 21:52 |

Reitings 3350
krista - viniem vispar nav nekada statusa, jo iesniedza uz refugee ar safabricetu stastu!
25.07.2012 21:56 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Laigan vina man ne vienu reizi ir prasijusi - a peteris mani krapj? un teica, ka ja uzzinatu, ka krapj, tad brauktu majas!

????
Un pēc visa šī vēl ir kādi pieņēmumi, ka viņa negrib zināt patiesību?
25.07.2012 22:05 |

Reitings 94
Nu murgs! tieši šādi stāsti un vispār, ja paklausās, kas notiek apkārt, cik daudzi šķirās, cik lielam procentam ir mīļākie--goda vārds neticu mīlestībai 21. gadsimtā! un domāju nekļūdīšos, sakot, ka tieši daiļais dzimums nebeidz kultivēt šo pretīgo, zemisko tendenci.
25.07.2012 22:05 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Man būtu vienalga, vai es paliktu ar draudzenēm pēc tā vai nē, bet viennozīmīgi pateiktu. Tā nav jaukšanās attiecībās, tā ir draudzenes apgaismošana un pastāstīšana, ko dara. Es negribētu, lai mana draudzene to no manis slēpj, kamēr otra drāžas ar manu vīru. Tādus noslēpumus pie sevis neturu. Nebūtu mana darīšana, ko Zane darītu tālāk, bet zināt taisnību viņa, manuprāt, ir pelnījusi. Turklāt, kas svarīgāk - saglabāt draudzeni, kura katru dienu cieš un tu par to zini, vai pateikt taisnību un cerēt, ka viņa izķepurosies? Ja netic vai noveļ vainu, tad pati tālāk lai skurinās bez palīdzības.
25.07.2012 22:23 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Pilniigi piekriitu taam retajaam,kuras rakstiija,ka viss jaaizstaasta Zanei.
Piekriitu katram Dopes vaardam!
Man divus gadus atpakalj bija pretiiga situaacija-manas labaakaas draudzenes dzeks man pieseejaas,tur taadi teksti gaaja valjaa,psc vnk. Staastiija ,ka vinam mana draudzene vispar nepatiik,ka jaajaas apkaart,ka es vinam intereseeju jau sen,meegjinaja uzmakties,maigi sakot-izmetu vinu aaraa,peec tam satikos ar draudzeni (bijaam labaakaas draudzenes kopsh 5 gadu vecuma!!!!) visu vinjai izstaastiiju,kaads vins kretiins,vina vel vinu meginaaja aizstaaveet,draudzeni esmu pazaudeejusi,jo vina izveeleejaas ticeet kkaadam kretiinam,kuru pazina 2 gadus tad.. vins vinai izskalojis smadzenes tik taalu,ka vinai nekas neinterese.
Kaut ari iznakums ir taads,kaads vins ir,es tik un taa to dariitu velreiz,jo ja nepastastiitu tad es nevaretu skatities uz viniem ,jo vina bija mana labaakaa draudzene,un mani grauztu sirdsapzinja,ja to patureetu sevii!!
Dominika-riikojies taa,kaa juuties. Ceru,ka izlemsi pastaastiit vinjai visu ,jo neviens nav pelniijis ko tadu!
25.07.2012 23:48 |

Reitings 7497
kad uzzināju, ka labākās draudzenes čalis viņu krāpj (+gribēja arī mani pavedināt), pastāstīju viņai. Viņa atbildēja, ka esmu pārpratusi. Atsvešinājāmies. Nolēmu vairs viņu attiecībā nejaukties, ja reiz vienu reizi brīdināju, bet viņa negribēja tam ticēt. Tad tāda pati mūsu draudzene "Baiba" ar to čali arī pārgulēja + man pastāstīja. Nolēmu, ka otru reizi viņai to nestāstīšu. Viņa uzzināja, ka čalis viņu ar to "Baibu" krāpj un ka es to zinu. Viņa bija ļoti dusmīga, ka es nepastāstīju, un mēs atsvešinājāmies vēl vairāk. Tā šī jākļa dēļ es zaudēju 2 draudzenes. Par to, ka zaudēju "Baibu", nav žēl, jo kādai maukai gan jābūt, lai piekristu drāzties ar tuvākās draudzenes puisi. Bet ļoti žēl, ka zaudēju savu labāko draudzeni. Tā kā gan pastāstot, gan nepastāstot tik un tā tu būsi malējā un tā uz kuru apvainosies...
26.07.2012 00:19 |

Reitings 9169
mana pieredze bija gan nedaudz savaadaaka - draudzenes viirietis diez kaapeec izdomaaja, ka vinjsh var ar maniim daliities it visaa un saaka man staastiit par saviem saansoljiem. to atstaastiiju draudzenei, kura vinju savukaart pameta. no saakuma vinja paaris meeneshus no maniim izvairiijaas, jo es vinjai saistiijos ar to slikto zinju, bet peec tam man par to pateica paldies un muusu draudziiba tikai nostiprinaajaas.
peeteris ir maita, jo domaa, ka zanei nav kur sprukt. zeel, ka statuss nav viniem sakaartots, tad vareetu buut savaadaak. lai gan, pati labi gribot, vinja vareetu atrast darbu un dabuut viizu pat bez izgliitiibas nekvalificeetaa straadnieka statusaa.
pieljauju arii iespeeju, ka zane patreiz uz daudz ko piever acis, jo vinjai tas ir izdeviigi. nekur nav teikts, ka vinjas plaanos neietilpst aiziet prom no peetera, tikko statuss buus ieguuts un tava iejaukshanaas vinjai taadaa gadiijumaa buutu pilniigi nevajadziiga.
26.07.2012 00:27 |

Reitings 357
Paldies Dievam, ka man nav tādu tizlu draudzeņu. Viena šalava , otra ņuņņa, pelēka pele ,kura sēž uz vīrieša kakla.
Mīļās dāmas, tieši tapēc es uzskatu ,ka sievietei paralēli vīrietim ir jādomā par savu dzīvokli, kaut arī viņā nedzīvot, bet īrēt kādam, par auto, par labu darbu, jo mēs nekad nezinam, kas var notikt ar to kas mums liekas pietiekami stabili. Arī pele savā alā skrienot jūtās droša, līdz kāds izdomā pielikt lamatas pie pašas ieejas.!
Tapēc dzīvē ik pa laikam kkas ir jāpamaina. Lai nav jāiesēžās.
26.07.2012 00:33 |

Reitings 701
Nu ja Zane butu man draudzene, es noteikti visu izstastitu, bet no sakuma samekletu kadu pieradijumu. Varbut, kad ejat nakosreiz tuset, lieciet savas mantas un telefonus viena somina, un tad tev butu iespeja parbaudit, vai ir sms no petera?
Ja Zanes dzivesvieta ir uz vinas varda, vai kautvai kopiga, tad vina var vinu izdzit ara.
26.07.2012 00:38 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Gan jau Zanei ir nojauta, ka kaut kas nav ok, tik viņa nevar saprast kas. Ja tu vari parunāties un apmēram uzzināt vai viņa jūt, ka kaut kas nav ok vai ne. Ja jūt, tad vari dot kādus mājienus, bet ja viņai liekas, ka viss ir kārtībā, tad varbūt labāk nejaukties.
Kaut gan man būtu labāk, ja kāds pastāstītu. Jo ar bija labs gadījums (par ko sīkāk nestāstīšu) bet man pateica un es tam cilvēkam ticēju, jo zināju, ka viņš man sliktu nevēl. Kad tiku pie pierādījumiem, tad sapratu kas ir kas. Un jāsaka paldies, ka atvēra acis :) Bet cilvēki ir dažādi. Viņa var arī nenoticēt, bet ja būs gudra, tad varat kopā pieķert viņus. Un atradīsies pirādījumi.
26.07.2012 00:43 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Pasaki Baibai, ka viņa ir baigā KUCE! Ka viņai viss nāks atpakaļ un ka tik labas draudzenes kā Tu un Zane nav pelnījusi, ka neko labāku par kādas citas nodzērušos Pēteri viņa nav pelnījusi un arī savā dzīvē nedabūs!
26.07.2012 00:49 |

Reitings 9169
AURA - kaa vari teikt, ka sieviete ir peleekaa pele un njunnja, nezinot situaaciju? tad jau es arii esmu uz pareizaa celja, lai par taadu kljuutu, jo veelos ar beerniem buut diendienaa kopaa liidz tie sasniedz 3-4 gadu vecumu. :S un jaa, kopsh kura laika diendienaa mazu 2 mazu beebiishu aukleeshana un maajas kopshana ir seedeeshana viirietim uz kakla? tas ir smagaaks darbs nekaa straadaat fabrikaa, jo nav briivdienu un atelpas briizju. kanaadaa daycare maksaa tik daargi, ka dazkaart izdeviigaak ir seedeet maajaas, nekaa straadaat par minimaalo algu. kad beerni ir paaugushies, tad protams, ir jaadomaa par studijaam/darbu, bet paarmest mazu beernu maatei ir netaisniigi.
26.07.2012 00:50 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
nu nezinu, es nesaprotu jūs meitenes, ja jūs būtu tās Zanes vietā, jūs negribētu zināk, ka tiekat krāptas? es 1000000% gribētu, lai man to pasaka. un lai iedrošina sākt normālu dzīvi. cilvēks, tak pelnījis kko labāku.
26.07.2012 02:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits