Man ir sasapejies jautajums!
Bridinu, ka loti gari!!!
Man ir divas draudzenes (teiksim Baiba un Zane) un vinas sava starpa ir ari baigas drushkas. Stasts ir baigi garsh, bet nu long story short: Baiba gul ar Zanes viru. Zane, protams, neko nezina, jo pa dzivi ir loooti naiva meitene. A Baiba ne tikai gul ar Zanes viru Peteri, bet ari skalo Zanei, kads liels suds Peteris ir un, ka vinai vins japamet, jo vins pret vinu un berniem slikti izturas. Zane tikai plata rokas, jo vinai jau nav kur iet, ne izglitibas, ne pieredzes, ne naudas, tikai 2 berni uz kakla un majas darbi.
Peteris ir tiesam baigais maita. Vislaik tik suc alinju un pipe zaliti, blauj uz berniem, sarakstas ar citam meitenem un iespejams, ka gul ne tikai ar sievu Zani, milako Baibu, bet vel ar kadu duci! Turklat ir loti greizsirdigs un savu sievu gandriz nekur nelaizh, bet kad palaizh (ar Baibu), tad vnk non-stopa cheko, ko shi dara un raksta stulbas sms, vai vina ar kadu nav jau laizijusies utt. Zanei tas loti sap, jo vina nekad ta nedaritu, jo loti mil savu viru, kurs vinai ir izskalojis smadzenes lidz nemanai.
Brivdienas Baiba, Zane un Dominika svineja Zanes dzimsanas dienu. Tusins, klubs, vispar baigi jautri. Peteris raksta vienlaicigi visam, kur esam ko daram, Zanei nak sms viena pec otra. Es ignoreju un kamer eju pipet Baiba atkal skalo smadzenes Zanei par to, kads Peteris kretins. Beigas Zane izsledz telefonu un tuse talak. Ap 3jiem braucam majas. Baiba brauc pie mani, jo vinai soma palika. Zane man kaiminiene, saka, re, ku mans virs stav uz ielas a Baiba saka, da ne, tev regojas, es nobrinos, bet nenoreageju! Baiba savac somu un izskrien pat neatvadijusies, sak, jaskrien, jo vinas draugs loti greizsirdigs (vina vinam sameloja, kur iet) un jaskrien majas, jo norausies. Zane tikmer zvana un saka man, ka Peteris nav majas, aizgajis uz veikalu (aha, tas bija vins uz ielas!!!) Nu vina aizgaja vinam preti un uz veikalu, priecigs prats, dzimsanas diena tachu! Pec 10 minutem zvana, saka, a veikals ciet, Peteris tur nav, ies majas. Un te peksni Baiba zvana, saka, taksi nevarot dabut. Es loti nobrinijos, ka 3 milj. pilseta uz galvenas ielas taksis nav! Izgaju preti. Satiku Baibu izpurushu un ar tadam sasarkusam lupam un ap muti viss tads sarkans. Vina atnaca pie manis un sedeja pusstundu. Stastija, ka Zanei japasaka, ka vins vinju krapj. Karoce kudija mani. Un tad es attapos! Vina satikas ar Peteri!!!, tapec vina ta skreja prom, bet tagad redz neskatoties uz draugu sezh pie manis! Un Zane zvanija, ka Peteris atradies tieshi taja laika, kad es Baibu satiku!
Tads ir mans stasts isuma, tur vel miljons detalu! Es nezinu, ko lai es daru?! Man liekas, ka tas ir tik zemiski ta izdarit pret Zani vinas dzimsanas diena. Baibai nav sirdsapzinas, es esmu soka ka vina ta vareja! Un vel baigi chupojas ar Zani. Man loti zel Zanes.
Man jautajums, ko man darit? Saprotu, ka Baiba ar Peteri jau bez maz vai mil viens otru un tas nebeigsies, jo tas jau turpinas vairak ka gadu! Bet ko lai dara, lai Baiba beidz tuset ar Zani? Ko jus daritu? Vai ir jega iejaukties, vai noslegties no visa? Skaidrs, ka ar Baibu es vairs nekontaktesos, bet niez nagi vinjai kko pretigu uzrakstit! Ka ari gribas panakt, lai Zane ar Baibu netuse kopa!!! Help!