Lasu grāmatu, gandrīz jau izlasīju, gribēju padalīties. :)
Jūs zinājāt, ka ir 5 mīlestības valodas? Un kāpēc citi reizēm jūtas nemīlēti? Un kāpēc notiek krāpšanas attiecībās, strīdi, aizvainojumi?
Jo iespējam jūsu vīrietis runā citā mīlestības valodā nekā Jūs! Bet interesanti ir arī tas, ka abi partneri var runāt dažādās valodās, bet saprast viens otru.
1) Labi vārdi - ja jūsu vīrietis (vai Jūs - tā var būt arī Jūsu valoda :)) Jums bieži izsaka komplimentus un cenšas tos sagaidīt no Jums (kā jau meitenes minēja - dod pačamdīt muskuļus, utt) - tieši šī ir viņa valoda!
2) Laiks - kad vīrietis grib ar Jums pavadīt laiku kopā (bet atcerieties, ka laiku pavadīt kopā - nenozīmē atrasties vienā telpā ! Tas ir pilnībā būt ar otru cilvēku! ) S.c. tieši šī laikam ir mana valoda. :)
3) Pieskārieni - manuprāt šeit man nav nekas jāsaka - arī mīlestības valodā runā bērni - ja bērns ierāpjas tēvam klēpī un glaužas klāt, kad tas atnāk no darba - tad tā ir pieskārienu mīlestības valoda. :)
4) Palīdzība - ja vīrietis Jums palīdz mājas darbos un lūdz palīdzību, tad šī valoda ir viņa! (Jāņēm vērā aspekts, ka mīlēt tas ir lūgt palīdzību, nevis pieprasīt. Pieprasot, Tu mīlestību nogalini).
5) Dāvanas - ja Jūsu vīrietis mīl Jums dāvināt dāvanas - tad šī ir viņa valoda. (Tāpat arī bērnam, kurš ar aizrautību sniedz Jums norautu dārzā puķīti vai uzzīmētu mammu). :)
Cik interesanti, man bija tas kādam jāpastāsta.