SOS! ātri nost 3kg

Reitings 118
Reģ: 29.01.2009
Tātad, sākšu ar problēmu :D
Šajās brīvdienās man jāiet uz kāzām. Jau pavasarī nopirku pieguļošu, skaistu kleitu, kas tajā laikā derēja perfekti, jo gāju uz sporta zāli un rūpīgi sekoju sev līdzi.
Vasarā aizgāju uz jaunu darbu, kur ir darbs līdz ausīm un vispār neatliek laika ne zālītei, ne arī normālam ēdienam, kā rezultātā esmu (nu, kādi 3-4 kg) pieņēmusies svarā. Piemērīju kleitiņu un tā ir tagad pārāk apspīlēta un izceļ to, ko nevajag :D
Jautājums tagad... Vai atlikušās 3 dienas uztaisot sev ūdens/kefīra/jebkādas citas atslodzes dienas es varu tikt vaļā no tās kārtiņas, lai kleita atkal der normāli??
Respektīvi, kādai ir pieredze ar veiksmīgu rezultātu? Tā jau, protams, saprotu, ka vismaz 1 kg aizies, bet vai tik daudz?
Man šoreiz tiešām nepieciešams fiksais variants.
Nu, vai arī man nav cerību un jāmeklē jauna kleita?
P.S. Ja pēdējais variants, tad varbūt kāda zin, kurā veikalā ir labas kleitas, ko var vilkt uz kāzām :D
24.07.2012 23:42 |

10 gadi
Reitings 884
Reģ: 09.06.2012
Priekš kam visas šitās kampaņdiētas?? Labāk nopērc jaunu kleitu un nečakarē organismu! Kādreiz stulba būdama izmēģināju daudzas diētas, tostarp griķu, kefīra, olu u.c., bet pēc VISĀM svars atgriezās PRECĪZI dubultā! Zaudēsi 3kg - dabūsi 6kg atpakaļ. Un ne jau nu taukus tu zaudēsi, bet gan muskuļus un ūdeni. Tev to vajag?? Labāk nopērc jaunu kleitu un tos 3kg zaudē normālā veidā. Tas prasīs mēnesi, toties nenāks atpakaļ dubultā. Ļoooti nožēloju, ka ievēroju kaut kādas diētas. Tagad man ir nelabi no griķiem, olām, kāpostiem, kas man kādreiz tik ļoti garšoja, protams, pateicoties šīm "labajām" diētām.
25.07.2012 12:50 |

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Nu nez, man svars neatgriežas pēc diētām! Bet tas varbūt, jo diētu laikā neesmu drastiska ar sevi. Gadās pa vidam kādreiz arī kaut ko apēst vai izdzert, ko nedrīkst. :D
25.07.2012 13:04 |

Reitings 118
šodien nopirku jaunu kleitu! :D lai būtu rezerves variants, ja plāns neizdosies. Lai gan šodien tikai zemenes esmu ēdusi.
Un tai meitenei, kas man uzgāzēja par to "normālo" ēdienu.. Nu, es arī jogurtiņu par tādu neuzskatu, jo no vērtīgām uzturvielām tur ir maz, parasti jau ir saldināti. Un man patiešām neatliek laika pat tam. Darbā vispār parasti neēdu (dažreiz tik kkādu kārumu, jo kolektīvs liels un gandrīz katru dienu ir kāds pamats cienastam), jo esmu ierakusies un tikai vakarā saprotu, ka diena ir cauri. Un tad mājās vakariņās kaut ko vieglu un veselīgu sataisu, piemēram, dārzeņu salāus, sautētus dārzeņus, tvaicētu gaļu utt. Bet, ņemot vērā, ka kaut kā jākompensē enerģijas zudums, tam visam pa virsu sastumju saldumus un tagad dzīvoju ar riepiņu :D
Bet, cerams, septembrī mans skrējiens beigsies un varēšu normālā ritmā ieiet.
25.07.2012 23:44 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
25.07.2012 23:47 |

Reitings 118
Reģ: 09.07.2012
fresh - tas dzekins aaa tik seksiigs
26.07.2012 00:20 |

Reitings 16
Reģ: 30.05.2013
Iesaku rūpīgi visu noskatīt par šo olu diētu – diezgan patiesi – no paziņām zinu, kas ir sabeiguši tos orgānus par ko viņi tur runā – noskaties https://youtu.be/CWy4y5-VpI4
15.07.2016 15:42 |

Reitings 8968
man baigi forši iedarbojās vārīta visas fileja ar burkānu kāpostu salātiem, 3 dienās bij vairāk kā 3 kg nost un esi paēdusi, bet tas arī atkarīgs cik daudz sver, ja esi tā jau tieviņa, būs grūtāk nekā apaļīgai!!
15.07.2016 15:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits