Mani kaitina tas, ka vinam uznak brizhi, kad vinjam sak besit bardaks, vai ka kaut kas nav sava vieta un vins sacel traci. Parasti pirms guletiesanas vinam sakas skraidishana pa maju un bakstisana ar pirkstu, kas jaizdara un kas kur janoliek. Lieki piebilst, ka vinjam trauce tikai MANAS mantas!!! Tad nu aizvakar ari bija kaskis, jo es segu skapi neieliku, bet vinam ta sega besi, vins saka skandalet 1 naksti, ka sega janovac. Lidz ritam tadas lietas nevar pagaidit!
Ta pat ari skatisanas ledusskapi. Mums ir tikai ta partika, kas ir acu prieksa atverot ledusskapi. Ta, kas talak nolikta, ta neeksiste.
Vot i kaitina, kad blauj - mums nav ko est, laigan ledusskapis pilsns ar edienu, tiaki kastite, piemeram, paslepusies aiz piena pakas. Un ta katru otro dienu.
Es nevaru atrast. Un ja vins nevar atrast, tad tiek parrakta visa maja, laigan lieta, ko mekle ir acu prieksa.
Kaitina, ka mani pasauc uz vannas istabu raut vinam uzacis (turklat steidzami!), es pametu visas daramas lietas a vins izdoma vel noskuties vai dusha ieiet. Tad nu es ka lose gaidu, kad vins atbrivosies!
Bet nu protams, tas lietas ir loti milji kaitinosas, man nav tadu lietu, kas ta pamatigi izved. Nu varbut ta kartosanas pusnaktii!