Kaitinošas lietas mūsu vīriešos!

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Sveikas!

Vai ir kāda īpašība, lieta, uzvedība kas kaitina Jūsu vīriešos?
Vai esat viņam par to atzinusies? Kā viņš reaģēja? Vai mainījās?

Lai saulaina diena, Meitenes!
24.07.2012 11:31 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Visvairak tracina, ka vins noperk kautko jaunu savai masinai un man vienmer jaiet japaskatas, ka izskatas un nedod dievs man nepatiks jo tad vnm saka ka es neko nesaprotot kas ir smuks un kas nav :D
Protams ari tas, ka neaiztaisa skapi, nenovac traukus, staiga pliks pa maju, visu vakaru sez ss.lv un luur uz masiinaam kuras nemaz netaisaas pirkt, nevar piecelties ar modinaataaju, nekad pats nevar uztaisiit sev eest, peec vannas viss pludo, mazgaa matus ar manu sampuunu kautgan pasam ir saveejais, izsaka nepiedienigas pieziimes, bet kopumaa muusu attieciibas ir ideaalas :D
24.07.2012 14:57 |

Reitings 4
Reģ: 24.07.2012
Kad zvana, runā krievu vai angļu valodā, jo zina, ka mani tas ļoti kaitina :) un ja ne šis variants, tad uzgriež radio un dzied līdz, lai mani it kā iepriecinātu un tad prasa vai man patika :D

Kad kaut ko cenšas sataisīt, gandrīz vienmēr paliek tikai sliktāk un tad attaisnojas kāpēc tā sanāca.
24.07.2012 15:27 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Nekad nenomazās traukus aiz sevis, pat ja tā būtu tikai karotīte, vienmēr noliks blakus izlietnei, nekad izlietnē, viss būs smuki sakrauts blakus. Kaut ko nomazgās man liekās tikai, ja viņam ar automātu draudēs :D Bet savā zīņā labi, jo ir meitenes, kuru vīrieši piekrauj pilnu izlietni līdz krānam, un tad lai nomazgātu vispirms visi ir jāizkrāmē laukā :D man šī problēma atkrīt :D
Arī gultu saklās/uzklās tikai ārkārtas gadījumos.
Nekad nenomainīs wc papīra rulīiti.
Zeķes vnm "smuki' izkārtotas uz radiatoriem, veļas dēļa pēc novilkšanas, jo redz vēdinās līdz nākamajai dienai, kad vilks kājās.
24.07.2012 16:09 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Aj, pat neinteresanti, ka manējais neko tādu tipisko, kas kaitina, nedara... Krietni kārtīgāks un pedantiskāks par mani, tā kā viņš tikai varētu sūdzēties, ka es kā cūciņa dzīvojos. (s) :D
Mani kaitina, ka viņš aizmig TIK ātri. Man vajag 20-30min pagulšņāt gultā, iekārtoties, sakārtot savas domas utt... Viņš apguļās un jau guļ! (t) :D
24.07.2012 16:19 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Mani nekas nekaitina.. Bet nu pēc šī visa es secinu, ka esmu pilnīgs vīrietis, jēēs! :D
24.07.2012 16:25 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Citu meiteņu vērtēšana, gaidot reakciju, vēl nav nekas. Trakāk ir, kad negaida reakciju, jo uzskata, ka tā runāt savas meitenes klātbūtnē ir normāli.
24.07.2012 16:36 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Es lasu un nespēju izdomāt, kas mani kaitina :D
Viņš ir šausmīgi kārtīgs un visu aiz sevis savāc, noliek vietā utt.
Vairāk es viņam noteikti kaitinu nekā viņš man..
Vienīgi citreiz kaitina, ka viņš kaut ko sāk darīt, kārtot, mazgāt, kad jāiet no mājās ārā un tad man ir jāgaida, kamēr viņš to izdarīs :D
24.07.2012 16:42 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Viss ir atkarīgs no mana garastāvokļa, kad ir slikts, tad viss kaitina, ja labs, tad neko neievēroju:)
24.07.2012 17:23 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Kaitina, kad prasu , lai vakaros saklāj gultu, kamēr esmu dušā, lai nākot no dušas uzreiz varu iet gulēt. Tā vietā viņš nogaida, kad nākšu no dušas, pielāks ātri kājās un sāks tikai tad klāt, kad izdzirdēs, kad atveras vanna istabas durvis :D Un , kad ieeju istabā un redzu, ka sāk klāt, viņš vienmēr saka: Es aizskatījos filmu :D

Tracina, ka neko nevar izlemt/ izdarīt/ aizbraukt bez manis :D
24.07.2012 17:30 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
Meitenes, esmu nosmējusies līdz vēderkrampjiem! :D ,
manējam ir novērojamas tieši tādas pašas īpašības kā jūsu vīriešiem, kāda sakritība! :D:D,
manam ļoti patīk lielajā istabā ieslēgt nereāli skaļu mūziku ar basiem tā, ka rīb visa māja un nevis dziedāt līdzi, bet kaukt,
ja viņš pa tv dzird reklāmu atkal kauc līdzi un turpina pusdziedot, pusrepojot izdomāt vārdus tālāk un tālākie vārdi bieži vien ir par kotletēm, karbonādēm un īsāk sakot ēdienu :D ,
arī man sarunas vidū mēdz pēkšņi iebļauties :"pārā pupus" ,
kad iznāk ārā no tualetes pa lielam, VIENMĒR pasaka, ka esot bijis baigais klucis (TĀĀĀ BESĪ),
kad iet uz dušu ieslēdz savā telefonā mūziku un tusē dušā kamēr tā ir nošļakstīta un paklājiņš jau peldās,
mūžīgā zeķu problēma... viņš zeķes novalkā tā, ka tur viņas jau izskatās, kā marles, bet ārā mest man neļauj un kad izmetu tad ir TIK dusmīgs,
pēc dušas viņšvienmēr saģērbjas atpakaļ mājas drēbēs un arī tajās pašās zeķēs, un kad jāiet gulēt zeķes gluži kāčības noliek pie gultas ( ja esmu agrāk augšā, tad pa taisno iemetu veļas kastē un, kad viņš pamostas, tad bez labrīt uzreiz prasa, kur labās zeķes palika :D),
nekad neļauj pagaršot ko viņš ēd no viņa šķīvja, tad sākas karš,
mirs badā tāpat kā jūsējie pat tad, kad ēdiens jau ir uztaisīts, bet jaatsilda.. ,
skaita savas krūšu spalvas un neļauj dzīt nost,
valkā vienus un tos pašus kreklus uz riņķi, jo viņam ir slinkums ielūkoties skapja dziļākajos nostūros,
un vēl varētu paturpināt... Bet tā vispār esam jauks pārītis un tās kaitinošās lietas piešķir tādu...asumiņu :D
24.07.2012 17:32 |

Reitings 259
Reģ: 30.08.2011
man arī ļoti kaitina, ka staigām bez čībām vai ar āra apaviem pārvietojas pa istabām. :D katru reizi aizrādu, bet nekas nemainās
24.07.2012 17:34 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
:D :D
ak dies, kā es nosmējos par Katrīnas ierakstu!!
24.07.2012 17:35 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
ā un vēl, mans vīrietis saka, ka viņam negaršo kukurūza, paprika, ok īsāk sakot garšo, karbinādes, kotletes, omlete, kartupeļi un pankūkas. kad ieejam veikalā, neļauj neko no netradicionālā nopirkt, bet kad uztaisu un nesaku, kas tur iekšā (piemēram viņš atsakās ēst lazanju ja tur ir paprika un sīpoli) un sametu iepriekšminētās sastāvdaļas, viņš apēd vēl papildus porciju un pasaka, ka tik garšīga lazanja vēl nebija ēsta... :D:D komiski! kā mazam bērnam!
24.07.2012 17:44 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
parād pupeļus :d :D :D
24.07.2012 18:05 |

10 gadi
Reitings 652
Reģ: 29.01.2009
Eeee, pat normāla tēma!
Bet zinu ka manai draudzenei kaitina ka nolaizu vaigu vai viņu kutinu!:D
24.07.2012 18:41 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Vinjsh vienmeer mani steidzina un saka, ka jau kaveejam un kad esmu gatava (un es pat neesmu tik leena saliidzinoshi ar videejo aritmeetisko meiteni taisiishanaas zinjaa), tad vinjam jaaizdara veel tik daudz lietu un man sanaak gaidiit.

neljauj klausiities muuziku mashiinaa kaadu gribu, vai vismaz taadu, kas mums abiem patiik. visu laiku tikai metaals.

ir paaraak labsirdiigs, vienmeer visiem visu izmaksaas, aizvediis paliidzees un tad peec tam suudzaas, ka atkal shomeeness par daudz izteereejis un negaida atpakalj no citiem, ka vinjam paliidzees. gribaas sapurinaat
24.07.2012 20:26 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Vinjsh vienmeer mani steidzina un saka, ka jau kaveejam un kad esmu gatava (un es pat neesmu tik leena saliidzinoshi ar videejo aritmeetisko meiteni taisiishanaas zinjaa), tad vinjam jaaizdara veel tik daudz lietu un man sanaak gaidiit.

Arī mums tā ir :D
24.07.2012 20:31 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
aaa, kad eedam vakarinjas vienalga kur - ar vinja vecaakiem, restoraanaa vai divataa, gaida, kad visi jau izeedushi pusskiivi un tad saak eest savu atdzisusho eedienu nenormaalaa aatrumaa, nu vienkaarshi rij. Tas mani pat nekaitina, bet vienkaarshi liekas diivaini, ka nemaak leenaam eest :D
24.07.2012 20:40 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Amelle izklausās, ka mēs, iespējams, ar vienu vīrieti dzīvojam kopā :D te intrumenti.,..riktīgi smieklīgi , manējam tas pats... nezinu vai Tavs arī ņemās ap servisu un labo mašīnas, bet manējais gan, un pilnīgi vārds vārdā Tev rakstīts,kas man mājas darās :D

es jau smejos un mūsu saderināšanās gredzenus vajadzētu nomainīt uz šādiem :D :D :D

24.07.2012 21:09 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
viņš naktīs man bīdās arvien tuvāk un tuvāk, līdz pats guļ gultas vidū, bet es uz pašas maliņas :D
un viņš savas drēbes skapī samet, kur pagadās, un pēc tam sūdzas, ka neko nevar atrast
kad es kaut ko daru pie datora, bet viņš turpat blakus garlaikojas, tad visu laiku cenšas pievērst manu uzmanību
dažreiz, atstāstot kaut kādus notikumus, tos pamatīgi piepušķo
izmētā savas zeķes, krūzītes utt., un mēģina iestāstīt, ka es taisot nekārtību dzīvoklī :D
24.07.2012 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits