Meitenes, esmu nosmējusies līdz vēderkrampjiem! :D ,
manējam ir novērojamas tieši tādas pašas īpašības kā jūsu vīriešiem, kāda sakritība! :D:D,
manam ļoti patīk lielajā istabā ieslēgt nereāli skaļu mūziku ar basiem tā, ka rīb visa māja un nevis dziedāt līdzi, bet kaukt,
ja viņš pa tv dzird reklāmu atkal kauc līdzi un turpina pusdziedot, pusrepojot izdomāt vārdus tālāk un tālākie vārdi bieži vien ir par kotletēm, karbonādēm un īsāk sakot ēdienu :D ,
arī man sarunas vidū mēdz pēkšņi iebļauties :"pārā pupus" ,
kad iznāk ārā no tualetes pa lielam, VIENMĒR pasaka, ka esot bijis baigais klucis (TĀĀĀ BESĪ),
kad iet uz dušu ieslēdz savā telefonā mūziku un tusē dušā kamēr tā ir nošļakstīta un paklājiņš jau peldās,
mūžīgā zeķu problēma... viņš zeķes novalkā tā, ka tur viņas jau izskatās, kā marles, bet ārā mest man neļauj un kad izmetu tad ir TIK dusmīgs,
pēc dušas viņšvienmēr saģērbjas atpakaļ mājas drēbēs un arī tajās pašās zeķēs, un kad jāiet gulēt zeķes gluži kāčības noliek pie gultas ( ja esmu agrāk augšā, tad pa taisno iemetu veļas kastē un, kad viņš pamostas, tad bez labrīt uzreiz prasa, kur labās zeķes palika :D),
nekad neļauj pagaršot ko viņš ēd no viņa šķīvja, tad sākas karš,
mirs badā tāpat kā jūsējie pat tad, kad ēdiens jau ir uztaisīts, bet jaatsilda.. ,
skaita savas krūšu spalvas un neļauj dzīt nost,
valkā vienus un tos pašus kreklus uz riņķi, jo viņam ir slinkums ielūkoties skapja dziļākajos nostūros,
un vēl varētu paturpināt... Bet tā vispār esam jauks pārītis un tās kaitinošās lietas piešķir tādu...asumiņu :D