Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kaitinošas lietas mūsu vīriešos!

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Sveikas!

Vai ir kāda īpašība, lieta, uzvedība kas kaitina Jūsu vīriešos?
Vai esat viņam par to atzinusies? Kā viņš reaģēja? Vai mainījās?

Lai saulaina diena, Meitenes!
24.07.2012 11:31 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Pēdējie, ko palasīju, vienkārši gāž no kājām! Es te, čurādama, sēžu! :D :D :D Favorīti:

Vienmēr, kad nāku no darba, un šis ir mājās, tad kaitina un prasa, kas tur ir un nelaiž iekšā dzīvoklī, kamēr man aizbesī

Manus stringus kāra ārā pagalmā uz šņores
22.08.2012 00:05 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Mani kaitina, tas, ka vins ta ka musa trin kaju pirkstus un visu laiku ritma tos pasus kaju pirkstus kustina! :D Nu drausmas, tas mani loti uzvelk.
Man loti nepatik, ka vins skatoties TV citu apkart notiekoso nedzird un nemana, ari no reklamam netiek acs atrauta.
Kaitina ari tas, ka vins neatbild, kad runaju ar vinu par kaut kadam nopietnam, dzilam temam. Vienmer atrunajas vai nu ar nogurumu, vai ar to, ka smadzenes nestrada.
Zekes un drebes... ne, vins nemeta pa visu maju, ka te citam, tacu vins visu saliek uz divana, tacu nu loti reti nakamajas dienas kaut kas no ta tiek tomer otrreiz uzvilkts.
Nu jau smiekligi man liekas tas, ka vins uzvilkt gaisas drebes var tikai 1 reizi, jo tas bus netiras, lai ko ari daritu vai nedaritu.
Reizem nepatik ka vins runa pa telefonu. Pirmkart, jau "Hallo" vins ar tik briesmigu akcentu sacis blaut, otrkart, reizem vinam patik izmantot mikstinajumus vardiem (kurus, manuprat, vispar ir drausmigi mikstinat) tas ne kas, ka saruna ir tomer nosaciti ar biznesu saista, nevis ar kadu comu.
Loti atri ed un pats citreiz par to dusmojas vai ari pec tam sudzas par vederapem. Un esana sad un tad vinam sanak loti skala.
A, un vel ta drebju mesana netiro drebju groza (tas mums stav uz skapja augsas) - iedomajies, ka tas ir basketbola grozs.

Esmu runajusi par visam kaitinosajam lietam ar vinu un ne reizi vien. Sis tas ir mainijies, paliusas principa ir nosauktas lietas, kuras laikam bus loti gruti izmainit. Piemeram, par to drebju mesanu velasgroza - vins vel speciali mana klatbutne iemet un tad nu dikti lieligs, ka trapijis... :D
22.08.2012 10:55 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Laikam jau nekas jauns... :D
Bet ja jau visas tad visas :D
* Contra Strike....tas ir viskaitinošākais, jo tiklīdz sāk spēlēt, tad tas ieilgst uz kādām 2-3h :D
* Zeķes...āāā, zeķes...., tas pats ar drēbēm, kur noģērbjas tur arī paliek.
* šobrīd strādā celtniecībā, līdz ar to, no darba pārnāk baigais šmulis....viņš nenovelkt netīrās drēbes uzreiz....vispirs jaieslēdz pc, tad jāizspēlē Fikss un tikai tad taisās uz vannu. Rezultātā visa istaba ir baltās pēdās pēc viņa.
* paēd, padzer un atstāj traukus vienalga kur - uz galda, skapīša, palodzes utt.
*kaķis palielam nokārtojies savā kastītē....tad nu ĀRPRĀC uz tualeti, vannas istabu iet viņš nevar jo tur kkas smird :D un protams, vinjsh negrasas izvākt.
*slapjaa grida pec dushas...
*need visadus gardumus, kas man garsho, lidz ar to tos es nevaru gatavot...piemeram pilditie pipari, krabju salati, kabachi...nu visas lietas kur ir paprika, kaposti, kabaci utt.
*saburzits palags - ka var gulet uz tada? es vinju nesaprotu...

TAs ta isuma, bet nu nav tik traki ka izklausaas :D
22.08.2012 11:19 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
Akdievs Miss_Tiina, lasu tavu rakstiņu, un domāju, ka tu apraksti pilnīgi manu puisi, veinīgi viņš novelk darba drēbes tur pat pie pc sēdēdams...kau kāds trakums ar viņiem, un laikam tiešām, visi puiši ir vienādi...to pašu noteikt puiši varētu teikt par mums meitenēm:))
22.08.2012 11:34 |

Reitings 2494
kā var aizra'dīt, ka staigā bez čībām? Es arī staigāju - kas slikts no tā var notikt??? Man patīk plikām kājām.. ja vien nav auksta grīda..
22.08.2012 11:38 |

Reitings 1242
Par tām čībām es tiešām nepārmetu, jo pati nenēsāju....man mamma bija no anglijas atvedusi tās čībiņas kā zeķes, kura nav jaievelk, bet ar gumijiņu...tadas tad reizēm uzvelku, kad kājas nosalušas.... bet savādāk nekā....
Protams mājās ir arī čības, ja nu atnāk ciemiņi, kuriem tās obligāti vajag :D
22.08.2012 11:46 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man īstenībā parasti nekas īpaši nekaitina, bet pēdējā laikā mani tracina, ka visu laiku runā pa telefonu. Nu kur var TIK daudz runāt ar telefonu, piedevām 70% sarunu ir ar vienu cilvēku :D Ceru, ka pēc pāris mēnešiem pāries. :D
22.08.2012 13:13 |

Reitings 1010
Reģ: 07.02.2010
Visvairāk kaitina tas ka, ja ieiet dušā, tad uz 1 h ka minimums, viņš varētu mazgāties un mazgāties, to es nesaprotu, man ar visu matu mazgāšanu pietiek max 30-40min :D
Tad kad vienmēr kaut kur jāsteidzas, saka "es ātri ieskriešu dušā", tas atkal ir uz stundu, tāpēc sanāk kavēt:D

Vienmēr kavē visu, ja saka būs pēc 10 min, atbrauc pēc 30, ja saka ka būs pēc stundas, atbrauc pēc 2h. Labi ka esmu to jau piefiksējusi, sākumā gan bija grūti.

Kad ir piedzēries vienmēr naktī krāc, ikdienā to nedara.

Ja darbā kaut kas neiet tik labi, vienmēr ciešu es, savu slikto garastāvokli izgāž uz mani.
22.08.2012 14:06 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Oj, ir tik daudz lietas, kas kaitinas, bet gan jau arī viņam būtu,ko uzskaitīt, ja par mani pajautātu :D

Piemēram:

*Kad viņš ir dzēris, izdomā kaut ko, ko es neesmu darījusi/teikusi un pats par to apvainojas vai dusmojas :D
*Kad taisa kafiju, tad nober visu galdu ar kafiju un cukuru, un nenoslauka aiz sevis.
*101 dienā var pārģērbties un tik velk tīras drēbes un met čupā.
*Ejot gulēt, novelk zeķes un pamet tās zem krēsla. (Es tās zeķes vienmēr saucu par seskiem :D)
*Reizēm neizrāda pilnīgi nekādu iniciatīvu un nepalīdz man mājas darbos.
Un vēl daudz lietas, kuras neuzskaitīju :D

Bet tad, kad aizrādu, tad viņš visu izdara :)
22.08.2012 14:09 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Jā, pandory pēdejie divi minētie punkti arī atbilst manējam :D
22.08.2012 14:12 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Kaitina tas, ka negrib palīdzēt mājas darbos. (ēst taisīšana, trauku mazgāšana utt.)
Izteikts čaklītis paliek tikai tad, kad piesakās ciemiņi :D
22.08.2012 14:15 |

Reitings 585
Reģ: 16.01.2011
Daudz kas sakrīt ar jums, bet vēl man ļoti besī, ka spēlē WOW! Tad pilnīgi viss apkārt pazūd, var nosēdēt vairākas stundas!
Un vēl man besī, ka ēd visu ar visām serdēm! Nevaru ciest!
22.08.2012 23:12 |

Reitings 1
Reģ: 26.08.2012
- Ļooooti viegli aizkaitināms, kad ir izsalcis. :3
- Par spīti tam, ka jau tā viņam ir problemātiski aiziet gulēt pirms pusnakts, vakara kafija ir must.
- Bieži lūdz paskaidrot manas rīcības motīvus. Tā kā mana pasaule balstās uz sajūtām, nevis uz loģiku, dažbrīd nākas pamatīgi iespringt.
- Plēš šovinistiskus jokus. Un daudz.
- Patīk mani biedēt. Pieķēru sevi pie domas, ka bail iet uz virtuvi, jo jau esmu tur piedzīvojusi pāris BUU! :D
- Grūti pamodināt. Ja atņemu segu, tad rūc, un man nāk smiekli un žēl viņu vilkt ārā no migas.
- Šad tad par daudz piekasās vārdiem. Nu nemāku es superprecīzi izteikties, vismaz ne vienmēr.
- Ir tāda spēlīte Travian. Ņemas kā traks gar to.

Ir aizrādīts. Bez rezultātiem. :D Jāpieņem un jāmīl tādu, kāds ir.
26.08.2012 23:01 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Visvairāk traucē, ka pārtrauc, ja kaut ko stāstu. Bet pie tā jau esmu pieradusi, jo gandrīz visi vīrieši tā dara. Un par datorspēlēm mums ir riktīgi labi, jo parasti viena spēle iet 20-40 min, un tad mēs sarunājam, es darīšu tik ilgu laiku to un to, kad lakoju nagus vai skatos savus meiteņu seriālus, viņam ir tik un tik spēlītes. :D
Poda brille ir normāli - kad es eju - nolaižu, kad viņš iet - paceļ. Man tā liekas vīriešu diskriminācija mazliet. :D
26.08.2012 23:11 |

Reitings 152
Eh, man arī savējo gribas paslavēt.
Nu ir jau arī protams lietas, kas tā ne pārāk.. Kaitina, kad viņš sadzeras un muļķīgi uzvedas. Vēl kaitina, ka viņš tik šausmīgi jauki un forši izturas pret daudzām sievietēm, tas uzdzen tādu greizsirdību citreiz, bet nu cenšos saprast, ka tas ir tikai pluss..būtu tak drausmīgi,ja viņš necienīgi pret visām izturētos. Ja viņam kāda izteikti nepatīk, tad izturas neitrāli, bet ne negatīvi. Kā ar jūsējiem?

Izmētātās zeķes arī manam ir, bet man patīk tās savākt un izmazgāt, patīk viņu iepriecināt un labu viņa dēļ izdarīt.
Kad viņš redz, ka es kārtoju māju, mazgāju veļu un taisu ēst, tad pats to nedara, tikai citreiz piedāvājas palīdzēt, bet, ja es to nedarītu, tad viņš pats arī mierīgi varētu. Ēst pats citreiz uzprasās uztaisīt, vai arī taisa, ja vēlāk esmu mājās. Traukus arī mazgā, eh :-D :-)

Sibilla es dažreiz arī tā daru, ka dziedu šitā, izdzirdot kādu vārdu, kas asociējas ar dziesmu.. tad draugs uz mani skatās tā, it kā es būtu nenormāla :-D
26.08.2012 23:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits