Mani kaitina, tas, ka vins ta ka musa trin kaju pirkstus un visu laiku ritma tos pasus kaju pirkstus kustina! :D Nu drausmas, tas mani loti uzvelk.
Man loti nepatik, ka vins skatoties TV citu apkart notiekoso nedzird un nemana, ari no reklamam netiek acs atrauta.
Kaitina ari tas, ka vins neatbild, kad runaju ar vinu par kaut kadam nopietnam, dzilam temam. Vienmer atrunajas vai nu ar nogurumu, vai ar to, ka smadzenes nestrada.
Zekes un drebes... ne, vins nemeta pa visu maju, ka te citam, tacu vins visu saliek uz divana, tacu nu loti reti nakamajas dienas kaut kas no ta tiek tomer otrreiz uzvilkts.
Nu jau smiekligi man liekas tas, ka vins uzvilkt gaisas drebes var tikai 1 reizi, jo tas bus netiras, lai ko ari daritu vai nedaritu.
Reizem nepatik ka vins runa pa telefonu. Pirmkart, jau "Hallo" vins ar tik briesmigu akcentu sacis blaut, otrkart, reizem vinam patik izmantot mikstinajumus vardiem (kurus, manuprat, vispar ir drausmigi mikstinat) tas ne kas, ka saruna ir tomer nosaciti ar biznesu saista, nevis ar kadu comu.
Loti atri ed un pats citreiz par to dusmojas vai ari pec tam sudzas par vederapem. Un esana sad un tad vinam sanak loti skala.
A, un vel ta drebju mesana netiro drebju groza (tas mums stav uz skapja augsas) - iedomajies, ka tas ir basketbola grozs.
Esmu runajusi par visam kaitinosajam lietam ar vinu un ne reizi vien. Sis tas ir mainijies, paliusas principa ir nosauktas lietas, kuras laikam bus loti gruti izmainit. Piemeram, par to drebju mesanu velasgroza - vins vel speciali mana klatbutne iemet un tad nu dikti lieligs, ka trapijis... :D