Man pašlaik favorītos Oriflame Revelation (zaļš iepakojums), nenormāli pagarina :O Pat bez liekas piepūles skropstas līdz uzacīm :D Apjomu gan nekādu nedod, bet toties skropstas nesalīp kopā, lai arī cik daudz kārtas uzklāj.
Izlasīju vienā krievu blogā, ka tās esot ļoti labas, ja vien ne kāda problēma, respektīvi, skropstu izkrišana tās lietojot. Rakstam lērums komentāru iz sērijas "man tāpat"! Kādi ir Jūsu novērojumi?
becky - nav tādu novērojumu, iepriekšējā un esošā ir Max Factor. Man tieši garākas, biezākas skropstas palikušas, bet tas visdrīzāk citu papildlīdzekļu lietošanas dēļ
* Becky, tā kā skropstas ir vienīgie mati, ar kuriem lepojos, tad varu teikt, ka MaxFaxtor tušas neko nemaina. Skropstas paliek vietā, bet iespējams tikai man tādas mega izturīgās. :)
Becky, es arī lietoju Max Factor ( nu jau 5.iepakojums Masterpiece Max iet). Nekādas skropstas nekrīt ārā. Krīt tās, kurām jākrīt, un aug jaunas vietā. Viss kārtībā. Un tuša ir ļoti laba. Labākā man.
Man ir daudz, bet īsas un smalkas skropstas. Tāpēc vajag gan kuplināt, gan pagarināt.
Pēdējā, ko nopirku un kas liekas arī vislabākā līdz šim lietotā (neskaitot Lancome Hypnose), ir Gosh Show me Volume Mascara.
Ja krīt ārā skropstas, labs ir Dzintara "Actual" caurspīdīgais balzams ar keratīnu, kas nostiprina un kopj skropstas. Lieku uz nakti. :)
Maksā ap Ls 5 .