Nevaru vairs...

Reitings 26
Reģ: 24.07.2012
Gribu pačīkstēt nedaudz,jo nav neviens ar ko parunāt! :(
Man ir 17 gadu.. es strādāju par apkopēju,par vergu,jo darbs ir nenormāli grūts,8h dienā tīru citu sūdus,utt. Strādāju otro ned...dēļ mammas jo viņai nepieciešama palīdzība! Es protams sapratu ka man ir kaut kas jādara. Atradu darbu,jā...bet tagad vairs nevaru izturēt,katru rītu braucu uz darbu raudot,par to ka man tāds liktenis. Ceļos pus5 no rīta..mājās esmu ap 4. Tad arī eju gulēt,jo nogurums vienkārši nogalina,arī mugura,kājas (neesmu vispār pieradusi pie slodzes). Sanāk,ka visu laiku noguļu un tāpat no rītiem nevaru piecelties. Mamma mani nesaprot... kur ir palikusi mana mīļā mamma? Sobrīd viņa domā tikai par naudu,ko mēs darīsim ja aiziešu,utt. Bet es viņai teicu,ka citreiz ir svarīgākas lietas par naudu,piem. mana veselība. Mani nervi iet čupā. Vienmēr esmu bijusi kautrīga,sevis nemīloša meitene,2.g atpakaļ cīnījos ar depresiju,tagad kad man viss ir kārtībā,darba dēļ man atkal viss pasliktinās. Kāda vispār var būt pašapziņa,tīrot tualetes? Man jau ir žēl mammu,bet tas ir par traku. Es tā nevaru dzīvot. Man vispār dzīves nav,es dzīvoju lai nopelnītu 160ls mēn. Jauki... Es zinu,ka ar čīkstēšanu neko nepanākšu,es atvainojos,bet es ceru ka mani sapratīsiet :(
24.07.2012 05:30 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Niisharockstarr, manis pēc tu vari tā uzskatīt!
28.07.2012 15:48 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu Becky, Elizabetes komentāri ir stulbi.
Kā vecāki var zināt kā būs pēc 17 gadiem? Tēvi krāpj, mātes aiziet no ģimenēm, darba vietas tiek likvidētas, algas samazinātas utt. Jebkuram vienā dienā var būt viss, bet nākamā nebūt pilnīgi nekas.
Kaut kas ir vairāk nekā nekas!
28.07.2012 16:15 |

Reitings 42
Reģ: 15.05.2010
Man smieklīgi šķiet, ka daudzas te mētā baigi gudrās, pieaugušās sievietes, kuras no dzīves pilnīgi visu saprot. Jā, citu cilvēku saukšana nekorektos vārdos ir laikam pavisam normāli. Bērnudārzs! Meitene tikai pateica, kas viņai uz sirds, tad, kad citas te sūdzās par savām dzīves problēmām tad viss kārtībā. Nesaprotu, kas jums pašām kaut kas rupji sakot dirsu grauž, ka katru reizi lasot vienas vienīgas negācijas? Un meitenei iesaku saņemties un pagaidām pastrādāt šo darbiņu, jo tas jau tikai tāds sezonālais darbs. Nekas dzīvē nenāk viegli. Viss būs kārtībā!
29.08.2012 17:31 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
es tev varu piedāvāt darbu vienu.. uzrakstīju jau privāti :)
29.08.2012 17:37 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es šovasar strādāju minimums 14h dienā, bez brīvdienām.
Un kāds vēl bļāviens liktenis?? Nestrādāsi taču tur līdz pensijai.Var taču paraēli meklēt kādu citu darbu.Bet nu tulīt taču septembris, skolā neej? Cik tad dienas vēl palikušas
29.08.2012 17:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits