Murgs.

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Bāāc,es vairs šo nevaru panest.
Darbā uz mani nepārtraukti kliedz, strādāju knapi nedēļu (kafejnīcā). Es pāris reizes nevis bļāvu,bet atbildēju neapmierinātā tonī pavārienei,un tas jau tika noziņots priekšniecei,ka runāju pretī vecākiem cilvēkiem,neko nedaru un taisu iztrūkumus.
Bļin, es neesmu nekāds robots,ar kases aparātiem saskaros pirmo reizi mūžā,apmācība ilga labi ja 2min.Bļauj vēl par to,ka vakarā nemāku kasi noslēgt,visas atskaites sarakstīt utt.Bļin ja mani neapmāca,ko pārējā darbiniecēm vajadzēja darīt,kā lai es zinu,ko un kā darīt???? Tas ir tāds fufels.Šodien cilvēku maz, trīs darbinieki par daudz, tāpēc mani aizsūtija mājās.Visu ceļu raudāju,un sadzēros herbastress.
Man tā pacietība ir diezgan liela,bet šitādā hausā es nevaru.
Pirmajā dienā kad atnācu skatījos ko vajag darīt,mazgāju uzreiz traukus,par ko uz mani sabļāva tā pati pavāriene,ka uzreiz nevajag.
23.07.2012 15:56 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Nākamreiz runā ar viņu stingrākā tonī, Tev nav jāzemojas viņas priekšā.
Un arī, ja priekšniece nav tāda, tad viss vēl var mainīties.

Kad tā vecene bļauj, pieej un pajautā, kas pa lietu, vai viņa nemāk normālā tonī runāt??
kad tā cilvēcīgi uzdod šitādus jautājumus, parasti uzreiz pieraujas un nedaudz padomā.

kad man bija laikam 19 vai 20 gadi, man bija pretīga priekšniece'. ja bija slikts garīgais, auroja uz visiem. Tad es biju tāda jūtīgāka, bet tafad ritīgi dotu virsū.

Pēc otrās apraudāšanās reizes uzmetu atlūgumu un viss, bet tā vecene pat nesaprata, kāpēc, jo bija jau savu psihošanu piemirsusi..
23.07.2012 17:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
kitekat, tad pacieties un nostradā.
23.07.2012 17:02 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
lapsīgā + teiktajam.
Vispār izskatās,ka šeit liela daļa meitenes ir vieglas naudas pelnītājas. Pie katra sūda atļaujas pinkšķēt un mest plinti krūmos. Paskaties uz situāciju no otras puses,varbūt tā esi tu kas izraisa to bļaustīšanos,ar neizdarību vai vēl kko?. Vienmēr jau ir viegli savās kļudās vainot citu.
23.07.2012 17:07 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
nu un? man arī 1. darba dienā likās, ka neko nemāku. tāpēc ir jādara, jāmācās, jāinteresējas kā ko darīt un kaut vai 10 x pārprasīt, ja kas nav skaidrs. nauda jau nenāk viegli.
23.07.2012 20:45 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nevienam nekad jau nav laika neko parādīt, prasīju vakar-pateica, ka viņa tagad te skaitīs,lai netraucēju, nevar koncentrēties.Šodien teica, ka parādīs-aizsūtīja mājās jau 15, un nejau kāda ies rādīt pa dienu, kā kasi slēgt.
Nu pacietība man ir liela, un es cenšos, bet ja man nav pieredze bijusi ar kasi, es nevaru izfantazēt, kā ko darīt
23.07.2012 21:44 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu jauna smuka(pienemu) meitene. vecajam kazam ka dadzis acis. logiski, ka bus nepatika. nenem galva, un rekinies, ka vecenu kolektiva vnm bus intrigas, naids, kaski.
tava izvele-pofig attieksme vai ej prom.
23.07.2012 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits