Meitenes,jūs esat lietojušas matu maskas,kuru sastava ir sarkanais pipars? Kā jūs domājat,mati tiešām ātrāk augs?Es pus gadu atpakaļ nogriezu savus garos matus,nožēloju un gribu ataudzēt atkal garus.Šodien nopirku matu masku ar pipariem,ieliku matos,pēc min 5 riktīgi ''sāka kost'' galvā Tad es domāju-vai mati tiešām sāks ātrāk augt vai mož vispār visi izkritīs
Par šo tieši vienā lekcijā runājām. No pipariem rodas iekaisums, notiek iekaisumam raksturīgās rekacijas, rezultātā paplašinās asinsvadi un tajā vietā pieplūst vairāk asiņu, līdz ar to skābekļa un barības vielu. (Līdzīgi notiek ar sinepju plāksteriem. )
Teorētiski - kņudināšanu rada kairinājums. Tur kur ir kairinājums, pieplūst asinis un pienes barības vielas, līdz ar to matiem būtu jāaug ātrāk. Praktiski - nezinu, neesmu mēģinājusi.
Meitenes,visu menesi lietoju so matu masku.Varu teikt to,ka mati tiesam aug atrak,jo saknes man somenes bija ataugusas 3 cm,parasti kaut kur 1,5 cm tik atauga.
Zinu, veca diskusija, bet nu tomēr. Vai kāda vel lieto šo matu masku/eļļu ar sarkanajiem pipariem? Ja jā, tad vai Jūs to esat atstājušas uz nakti matos?
O, jā, vienu brīdi lietoju kaut kādu krievu šampūnu, kam sastāvā bija sarkanais pipars - sākumā dedzināja, bet tad galvas āda pierada. Nezinu, cik ātri auga mati, bet noteikti palika veselīgāki un mazliet jau pastiepās garumā.