Man te tāda problēmiņa - kur lai liek telefonu skriešanas laikā? Līdz šim skrēju ar telefonu rokā, bet nu esmu nomainījusi telefonu un jaunais ir baigais milzenis un neērti skriet ar viņu rokā...Bez mūzikas grūti! :D Kur lai lieku viņu skriešanas laikā?
runa jau nav par sakariem, bet par mūzikas atskaņotāju telefonā.
aukstākā laikā, kad skrienu, man ir tāda forša vestīte, kurai ir tam ideāli piemērotas kabatas.
siltā laikā turu rokās, jo no bikšu kabatas viņš parasti lido ārā.
Nu, vispār es ņemu gan, skrienot pa klusākām vietām, meža takām utml. tomēr drošāka sajūta, ka ir telefons, ne jau vienkāršas tarkšķēšanas dēļ. Man ir vairākas sporta bikses, veste, piemēram, ar kabatām, tur arī lieku.
Es piešuvu auduma maciņu savām skriešanas biksēm pie jostas.Var iegādāties arī bikses ar jau iesūtām kabatiņām,bet viņas ir diezgan mazas un lieli telefoni nelien iekšā.Ir ari speciālas jostas nopērkamas,ko var likt ap roku ar kabatiņu telefonam :)
Varbūt var atrast kādu sporta krekliņu ar kabatu, kur likt telefonu vai bikses ar ciešāku kabatu, lai nelido ārā. Kaut gan nevaru iedomāties, ka skrienot liktu telefonu bikšu kabatā. Vēl vari nopirkt kādu somiņu - ap vidukli liekamu, piemēram.
Ir darīts arī tā, kā ieteica Vespera, parocīgi! :)
Ja ir stingrāka sporta augšiņa, tad pa apakšu neizkritīs, bet par augšu - vispirms dabūsi pa zobiem, ja šis gribēs aizbēgt :D
Ja divatā skrien, tad nafig klausīties mūziku uz ausīm.. ja viena.. tad es labāk izvēlētos klausīties to, kas man apkārt notiek.. ej nu sazin, varbūt no meža izlien kāds pajols ar ļauniem nodomiem un Tu nemaz nedzirdi, jo kkāda mūzika skan ausīs.
ir ap roku liekami speciāli maciņi konkrētam modelim. ;) Parasti tos liek ap roku augšstilbiem.
Pati,kad skrienu, telefonu ielieku vestītes kabatā.
Bet pēdējās reizes skrēju bez mūzikas, jo gribēju izbaudīt putniņu čivināšanu meža viducī ;)