Situācija tāda: Iepazinos ar precētu sievieti, viņai ir bērns! No sākuma viņai, vajadzēja pakalpojumus sakarā ar mašīnu, tā mēs vairākas reizes tikāmies, tikai biznesa darījuma pēc! Tad vienu rītu viņa zvanīja, teica ka braukšot uz servisu, vai Es pēc tam nevarot aizvest viņu mājā? Protams, ka piekritu, tad sekoju, vai ne vēlies uz nākt augšā, vīrs nebija mājā protams! Tad sākām sarakstīties, viņa teica, ka meklējot mīļāko! Tā mēs tikāmies vairākus slepus mēnešus! Tad vienu dienu sekoja atzīšanās mīlestībā, protams atbildēju ar to pašu! Paredzams jau bija tas, ka mūs vienu dienu pieķers! Tā arī bija! Tad vīrs sievu ar bērnu izmeta no dzīvokļa! Piedāvāju dzīvot pie Manis! 1.istabas dzīvoklis, nekas īpašs jau nav priekšs 3 cilvēkiem! Dzīvokli īrēju, nebija ne veļasmašīna, ledusskapis kurš nestrādāja, un dīvāns! (praktiski ērtības nekādas).
Nodzīvojām nedēļu laimīgi kopā, bija tik labi, kaut tik šaurā dzīvoklī, bet jutāmies laimīgi! Tad vīrs sāka rakstīt, lai nākot mājā, skumstot pēc viņas un dēla! Viņa rakstīja viņam atpakaļ, un tā diendienā, turpinājās viņu sarakste! Man tas sāk ne patikt, un teicu, lai beidz sarakstīties! Nosolījās, ka sarakstīsies, tikai, lai sarunātu tikšanos ar dēlu, un visu ap to! Tā tie solījumi ne tika pildīti vairākas reizes! Mēs sākām vairāk kašķēties, līdz vienu dienu viņa pateica, ka iešot atpakaļ pie vīra, tāpēc, ka kašķējamies, un pie trūkstot ērtības! Teica, ka neejot pie vīra atpakaļ, bet pie trūkstot māju sajūta, un ērtības! Tagad mēs vienalga tiekamies, un mīlam viens otru! Prasīju, kad mēs normāli sāksim dzīvot kopā? Atbildēja, tad kad dabūšot darbu, tad būsim kopā un šķirsies no vīra! Viņa jau līdz šim meklēja darbu, jau pusgadu! Es domāju, ka vēl pusgadu neizturētu, ka viņa dzīvo tur ar vīru, it kā sex viņiem neesot!
Kā Man rīkoties, kā reaģēt, ko viņai darīt? Kādi jautājumi prasiet!