tievās vs resnās

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
sāku šo tēmu vispār bez iemesla, vienkārši sacepos par cilvķēu stulbumu un gribās padalīties.

tātad sēdēju mājās un okšķerējos pa tīmekli. patīk man portāls puaro.lv, tāds savdabīgs. tur uzdūros interesantam rakstam par it kā resnu modeli, kuru amerikāņi vienā saitā izsmējuši kā 13 kg par smagu. tad nu, par cik rakstā bija minēts saita nosaukums (skinnygosip.com), ieklikšķinājos un sāku lasīt. īstenībā, es būdama ļoti kārna un bieži dēvēta par anorektiķi, biju patiesās šausmās par izlasīto. tām, kurām angļu valoda ir kaut cik pieņemamā līmenī, iesaku profilakses pēc iemet aci, lai arī jūs saprastu, cik debījus, nozombētus cilvēkus rada modes industrija.

blogu it kā radījusi meitene, kur skolas laikā cietusi no tā, ka viņu dēvējuši par kārnu. tad nu viņa ņemās aizstāvēt anoreksiju visiem iespējamajiem līdzekļiem. normālas, skaitas, gaumīgas sievietes tiek dēvētas par renām, etc.

tas, ko s gribēju pateikt, mīļās, ir - nekad, nekad nesamierinieties ar tādu attieksmi! mani ir dēvējuši par kaulu kambari un citādāk, tādēl es patiesi apkaužu meitenes, kurām ir, kur ieķerties. manuprāt, skaista sieviete ir nedaudz ar apaļumiem, bet ta ir mans subjektīvais viedoklis, mans mērķis - uzauzēt dibenu. :D bet, ja nopietni, tad mums visām, arī man, ir jāmācās justies labi savā ķermenī, vienlaikus rūpējoties par to.

tāds sestdienas cepiens anāca, bet tagad vismaz palika vieglāk.
21.07.2012 17:01 |

Reitings 1531
Gisbelle, tas sīkums, šitais komentārs iespārda
For my personal taste she’s gone a bit too Victorias Secret. She doesn’t look much like the old girl. But how many inches should she lose, do you think?
21.07.2012 19:03 |

Reitings 324
Es arī kādreiz veselības problēmu dēļ biju ļoti, ļoti tieva (nē, tā nebija anoreksija :D ), nebija ne krūšu, ne dibena un nevarētu teikt, ka jutos laimīga ar savu 34. izmēru. Arī piedzīvoju tos daudzos komentārus, ka vajagot normāli sākt ēst un vai es tik neesot anoreksiķe... Tāpēc tiešām varu iedomāties tās meitenes, kuras raksta, ka labprāt pieņemtos svarā par dažiem kilogramiem, jo tagad, kad mana veselība kārtībā, krūtis kaut cik savā vietā, tāpat kā dibens, ne reizi par savu svaru neesmu dzirdējusi kādu sliktu komentāru un arī pati sev patīku daudz labāk. Protams, kurš gan ir ideāls...
21.07.2012 19:06 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Ja tās apaļās zinātu, cik tievam cilvēkam ir grūti, tad nekad negribētu būt tievas!Neesmu manījusi, ka resniem cilvēkiem pārmestu viņu korpulentumu kā tas notiek ar kalsnajiem.

WaRRior,

uj, kā pārmet un kā vēl! Bērnībā bija puņķi un asaras, pašapziņa iedzīta pāris metrus zem zemes un tad tikai mācies uzaudzēt biezāku ādu. Pieauguši cilvēki ir taktiskāki, bet tikuntā ne vienmēr. Es kā apaļā nekad negribētu būt kalsna, jo tā ir tā otra galējība, slaidums ir zelta vidusceļš.
23.07.2012 18:35 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
es sveru 52kg uz saviem 1.60 un vienīgais, kur man ir tauki ir dibens un gurni. sevi par resnu es nesauktu, bet atrodas tādi,kas sauc...pasaka,ka ir resna dirsa, utt...
es labāk būtu kaulu kambaris, kas var stumt māgā visu,kas kust un kas nē, nekā visu laiku justies vainīga par to,ka apēdu čipšus, vai par to,ka man tā garšo tā velna kola..

jūs esat tievas, kaulainas utt, bet no ēdiena sev neko neliedzat. nav jādzīvo ar "baigo štukošanu", ko apēst pusdienās, vai tad, kad tā laika nav, lai taisītu kaut ko veselīgu un diētisku. ēdat ko gribat...bez iespringšanas...un tās,kas te teica,ka apaļīgiem cilvēkiem nepārmet - tikai nevajag...paēdušie neēdušos nekad nesapratīs...
vairāk paklausīties apkārt vajag.. daudz kas pavērsies arī no citām pusēm skaidrāks, ne tikai tas, cik slikti iet kārnajām...
23.07.2012 18:55 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Neesmu manījusi, ka resniem cilvēkiem pārmestu viņu korpulentumu kā tas notiek ar kalsnajiem.

Nepiekrītu. Kaut vai piemēri šajā pašā forumā, nemaz nerunājot par reālo dzīvi. Te ir bijušas daudzas diskusijas, kurās apaļīgas meitenes apsaukātas par resnām govīm. Kā arī 100 komentāros apgalvots, ka visas, kas ir apaļas ir tādas tikai un vienīgi tāpēc, ka guļ dīvānā un rij visu dienu. Nepārtraukti taču šeit tiek pārmests tieši ne tievām meitenēm par viņu ēdienkarti, par viņu izvēlēto apģērbu un norādīts kā vīriešiem tikai tievās patīk. Es neesmu pamanījus, ka kāds te tievās apbižotu, taču par korpulentām meitenēm gan žults un nodiršana te ir pamanāma ļoti bieži.
Realitātē nav labāk. Tāda pati attieksme, tikai neviens neslēpjas aiz nika. Tad brīnās, kāpēc daudzas pusaudzes un jaunas sievietes iedzīvojas bulīmijās un anoreksijās.
23.07.2012 18:57 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Ja godīgi mans novērojums - daudzas apaļīgas meitenes ir ļoti simpātiskas, ar bieziem skaistiem matiem. Man draudzene arī ir apaļīga, bet tāda viņa ir kopš bērnības. Tā ka neko daudz nodzīt no sava svara nesanāk, bet izskatās vienmēr skaista un arī puiši pievērš uzmanību. Tā ka piekrītu, jau iepriekš diskusijā minētajam teicienam par to, ka cilveks ir tik skaists, cik skaists viņš jūtās.
23.07.2012 19:19 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Un vēl - cilvēks nekad nebūs mierā ar sevi, vienmēr kaut kas nebūs pa prātam. Piemēram, vēl nesen biju ļoti tieva(teiksim taisna, pilnīgi nekādu formu). Svēru 49.kg 1,65. Bet tagad mans svars ir 55.kg. Kad biju tieva, sakot ar vecmammu un beidzot ar paziņām, visi kā viens teica, lai sāku ēst, kapēc tik tieva, augums kā puikam. Bet tagad, kad mazliet pieņēmos svarā visi izsaka komplimentus, jo ir gan dibens, gan krūtis, arī seja izskatās ar izteiktākiem vaibstiem. Sākumā gan nepatika. Pašai likās, ka kājas vairs nav tik tievas, it īpaši ciskas. Bet tagad izskatos daudz sievišķīgāk, un saņemu daudz vairāk komplimentu no apkārtējiem.
23.07.2012 19:25 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Queen un indie,

Atšķirība jau ir tajā, ka apalītim, ja viņš piedomā pie ēšanas un sporta, tos kilogramus var vismaz nokausēt nost, ja vien nav slims, protams, tad tas ir saprotami. Bet ko var darīt caurbira? Reāli - gaidīt, kad paliks vecāks un pamainīsies vielmaiņas ātrums :D Katram jau tas savs lauciņš liekas tuvāks, es tik daudz neredzu, ka apaļos aizvainotu, varbūt arī tāpēc, ka cik zinu apaļīgas meitenes, viņas māk tos savus kg nest ar godu. Apaļos jau laikam aizvaino dēļ tā, ka ķermenis uzreiz ir redzamākā daļa no viņa visa kopsummā un, iespējams, var trāpīt sāpīgajā vietā uzreiz.
Par internetu vispār nerunāsim, tas mūsdienas nav nekāds viedokļa rādītājs.
23.07.2012 19:29 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Es būtu pilnīgi apmierināta, ja arī bildēs labi izskatītos. Skatoties spogulī neliekas, ka esmu tik apaļīga kā bildēs no visiem leņķiem. Tas laikam tāpēc, ka man ir īsas kājas un lieli ikri, bet tur jau gan neko izdarīt nevar, tāpēc jāsaka paldies Dievam, ka vispār ir kājas.
23.07.2012 19:53 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ja pa lielam, man ir vienalga vai cilvēks ir resns vai tievs kā skals, tikai sāk kaitināt tas brīdis, kad apaļīgās čīkst par saviem kg vai arī sāk aizrādīt man par to, ka vajadzētu man pieņemties svarā, tad gan, es atbildi parādā varu nepalikt. Un tievajām īpaši kalsnajām, ir tieši tāda pati problēma, turklāt abās esošajās galējībās sarunu temats ir viens - ēdiens, augums , tātad nekas cits ka iedzīti kompleksi... Sevi jāmīl.
23.07.2012 19:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits