tās, kuras redzējušas filmu "the secret"

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kādas ir jūsu domas par filmā pasniegto ideju - domas materializējas? viss, ko mēs domājam un ticam - piepildīsies. ja būsim labi noskaņoti, labā pašsajūtā ar mums notiks vienīgi labas lietas, un otrādāk... zinātniski skaidroja ar visuma pašu spēcīgāko likumu - pievilkšanās likumu. un tur bija teikts, ka šo noslēpumu jau gadsimtiem ilgi zināja, un slavenās vēstures personas to zinājušas (meta iekšā šekspīra u.c. citātus, kas saistītājās ar to), tad kāda velna pēc tas bija jāatklāj? :D tur vēl teica, ka tā nav nejaušība, ka 96% pasaules nauda pieder 2% pasaules iedzīvotāju. tad kāpēc, lai kāds būtu vispār ieinteresēts dalīties ar to noslēpumu? un sasaistīt visādas likumsakarības, vēsturi un citas lietas nav grūti. īsta ticība filmai neradās, jo tie dažādu profesiju pārstāvju, kuri runāja par to, savu runu bija iestudējuši.
domāju, ka filma aizgāja ļoti labi, jo ja pasaka tu vari būt miljonārs, tu vari dabūt visu, ko vēlies. visums ir kā katalogs, kurā tu vari izvēlēties. varbūt tas vienkārši ir lēts triks ar kuru filma pelna miljonus? es negribu tā domāt, jo mani tā ideja patiešām piesaistīja, kādas ir jūsu domas?
21.07.2012 13:17 |

Reitings 23
Reģ: 05.06.2012
Es arī skatījios filmu, vēlāk nopirku grāmatu. Grāmata man ir kā iedvesmu avots. Ja kkas nesanāk, palasu grāmatu un problēmas liekas jau ne tik svarīgas. Noslēpums strādā! Ja vien māki to lietot :)
21.07.2012 17:04 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Es tā tagad to biju runājusi abstrahējoties no savas pieredzes (negribu šeit klāstīt savu pieredzi sīkumos), bet nu es jums droši varu pateikt - šodien PIAR ar jau esošiem līdzekļiem nospēlē to liktenīgo lomu

Tikai... tā ir TAVA realitāte. Piemēram, manējā kkāds PIAR noteikti nebūs tas, kas noteiks manu veiksmi! ;) Katram savs. Tāpat arī miljonāri manā izpratnē nav niecības. Es redzu veiksmīgus cilvēkus, kas aizbildinājumu vietā saskata iespējas. OK, ir cilvēki, kas bagātību saņem mantojumā, bet es to gribētu skaidrot ar pozitīvu bilanci iepriekšējā dzīvē vai vēlmi dzīvē apgūt kādas mācībstundas, kas nāk caur bagātību. Protams, nesaku, ka visi bagātnieki ir eņģeļi (vai vismaz pagaidām neesmu tik spēcīga savās domās), bet tāpēc man nav uz tiem jāapvainojas, jāanalizē vai jātiesā.

Pozitīva (konstruktīva) domāšana nav tikai kkas virspusējs, tā ir dziļākā izpratne par dzīvi. Iespējams - tas, kas sēž dziļi zemapziņā un mēs neapzināmies, kamēr neizvelkam to dienas gaismā.
21.07.2012 17:08 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Kristiana, protams, ne visās jomās PR būs noteicošais, bet lielākajā daļā jomu, tā ir :)
Un, starpcitu, mana pozitīvā pieredze arī nebija saistīta ar PR, bet pagaidām citā jomā vēl nerealizēts bizness būtu saistāms tikai un vienīgi ar PR (ja nu sadomātu to patiesi pataisīt par nopietnu nodarbošanos) ;)
Ir neskaitāmi daudz piemēru, kur nozīmīgāko lomu spēlē apstākļu sakritība, konkrētā specializētā joma vai vispār kaut kas cits ;)
21.07.2012 17:13 |

Reitings 423
Starpcitu, arī domu var izmērīt (vismaz es esmu lasījusi, ka var). Dzīvē var būt daudz it kā veiksmīgu nejaušību, ja tu savā galvā to pieļauj. Turklāt (par to darba interviju) - kāpēc cilvēki domā, ka viss par varītēm ir jādabuj? un ja nedabuj, tad kāpēc tā uzreiz ir slikta ziņa?

Bija ļoti interesants stāsts par puisi, kas vairākus gadus krāja naudu braucienam ar kuģi uz citu valsti, lai beidzot iekārtotos darbā (atstāstu ne-tuvu tekstam :D ;) ) un izrautos no mūžīgās nabadzības. Kad nauda beidzot bija sakrāta, viņš devās uz ostu, taču pa ceļam viņu pamatīgi piekāva, aplaupīja un sasēja - viņš nokavēja kuģi. Kad viņu atrada un atsēja, viņš bēdu nomākts devās mājās un izstāstīja visu mājiniekiem. Pēdējais, ko māte viņam pajautāja, bija: ''Kā sauca kuģi'' un viņš atbildēja ''Titāniks, mamm...''

Tieši tā - tas reizēm ir pārāk sarežģīti, lai mēs saprastu visas likumsakarības. Vēlmes jāuztver kā patiesība nevis kā laimes spēle: būs, nebūs?..

P.S. zili_rudzi , afirmāciju filmiņām, manuprāt, jābūt arī youtube.com
21.07.2012 17:14 |

Reitings 423
Kristiana, protams, ne visās jomās PR būs noteicošais, bet lielākajā daļā jomu, tā ir
Un, starpcitu, mana pozitīvā pieredze arī nebija saistīta ar PR, bet pagaidām citā jomā vēl nerealizēts bizness būtu saistāms tikai un vienīgi ar PR (ja nu sadomātu to patiesi pataisīt par nopietnu nodarbošanos)
Ir neskaitāmi daudz piemēru, kur nozīmīgāko lomu spēlē apstākļu sakritība, konkrētā specializētā joma vai vispār kaut kas cits

Tu neuzķēri manu pamatdomu ;) Manā jomā PR nebūs noteicošais nevis tāpēc, ka tā būs kkāda specifiska joma, kur pēc kkādas ''loģiskās domāšanas'' nevar iepīt PR, bet gan tāpēc, ka es neļaušu tādam apstāklim kā PR diktēt sev noteikumus.
Un arī nejaušību nav. Vismaz man.

Ajj...es negribu neko pierādīt vai strīdēties. Vnk kopš laika gala esmu malusies cauri ezotērikas kalniem un iedomājos, ka beidzot kāda tēma, kur varētu padiskutēt. ;) Atkārtošos - katram savs :)
21.07.2012 17:21 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Ir tik nereāli daudz tādu pareizās domāšanas grāmatu utt, bet šī man likās visvienkāršākā un saprotamākā. Labi autori/tulki, jo viegli lasījās. Veselu nedēļu biju ļoti laimīga. Tagad gan..to visu zinu, bet nepildu.
Vizualizācijas tāfele piepildījusies 80% pusgada laikā. ;)
Veiksmi stiprajām!
21.07.2012 19:07 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
Kristiana, ļoti patīk Tava domu gaita un spriedumi, pašai ir ļoti līdzīgs viedoklis šajā jautājumā :)
Par citām domāšanas grāmatām, man ļoti patīk arī Ošo, bet viņa grāmatās ir daudz pretrunu. ;)
Osho grāmatās ir daudz, kas līdzīgs the secret, bet ir lietas, kur ir pilnīgi dažādi viedokļi, tad nu es paņēmu sev to, ko saka man intuīcija. ;)
21.07.2012 20:13 |

Reitings 423
Bonny,man atkal Osho ''nelasījās''.. nezinu, varbūt jāpaņem vēlreiz, jāpalasa...

Jā, interesantāk tomēr apskatīt to visu no dažādu autoru skatu punktiem. Piemēram, The Secret, lai kaut ko iegūtu, vajadzīgi tikai trīs soļi, turpretim Siņeļņikovam vesela grāmata sarakstīta.
Man patika arī ''Ieelpo laimi un mīlestību'', ļoti sievišķīga grāmata..
Gribētos par Transērfingu arī kaut ko vairāk uzzināt, bet pagaidām netieku pie grāmatām.
21.07.2012 20:51 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
varbūt pamēģini paņemt drosmi, jo, piemēram, intuīcija man vispār nelasās ;)
21.07.2012 21:03 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Nāku no viena pasākuma, kur tieši nospēlēju secret tehniku. Visi viesi sameta savas vizītkartes un izlozēja laimīgo. Es klusi pie sevis noteicu, ka vēlos laimēt, un jau piecēlos kājās. Un tā arī bija, nosauca manu vārdu :) Protams, sīkumiņš, bet tomēr, domu spēks nostrādāja
21.07.2012 21:35 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
manuprāt, visgrūtākais ir tā sevis disciplīna - "tagad domāšu pozitīvi", un tas, ka vienmēr iezogas šaubas, ir jābūt tādai kā eiforijai, lai spētu noticēt, ka jā, man būs tas, ko vēlos drīz vien :D
21.07.2012 21:36 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Lasot sarunu, mazliet sajutos dzīvojam polsterētajās sienās kopā ar tiem, kuri ar putniem.
22.07.2012 00:17 |

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
filmu noskatījos līdz pusei, un iespaidu neapšaubāmi par to visu guvu.
protams, ka cilvēks grib sev visu. un ar to viņš arī aprobežojas, arī šajā filmā ir tikai "Es!", "Man!", "Es visu kontrolēju, visums (Dievs?!) darbojas man par labu", utt. - mana pieredze ir tāda, ka - domā vai nedomā kaut ko, tāpat notiek TĀ, KĀ NOTIEK. es uzskatu, ka ir jāapzinās, ka ir arī kāds lielāks spēks par mums - sauc to kā gribi - liktenis, Dievs, augstākais, utt., kurš tad arī dod to gala lēmumu ikvienā mūsu situācijā. protams, ka ir jālūdz (arī filmā teikts - vispirms pajautā, ko gribi!), bet aizmirsta ir lieta, ka 'ne viss tas, ko tu gribi, ir tas, ko tev patiešām vajag'. ticu, ka ir kāds, kurš to visu izsver un konkrētajā brīdī dara mums to vislabāko.
piekrītu arī filmā teiktajam par pateicību - tas nu ir skaidrs - ja gribi ko vēl, paskaties uz to, kas tev jau ir.

bet citādi.. domu spēkam joprojām neticu. jo, varu domāt ar visiem 100% par kaut ko, un notiek tieši pretēji, kā arī ir tik daudz nejaušību dzīvē, par kurām tev pat nav laika iedomāties.. protams, tās galu galā izrādās likumsakarības, bet ne jau tāpēc, ka par tur kaut ko domā (tik daudz domājot un kontrolējot savas domas, manuprāt, var aiziet pat sviestā..kas tā vairs par dzīvi), bet vienkārši IR kāds, kurš to visu redz.

iespējams, filmas otrajā pusē, ko nenoskatījos, jo vienkārši apnika šis "ES! Man!" uzstādījums, bija viss tas, par ko runāju, varbūt arī nē, katrā ziņā - manā dzīvē ir pierādījies - tāpat notiek, kā notiek, domā kaut ko vai nedomā. tas, ka tev ir jābūt atvērtam notiekošajam, tas, protams. bet citādi - tāda neliela smadzeņu skalošana tas viss.
23.07.2012 09:54 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
nav tāda "kāds, kurš to visu izsver un konkrētajā brīdī dara mums to vislabāko. " vnk tas kurš ir nekaunīgāks un nekautrējās prasīt daudz arī vairāk dabū.
23.07.2012 10:00 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
noskatījos šo filmu, patika! un varu teikt, ka domu spēks strādā..
24.07.2012 14:02 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tas darbojas. es šo Secret princupi piekopju jau gadus 4 lasikam un nevaru sūdzēties...
24.07.2012 14:11 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Mazliet vienreiz iesāku skatīties un tālu netiku 10-15min un izslēdzu.Likās filma par kaut kādu vājprātīgo narkomānu sektantiem,kuri sazāļoti mākslīigi cenšas notēlot nostopā prieku+nedabiski žestikulē vislaik.
22.09.2012 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)