bonny, tieši tā ;) Es vienkārši nedaudz iesmīnu par mūsējām sabiedrības "sļivkām", par kurām šad tad parādās raksti presē, kuras nu savus biznesa panākumus saista ar to, ka redz ir jādomā pozitīvi un "man nebija nekā, bet redz ko esmu sasniegusi". Nu muļķības, vai tad tai Binnijai būtu savs salons, ja vien nebūtu viņa kopā ar Džilindžeru (kas jau nozīmē, ka Džilindžeram ir sakari ar presi, fotogrāfiem un citiem spečukiem, kurus iesaistot, viss arī top)?!
Tāpat tas pats ar citiem/ām, nu nebūtu nekas sanācis, ja tev blakus nebūtu kāds labs cilvēkiem ar sakariem, baigais fotogrāfs, kurš tavus darbiņus "uzcels" uz pjedestāla vai kāda sabiedrībā pazīstama dāma, kura popularizēs tavu jaunizcepto ideju ;)
Lūk kā pretējs piemērs ir Keilija Sproģe, kura uzauga drastiskos apstākļos, viena pati,(paldies, ka kopā ir tagad ar labu puisi, kas viņu atbalsta), un cik daudz Keilija dara un centās, mēģina izsisties mūzikā pašas spēkiem (nav viņai patiesi nekādu sakaru), un patiesss talants viņai ir gleznošana uz planšetes, bet vai viņa ir tā sabiedrības "sļivka", kuru aicinātu kopā ar Ģedertēm, Binnijām un Rozītēm&co?!
Keilija Sproģe ir dzīvs piemērs tam, ka pat cenšoties, domājot pozitīvi, TU NEVARI kļūt miljonārs, ja vien tev nebūs apkārt pareizo SAKARU! :)