tās, kuras redzējušas filmu "the secret"

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kādas ir jūsu domas par filmā pasniegto ideju - domas materializējas? viss, ko mēs domājam un ticam - piepildīsies. ja būsim labi noskaņoti, labā pašsajūtā ar mums notiks vienīgi labas lietas, un otrādāk... zinātniski skaidroja ar visuma pašu spēcīgāko likumu - pievilkšanās likumu. un tur bija teikts, ka šo noslēpumu jau gadsimtiem ilgi zināja, un slavenās vēstures personas to zinājušas (meta iekšā šekspīra u.c. citātus, kas saistītājās ar to), tad kāda velna pēc tas bija jāatklāj? :D tur vēl teica, ka tā nav nejaušība, ka 96% pasaules nauda pieder 2% pasaules iedzīvotāju. tad kāpēc, lai kāds būtu vispār ieinteresēts dalīties ar to noslēpumu? un sasaistīt visādas likumsakarības, vēsturi un citas lietas nav grūti. īsta ticība filmai neradās, jo tie dažādu profesiju pārstāvju, kuri runāja par to, savu runu bija iestudējuši.
domāju, ka filma aizgāja ļoti labi, jo ja pasaka tu vari būt miljonārs, tu vari dabūt visu, ko vēlies. visums ir kā katalogs, kurā tu vari izvēlēties. varbūt tas vienkārši ir lēts triks ar kuru filma pelna miljonus? es negribu tā domāt, jo mani tā ideja patiešām piesaistīja, kādas ir jūsu domas?
21.07.2012 13:17 |

Reitings 4183
http://www.kinoportals.lv/movie-3667?lang=lv pabrauc uz leju un zem reklāmas pati pirmā filma, ar latviešu subtitriem.
21.07.2012 15:11 |

Reitings 5
Reģ: 27.07.2011
piekrīitu tām kas saka domas materializējas un grāmatā teiktais ir patiesibā. Skeptiķi vienmēr visās jomās un laikos tādi paliks...
Man piemēram ļoti patīk šī stila grāmatas, ir manuprāt ļoti interesanta "Mūks, kurš pārdeva savu Ferari"
Siņelņikovs...
un jā, lai ko sasniegtu ir nepieciešams domu treniņš, zemapziņas treniņš, un vispār pozitīva domāšana.
21.07.2012 15:23 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
ko tad kāds ir ar šo sasniedzis? cik šeit ir miljonāru?
21.07.2012 15:26 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Aj, nu tak tas tiešām nav nekas jauns, baigais jau nu Secret ;)
Tak skaidra lieta, ka bizness, panākumi, nauda un vara nāk tikai no katra cilvēka uzņēmības.
1. Ir jāgrib;
2. Drosme, uzdrīkstēšanās un naglostj
3. Jau esošā nauda, līdzekļi vai kādi NĪ
4. Sakari ar PIAR! Bez sakariem šodien nevienam nekas nebūtu!

Ja tādam bizness cilvēkam atņem šos priekšnoteikumus, nekas viņam nebūtu!

Tāpēc es neticu, ka ir vienkārši jādomā pozitīvi, domas nematerializējas, materializējas tikai tava rīcība, mijiedarbība ar citiem cilvēkiem, veiksme (neveiksme).
21.07.2012 15:33 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
pozitīva domāšana ir svarīgākais, bet ar to vien nepietiek ;)
nevar taču gulēt gultā un domāt, ka tagad esmu miljonārs un neko nedarīt
21.07.2012 15:38 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
ko tad kāds ir ar šo sasniedzis? cik šeit ir miljonāru?

Pfff...kāpēc uzreiz visiem jākļūst par miljonāriem???

Tāpēc arī es iesaku palasīt arī citas grāmatas, jā, kaut vai to pašu Siņeļņikovu.
Lielai naudai ir jābūt gatavam. Patiešām gatavam. Ir jāstradā ar sevi - jāatbrīvojas no visiem negatīvajiem uzskatiem par naudu, jāprot dot nauda citiem (ar pareizajām emocijām), jābūt psiholoģiski gatavam lielai naudai (jāatbrīvojas no bailēm.. u.t.t.), jāceļ savs paštēls sevis paša acīs, jāuzlabo savs enerģijas līmenis (jo arī nauda ir enerģija), jāizkopj dzīvesprieks līdz pēdējai vīlītei (jo - kam tev nauda, ja tu zemapziņā vrb nemaz nevēlies dzīvot?!)...u.t.t.

Te arī parādās īstā vēlme pēc naudas (kgan patiesība naudai ir jābūt līdzeklim nevis mērķim). Vai tu patiešām strādā ar sevi - gan iekšēji, gan ārēji vai tikai vaidi, ka tas viss ir sviests un katrs, kurš pelna vairāk par mani pašu, ir zaglis.
21.07.2012 15:38 |

Reitings 423
Tāpēc es neticu, ka ir vienkārši jādomā pozitīvi, domas nematerializējas, materializējas tikai tava rīcība, mijiedarbība ar citiem cilvēkiem, veiksme (neveiksme).

Domas noved pie darbības. Tad, kad sāksi to praktizēt, sapratīsi. Darbība it kā ''pati atnāk''. Ļoti dabiskā un piemērotā veidā. Un starpcitu mijiedarbība ar citiem cilvēkiem notiek arī domu veidā. Zemapziņa pārklājas. Tāpēc jau var apgalvot, ka katrs satiktais cilvēks atspoguļo tevi pašu.

Vienu brīdi piekopu afirmāciju filmiņas. Skatījos katru vakaru. Pēc apmēram mēneša ienākumi pieauga par pārdesmit latiem mēnesī - katru mēnesi, regulāri, starpcitu - man NEKO nedarot. Man kā tolaik vēl skolniecei tas bija ļoti nozīmīgi. Turklāt - ļoti loģiski - tie nebija nekādi miljoni, bet gan summa, kuai es spēju noticēt.
21.07.2012 15:46 |

Reitings 1602
bonny, tieši tā ;) Es vienkārši nedaudz iesmīnu par mūsējām sabiedrības "sļivkām", par kurām šad tad parādās raksti presē, kuras nu savus biznesa panākumus saista ar to, ka redz ir jādomā pozitīvi un "man nebija nekā, bet redz ko esmu sasniegusi". Nu muļķības, vai tad tai Binnijai būtu savs salons, ja vien nebūtu viņa kopā ar Džilindžeru (kas jau nozīmē, ka Džilindžeram ir sakari ar presi, fotogrāfiem un citiem spečukiem, kurus iesaistot, viss arī top)?!
Tāpat tas pats ar citiem/ām, nu nebūtu nekas sanācis, ja tev blakus nebūtu kāds labs cilvēkiem ar sakariem, baigais fotogrāfs, kurš tavus darbiņus "uzcels" uz pjedestāla vai kāda sabiedrībā pazīstama dāma, kura popularizēs tavu jaunizcepto ideju ;)

Lūk kā pretējs piemērs ir Keilija Sproģe, kura uzauga drastiskos apstākļos, viena pati,(paldies, ka kopā ir tagad ar labu puisi, kas viņu atbalsta), un cik daudz Keilija dara un centās, mēģina izsisties mūzikā pašas spēkiem (nav viņai patiesi nekādu sakaru), un patiesss talants viņai ir gleznošana uz planšetes, bet vai viņa ir tā sabiedrības "sļivka", kuru aicinātu kopā ar Ģedertēm, Binnijām un Rozītēm&co?!
Keilija Sproģe ir dzīvs piemērs tam, ka pat cenšoties, domājot pozitīvi, TU NEVARI kļūt miljonārs, ja vien tev nebūs apkārt pareizo SAKARU! :)
21.07.2012 15:48 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
mani sapņi vienmēr agri vai vēlu piepildas :)))
21.07.2012 15:53 |

Reitings 4183
īstie sakari nāk domu rezultātā, t.i., piesaisti konkrētos cilvēkus...
21.07.2012 15:57 |

Reitings 4183
Spotorno,izskatās, ka tu izsaki viedokli, neredzot filmu... varbūt kļūdos. filmā jau nav minēts, ka jāguļ gultā un jāsapņo par to, ka kļūsi miljonārs. tur ir par to, ka domāsi par to, vizualizēsi to, būsi pateicīgs par to, kas jau ir, un paļausies uz intuīciju, rīkosies un tversi katru izdevību, nešaubīsies... ne jau no zila gaisa nauda nokritīs, lol.
21.07.2012 15:59 |

Reitings 4183
filmā arī bija stāsts, ka viens vīrietis gribēja izdot savu grāmatu, un piesaistīja konkrēto sievieti, kura palīdzēja to izdarīt.
21.07.2012 16:00 |

Reitings 423
Neviens jau nesaka, ka tikai jātup uz pak*ļas un ''pozitīvi jādomā''. Reālu darbošanos, protams, ka neviens nav aizliedzis. Ideāli ir to apvienot.

Tas, kas domā, ka miljonāri ir niecības, nekad par tādu nekļūs. Tam, kuram šķiet, ka visu nosaka pazīšanās, nekas cits dzīvē arī vairumos gadījumu nenostrādās. Un tas nav ne slikti, ne labi.
Katram notiek pēc savas ticības.

Mūsu domas rada mūsu realitāti, kas atgriežas pie mums kā pieredze. Un tas viss veido dzīvi.
21.07.2012 16:01 |

Reitings 1602
zili_rudzi, tieši tā, filmiņu redzēju, bet kopumā viss ir pastāstīts ļoti abstrakti un vispārīgi :)

Es tā tagad to biju runājusi abstrahējoties no savas pieredzes (negribu šeit klāstīt savu pieredzi sīkumos), bet nu es jums droši varu pateikt - šodien PIAR ar jau esošiem līdzekļiem nospēlē to liktenīgo lomu ;)
21.07.2012 16:04 |

Reitings 4183
kristiana, kas ir afirmāciju filmiņas un mp3?
21.07.2012 16:17 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
miljonāri ir niecības, tā vnk ir, nav nozīmes ko kāds par to domā. miljonāri ir miljoniem.
īstos noteicējus lielākoties neviens nezin, un nemaz nezina cik konkrēti viņiem ir līdzekļu.
21.07.2012 16:20 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jā, domas materializējas :) Pārbaudīts uz savas ādas. Protams, ne uzreiz. Nav tā, ka cilvēks iedomājas par to, ka viņam ir savs bizness un tas pēkšņi nokrīt no gaisa. Ar savām domām cilvēks sevi uz to noskaņo un zemapziņa sāk meklēt uz to ceļu - cilvēks iegūst nozīmīgus kontaktus, nāk idejas utjp.
21.07.2012 16:22 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Manuprāt, ir neiespējami novērtēt šo domu pievilkšanos kā esošu vai neesošu, jo gluži vienkārši neviens nekad to nepierādīs, ka tieši dēļ savas domāšanas kaut kas ir noticis. Ja kādam pēkšņi parādās nedaudz vairāk naudas, tad tas uzreiz nenozīmē, ka tas ir noticis dēļ īpašas domāšanas - tā gluži vienkārši varbūt veiksmīga sakritība.

No savas pieredzes sakot, ļoti bieži ir bijis tā, ka pirms kādas darba intervijas vai pasākuma es ilgāku laiku domāju: nu būs jau viss labi, izskatās neslikti, pieejot tam visam bez uztraukuma. Un gala rezultātā ir pavisam otrādi. Turpretī, kad ir sanācis panervozēt iepriekš, domājot, ka nekas jau tur nebūs, aiziešu tikai tāpat, jo atteikt jau nebūtu smuki, tā viss sanāk. Un tā ir ne pirmo reizi. Tā ka tas viss ir pārāk sarežģīti, lai cilvēki to izprastu.
21.07.2012 16:40 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Esmu no tiem gadījumiem, kad manas domas materializējas pēc vairākiem gadiem, kad man vairs nekas no tā nav vajadzīgs. Bet paldies par to pašu.
Bērnības trauma: es ļoti gribēju fērbiju. Esmu skeptiska, jo es nekad fērbiju neesmu turējusi rokās, līdz ar to secinu, ka mana dedzīgā vēlme, sapņošana un visi pārējie rituāli bija kaķim zem astes. Bet man ir tāda pārliecība, ka kādreiz satikšos ar cilvēku, kam ir šis fērbijs un es viņu varēšu paturēt rokās.

Runājot nopietni, vakar izlasīju labu interviju ar gudru vīrieti, man šķiet, ka viņam ir vairāk taisnības nekā The Secret: mēs katrs pievelkam to, ko mēs izstarojam. Kāpēc nabadzīgi cilvēki nabadzīgi ir daudzās paaudzēs? Jo viņi jau aug pēc noteiktas shēmas. Lai pelnītu daudz naudas, vajag būt atbilstīgai biznesmeņa domāšanai. Diemžēl bez tās tavas vēlmes būs tukša skaņa. Es ticu laimīgām nejaušībām un varu apgalvot, ka pievelku to cilvēku, kurš man var sniegt atbildi uz konkrētu jautājumu. Bet lai es piepildītu savu mūža sapni? Par to ir jācīnās. Tāpat kā visiem citiem, kas nav lasījuši The Secret.
21.07.2012 17:00 |

Reitings 210
Reģ: 14.07.2012
Iedvesmojoši, bet esmu pārāk skeptiska, lai kam tādam ticētu..
Tāda smadzeņu skalošana vien bij'.
21.07.2012 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)