Man bija gan franču buldogs, gan jorkšīras terjeri. Visi mīļi, bet katram savs raksturs. Francene gan mēdza riebekļoties un izdomāja, ka pēkšņi negrib kustēties un apsēdās ielas vidū. Stum, velc, bet viņa nekustēsties. :D Varēja acu skatienā redzēt, ka ir lietas, ko dara par spīti. Tāda cimperlīga bija, bet ārkārtīgi mīļa. Necieta vecas sievietes, bet ar bērniem it kā sapratās. Lai gan manus vecākus respektēja krietni vairāk un neatļāvās visādas izdarības, ko atļāvās man un brālim. Mīļākās spēles bija plēst plastmasas pudeles vai spēlēt futbolu ar brāli un viņa draugiem. Spēles laikā ne reizi vien tika uzkāpts nejaušām dāmai uz kājas un vienīgais, ko viņa darīja - paskatījās ar tādu skatienu, kurš jautāja ''Nu kas tas bija? Tizls esi?'' :D
Jorki arī ir ar savu raksturu. Mazi, bet domā, ka ir dobermaņi. Tāpēc reizēm netur muti ciet ejot garām kādam DAUDZ lielākam sunim. Mīļi, vienmēr būs pārlaimīgi sagaidīt tevi mājās. Viens no maniem, kad mamma darbā, paņem viņas čību, ieliek gultā un guļ blakus. :) Noteikti būs viens cilvēks, kuram viņš pieķersies visvairāk. Sagaidīs no tevis rūpes un mīlestību. Vakarā, kad skatīsies filmu, ielīdīs tev klēpī, apgulsies kā bēbītis un gaidīs, kad čubināsi punci. Pa nakti palīdīs zem segas, piespiedīsies klāt un uzliks vēl galviņu uz spilvena. Un Dievs lai tev stāv klāt, ja izlemsi pakustēties tajā brīdī, kad viņam vislabākais miegs. :D Ar bērniem saprotas labi, bet bērnam ir jāsaprot, ka šis ir maziņš un viņam pāri darīt nevajag. Ir jorki, kuri ir jūtīgi un pateiks vēl pirms sāp un ir tādi, kuri izrādīs tikai tad, kad sāpes nepanesamas. Tiešām katrs ir pilnīgi savādāks! Un, pēc viena neaudzināta suņa, nevajag spriest par visu šķirni, tas šausmīgi kaitina, jo savējos uz veikalu nestiepju un neesmu arī pārcacojusies dēļ tā vien, ka man ir šādi suņi.
Agrā jaunībā gribēju pekīnieti, bet nopirku jau augstāk minēto franci, jo pekīniešiem nenormāli debīls raksturs. Rej, kašķējās. Esmu dzirdējusi, ka nav kontaktā ar bērniem.
Nākotnē vēlētos miniatūro bulterjeru - tie gan esot mīlestības pārpilni kamoliņi. :)