Hei meitenes :)
Kādi plāni brīvdienām? Priecīgas par darba nedēļas beigām? :)
Es, laikam, šovakar spēšu sūdzēties un par ko japasakās labākai draudzenei... Viņa mani nebeidz pārsteigt, sākot jau ar to, ka nedēļas vidū sarunājām aiziet iedzert pa kafijai un apērt pa kūciņai tā chill Vecrīgā, satiekoties un aizejot līdz kafejnīcai viņa pēkšņi pasaka, ka neesot naudiņas, okei, es to respektēju un izmaksāju, gan jau nākošajā reizē atdos, tad vēlāk iegājām GC, kur nedaudz pastaigājām pa veikaliem un tad atskanēja jautājums, vai nevaru aizdot viņai nedaudz naudiņu, jo tā blūzīte ir tik smuka un palikusi viena, nopirku arī to, jo teica, ka nākamajā dienā atdos. Pienāca vakardiena, kur viņa pasaka, ka naudiņa ir uz karti un mums bankomāts īsti nebija tuvumā, tad teicu, lai jau šodien atdod, un šodienas teksts bija aptuveni šāds:man ir palikuši ir 3ls uz kartiņas, piedod... Es jau nebūtu dusmīga par šo visu, jo tie bija tikai 8ls, bet ja reiz tā būtu bijusi pirmā reize, bet šādi ir jau kādu mēnesi, kad satiekamies ieskrienam veikalā un viņa pasaka, ka nav naudiņas, par cik esmu tā audzināt tā, ka nevar nopirkt kaut ko sev un otram nē, ja reiz viņam nav, tad jau kāda mēneša laikā uz viņas esmu kādu ceturdaļu algas iztērējusi un pat sāku apsvērt domu, ka jāzvana mammai un jāprasa, lai kaut ko atskaita lai iztieku līdz mēneša beigām.. Tiešām tagad ir tik pretīga sajūta :(
Un šodienas notikumi noveda tiešām līdz baltkvēlei, bijām it kā sarunājušas, ka pēc Cosmo kino seansu, aizbrauksim līdz Kalnciema kvartālam un vēlāk brauksim uz to JUST pre-party uz Misisipi klāju, bet pēc kino viņa pasaka, ka nāk miegs un pēc tam mājās netikšot... Neteikšu jau, ka speciāli tā glauni saposos, bet nekā, sēžu tagad mājās un dusmojos..
Nesaprotu, kas ar viņas notiek... Vai šī vispār tagad ir draudzība, vai manis izmantošana :(