Super rītiņš!!! Pusē septiņos mani pamodināja ar zvanu, ka darba kolēģi naktī aizveda uz slimnīcu un man ir jāstrādā. Man ir slikta dūša, pat nezinu no kā, varbūt miega trūkums, jo vēlu aizgāju gulēt, nerēķinājos ar to, ka 7 jābūt darbā.week.
Ar draugu vakar radās domstarpības, tagad gaidu, kad viņš kaut ko sāks darīt lietas labā, netaisos uzlabot situāciju, jo tā ir viņa vaina, ka mums tagad tādas saspīlētas attiecības. pilnīgi riebj. A viņš neko drošvien nedomā darīt, pat uz maniem jaut. nespēj atbildēt, klusē kā mēli norijis. Nevaru ciestt, es būtu laimīga, ja zeme atvērtos zem manis un es uz kādu laiciņu pazustu.
Veselība ar nav laba, temperatūra un klepus, dzeru zāles un klepus tēju, tas ir pretīgākais, kas pēdējā laikā ir dzerts - pat pēctam varētu iet vemt, kā viņa nepatīk.
Problēmas, problēmas, bet es pie sevis nodomāju, ka tas, kas ar mani notiek ir sīkums, kādam ir vēl sliktāk. Un noteikti šos sīkumus pēc laika aizmirsīšu, cerams! Mana skorpiona daba reizēm mani ēd no iekšienes, jo visu ļoti atceros un nevaru aizmirst tādas lietas un izgājienus no drauga puses..
Piekakāju piektdienas beztēmi ar savām nelaimēm, bet lai vai kā, jauku dienu visām un lai izdodas ieplānotais !