Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

PELMEŅI!

 
Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
kaut ko baigi gribās ēst, bet ledusskapī pelmeņi. tad nu domāju, kā pagatavot, izdomāju, ka varētu krāsnī cept, bet gribētos tā, kā čilī picā tie ceptie pelmeņi - bišku tādā mērcītē sacept ar sieru un tā. bet tad diemžēl sapratu, ka nezinu, kā tādu pagatavot. kāda zin?
19.07.2012 23:29 |
 
Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
starp citu - meklēju netā, neko līdzīgu neatradu.
19.07.2012 23:30 |
 
10 gadi
Reitings 2683
Reģ: 29.01.2009
es chilli picā tik picas ēdu, mājās tikai pelmeņus uz pannas ceptus ar krējumiņu un zaļumiem. ;)
19.07.2012 23:33 |
 
Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
souljagirl - pagaršo tos pelmeņus, ja ir labi sataisīti, viņi ir vnk DIEVĪGI! :D
19.07.2012 23:36 |
 
10 gadi
Reitings 848
Reģ: 09.06.2012
Vakariņas pusnaktī? :D
19.07.2012 23:37 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Mm, man bērnībā ārkārtīgi garšoja uz pannas ceptie pelmeņi..
19.07.2012 23:38 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Pelmeņus smuki, kraukšķīgi izceptus var dabūt vienkārši, cepot uz pannas. Ideālā gadījumā, ja visu laiku stāvi klāt un katru pelmenīti grozi, tā tas kraukšķīgums un brūnums parādās pamazām.
Pēctam saliec traukā, ko var likt cepeškrāsnī, pārkaisi ar sarīvētu sieru un liec cepeškrāsnī, lai siers izkūst.
Neatceros, kāda tā mērcīte bija - drošvien saldā krējuma, bet var jau arī iztikt.
19.07.2012 23:39 |
 
Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
Simbinja, pie tam katru pusnakti. :D
19.07.2012 23:41 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
pelmeņus uz pannas apbrūnina, ieliek trauciņā, kuru var likt cepeškrāsnī, sagriež nedaudz sīpolu un uzber uz pelmeņiem. Saldo vai skābo krējumu sajauc ar garšvielām un uzlej pelmeņiem, apkaisa ar sieru un zaļumiem. Es gatavotu šādi, protams, ar saldo krējumu, bet vai Tev vņš ledusskapī ir..
19.07.2012 23:43 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
un, protams, liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz kādām 20 min vismaz.
19.07.2012 23:44 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Čili picas sēņu pelmeņi ir viena no labākajām lietām, kas ar mani notikušas :D Dievīgi!!
20.07.2012 01:47 |
 
Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Beidziet kārdināt :(
20.07.2012 02:19 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Tos pelmeņus Čili picas gaumē es gatavoju līdzīgi kā Lakšmi
pelmeņus uz pannas apbrūnina, ieliek trauciņā, kuru var likt cepeškrāsnī, sagriež nedaudz sīpolu un uzber uz pelmeņiem. Saldo vai skābo krējumu sajauc ar garšvielām un uzlej pelmeņiem, apkaisa ar sieru un zaļumiem.

Vienīgais es vēl sagriežu kādu karbonādi vai šķiņķi gabaliņos un to kaisu virsū pirmo. Tad sīpolu, skābo krējumu. Virsū sieru. Kad no krāsns ārā, tad lieku zaļumus, tomātu gabaliņus un gurķu šķēlītes.
Ir ņammmm. Vakar gribēju pagatavot, bet beigās kaut ko vieglāku vajadzēja gatavot.
20.07.2012 08:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!